Nekem is ebből a fórumból lett ruhám segítsünk a másiknak,ha tudunk! Részemről,ha látok jó akciókat beollózom őket,úgyis jön most a holtszezon,tele lesz minden leárazással
Üdv.érdekelne h 38as méretbe új bakancsot szeretnék,jobb lenne ha inkább cipőszerő,nem bőr.legyetek szivesek irni.Ha lehet akkor Pénztárcakimélő legyen;)
Ma vásároltam egy Difi Titán típusú kabátot.Mégegyszer köszi a tippet,szerintem nagyon jó,úgy összességében az árról nem is beszélve 33600 FT ajándék :-) Ajánlom,ha valaki venni akar bár már nem igen van belőle.
difi tronic nem jó? alig használt, újszerű, szellőzös, jó minőségű "csak" 45-ért, szép kis dzseki adok hozzá van vagy 10 felvarróm. küldök képek ha érdekel. (ja, és XL-es, mert 195cm vok)
Keresnék méretprobléma miatt alig használt Nolan N 102 felnyitható M-es méretű (58-as) bukót alkalmi áron. Esetleg más jó minőségű felnyitható sisak is érdekel jó áron.
Üdv Till
Üdv Till
www.motoport.co.hu
Nem láttad Randy, Ilyen ghostridereses tök fekete nincsen?
Üdv Till
Keresnék méretprobléma miatt alig használt Nolan N 102 felnyitható M-es méretű (58-as) bukót alkalmi áron. Esetleg más jó minőségű felnyitható sisak is érdekel jó áron.
Üdv Till
van vkinek hjc fg-14-re színes,tükrös vagy bármilyen más plexije?vagy kép hol található kép róla?mert amik vannak a hjc.hu-n azon nem sokat látni.