Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A PUMA-nak van magasszárú cipője, aminek megfelelő bokavédelme is van. Vagy van még XPD is, de az kevésbé véd.
Nekem is ebből a fórumból lett ruhám segítsünk a másiknak,ha tudunk! Részemről,ha látok jó akciókat beollózom őket,úgyis jön most a holtszezon,tele lesz minden leárazással
Üdv.érdekelne h 38as méretbe új bakancsot szeretnék,jobb lenne ha inkább cipőszerő,nem bőr.legyetek szivesek irni.Ha lehet akkor Pénztárcakimélő legyen;)
Ma vásároltam egy Difi Titán típusú kabátot.Mégegyszer köszi a tippet,szerintem nagyon jó,úgy összességében az árról nem is beszélve 33600 FT ajándék :-) Ajánlom,ha valaki venni akar bár már nem igen van belőle.

Üdv Till
hu ez jo kis akcio.azt hiszem én is megnézem.valami leirás nincs a dzsekiről valahol?(Difi Tronic)
Nincsmit! Ilyen áron ilyen minőséget nem hiszem,hogy találsz még vhol.
Hááát az ár kecsegtető 34 000 valóban nem sok bemegyek megnézem kíváncsi vagyok milyen ez a Difi kabát élőben.Köszi a tippet.

Üdv Till
Olyan nyáron belerohadós ghostrideres? Nézz körül a honlapon ami a fotón van,ez csak egy oldal a szeptemberi Revüből!
www.motoport.co.hu
Hi itt egy másik Dani

Nem láttad Randy, Ilyen ghostridereses tök fekete nincsen?
Difi így sem érdekel? Bocs Dani,hogy rontom az üzleted!
Köszi Dani.....maradok a tervnél....csak Bering,berik,vagy Arlenn ness.......azért köszi

Üdv Till
difi tronic nem jó? alig használt, újszerű, szellőzös, jó minőségű "csak" 45-ért, szép kis dzseki adok hozzá van vagy 10 felvarróm. küldök képek ha érdekel. (ja, és XL-es, mert 195cm vok)
Sziasztok!

Keresnék méretprobléma miatt alig használt Nolan N 102 felnyitható M-es méretű (58-as) bukót alkalmi áron. Esetleg más jó minőségű felnyitható sisak is érdekel jó áron.
AXO-k vannak a Hollósnál akcióban.
Köszi Randy a tippet.....jó ez az oldal..választék az van de árak is.Igazából használtban vennék kabátot lényegesen olcsóbb.
Üdv Till
mért mutatsz nekem kabátokat:?
Sziasztok! Bőrkabátot keresek Bering,arlen ness márkában rám valót xl,vagy nagyobbat.Ha tudtok légyszíves írjatok hívjatok kp fizetek.Üdv Till 0620 9 464-514
képet tudsz mutatni róla?
nekem van egy kék színű, ez gyakorlatilag olyan, mint egy napszemüveg. 5000 az ára, kis karc van rajta.
hy
van vkinek hjc fg-14-re színes,tükrös vagy bármilyen más plexije?vagy kép hol található kép róla?mert amik vannak a hjc.hu-n azon nem sokat látni.
én most vettem egy Spoolt 23-ért. Kelomotor.hu
Ne nézd meg,nyári cucc,egyébként minden más feltétel megvan
Nos,nem ismerem ezt a dzsekit,de,ha nem találsz bővebb leírást egy telefont megér: keresd itt a Difi Ventura-t! 61600,- HUF