Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Télleg köszönöm a tippeket, nagyon "rendi" vagy , habár ezeket ismerem, és szoktam is nézegetni, de se a spool, se a difi nem igazán a nyerő számomra, talán ha lesz vmi jó kis berik, akkor az esetleg, de a legjobban erre a suomyra fájna a fogam...

Max nézegetem ezeket az újságokat, aztán talán ha látom akkor go Pest, és már veszem is meg.
Amit még megnézhetsz az www.kelomotor.hu itt a Spool ruhák vannak jó árban, a www.motoport.shop.hu itt a Difi 62-63 rugó most féláron van,a Shox-ot biztos ismered és még a www.superzone.hu oldalon vannak Berik ruhák 150-200 helyett 105-ért,még ezt tudnám ajánlani A Suomy-k is 90-100 körül szoktak lenni,mikor le vannak árazva emlékeim szerint.
Mellesleg erre pályáznék, Suomy... Nekem ez nagyon bejön, és személyesen is találkoztam már vele, nem rossz!

Csak háát...
Sajna a legközelebbi Tesco 40 kmre van, de köszi azért a tippeket, lehet meg fogom tudni oldani...

Nincs is alpinestaruk... vagy igen?
Az Aépinstarmost 130 náluk 190-ről.
Ha akcióznak akkor pl a Revüben szokott reklámanyag lenni tőlük vagy SBK-ban,bemész a Tescoba és megnézed
Itt az ősz, sok helyen jönnek a leárazások, akciók... Nos engem egy bizonyos bolt érdekelne, mégpedig a Parilla, gondolom sokan ismeritek, viszont a honlapjukat nem igazán frissítik... Akciókról nem tud vki, abból a bóltból?

(Egy bőrrucira fájna a fogam, de nem 130ezerért... )
Felkinálom megvételre fekete full keményprotektoros bőrruhám Suomy 2 részes 54-es 80EFt,
Suomy Bargy design bukóm L-es 59-60cm fejkörméretre 25EFt,
Sportcsizma koptatós 42-43 lábra 20EFt,
Orina XXL-es nyári dzsekim rövid fazonú 20EFt,
Suomy esőruha L-es rejtett kesztyűs 7EFt.
A picsába De az is igaz,hogy már csak 2 db volt a méretemben
Difi Titan kabátot vettem a Budaörsi úton 1 db volt a méretemben 33 ezerért.Az eladó csajszi mondta hogy úgy vitték a kabátokat mint a gép.Ha akcióban szeretnétek venni felszerelést akkor nagyon figyelni kell az akciókat mert lerohanják az üzletet és már megszokhattuk hogy pár terméket akcióznak ami pikk-pakk elfogy de ha már ott vagy csak veszel valamit....üzletpolitika

Till
Szerintem nem volt megtévesztő, mert a honlapon ki volt írva hogy adott termékből, márkából, típusból, méretből hány darab van. Szóval gondolni lehetett ha egy 80ezres agv stealth-ot 30ezerért ad akkor nem csak egy ember fog elmenni. Szerintem a hülyének is megérte. És tudni lehetett hogy nagy "verekedés" lesz.
Igaz, hogy hozzájuk volt olyan nap, hogy 30-an mentek oda reggelre az 1db xs méretű sisakot megvenni. Volt abban az akcióban egy kis megtévesztés.
Hidd el ráérsz még a pénzösszekaparásra. Nem kell elkapkodni semmit. Tavaly télen a superzone-ban 80ezerért adták a kétrészes berikeket amiket most még 105ezerért. Most úgy tűnik, hogy milyen jó ár hogy 2 hete még 160 volt mosmár csak 105. Szerintem is jól hangzik, de én még várok télig. Szerintem semmit sem veszíthetek. Emlékezz vissza, hogy tavaly a shoxnak is volt olyan akciója hogy minden nap mást adott olyan alacsony áron,hogy az egy motorosnak totál orgazmus volt.
fordítva irta.(E1=JO,E9=kevésbé)
Év végén menyire szoktak jo akciok lenni?ilyen félár meg ilyesmikre gondolok.mert ha ez akkor is ritka,lehet összekaparom azt a 34k-t a difi kabátra
Akkor minden termék E9-es lenne, nem gondolod? A gyártó azt nyomatná minden biszbaszára. A hátsó gumimra meg E412 van irva. Akkor ez most annyira jó, vagy guar-gumival kezelt?
eladósorba került a HJC FG 14 sisakom. Idén tavasszal vettem. Sérülésmentes, átlátszó plexi, bogárháló, orrvédő. Az ár 25.000 Ft.
köszi az infókat, mjad utánanézek.
Igen,ez az:
a supertech -re gondolsz?
Alpinestarsban a 85 rugós csizma most 60 ropi a Pardinál!
Ha jól emléxem, az Alpinstar-ra most van vmi akció. De amelyik kényelmesebb! Mindenképp próbáld fel őket. Hasonló szintű a PUMA top csizmája is, árban is vmi hasonló.
Hi, sztetek melyik a jobb csizma az Alpinestars Supertech vagy a Sidi Vertigo Corsa?
hy
ma azt hallottam hogy ami van a sisakok belsejében e betü és utána egy szám az nagyjából azt jelöli mennyire jó a sisak.pl e1 az jó e9 rossz.ebböl mi igaz?hogy van ez?
Hát ez sztem elég jó ajánlat!