Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Téli motoros kabátot keresek, ebben kérném a segítségeteket!

A feltételek: könyök, váll, gerinc protektor, Kivehető thermó bélés
Gore-Tex anyag, Teljesen víz és szélálló , Külső és belső zsebek
jó minűségű anyagból legyen.

max. 80-90 ezer lenne rá.

Tud valaki olyan márkát/típust ajánlani amivel már volt tapasztalata?
Thx,ezek pont teccenek is,majd az anyagiak eldöntik
rbiker-world.hu, a legkomolyabb 25.000.
kelomotor.hu Spool kesztyű, nekem ilyen van, sp23, 15.000,
Tanácsot,segítséget kérnék: van kb 15 maximum 20 rugóm sportkesztyűre,tudtok ajánlani vmit? Esetleg olyan bolt amibe Bp belvárosából bkv-val könnyen eljutok? Bármilyen ötletet szívesen olvasok,előre is kösz!
Najó, nyereményjáték.
és mindenki csak 2-3 -szor használta , csak azt nem értem hogy ha nem jó addig is hogyan , szerintem meg vége a szezonnak...
nem a hirdetésekhez kapcsolódóan: mindenkinek méretbaja van a cuccával? Felmentem az apróra, és mindenki kihízta a cuccait-., Vagy kifogyta?
ja minden cucc sérülésmentes, újszerű. nadrág 2-szer volt rajtam mert kicsinek bizonyult.
Sziasztok!

Eladásra kényszerültek a motoros cuccaim motor hiánya miatt!

Eladó- Difi Tronic dzseki (piros/fehér kivitel), ritka szellőzős kabát. Új ára 70-80 körül mozog. Fix 45-ért odaadom! A kabát egy fél idényt használt kb 10-15 alkalommal, 2007 tavaszi vásárlás, esőt sosem látott, újszerű állapotban, 52-es méret!
AGV GP1 Bukósisak! 20ezer ft. Szürke/fehér szín
Shox protektoros fekete nadrág, M-es méret! 20ezer ft.
Shox Piros/fehér/fekete gyorsasági karbon protektoros kesztyű. 5ezer ft

kompletten minden 85ezer! szerintem korrekt voltam! Ajándék Símaszk, és vagy 10db felvarró!

képeket hamarosan teszek föl.

érdeklődni- 0620 951 95 00 számon éjjel-nappal!
jolvan majd csak eldöntöm hogy mi lesz.. mocim jelenleg nincsen(volt egy 2002-es CB 500s-em nagyon szerttem) .. A terv jövőre egy 750-es gixer k6 vagy k7
helló eladó az ajándékba kapott THOR CORE crosnadrágom,méret probléma miatt! vadi új! egyszer volt rajtam! 40000ft volt az ára! tel:0630 6828-929 ... méret 38/180 ha valakit érdekel árban biztos megeggyezünk!
ebben az árkategóriában szart már nem vehetsz. Legyen kényelmes, ez a lényeg és kész.
ja és tölts adatlapot, hogy lássuk a mocid
nem jol linkeltem az a elöbb sory UVEX wing RS 745
Azthiszem megtaláltam a bukómat...nagyon jól néz ki és sztem baromi jo márka...

http://picture.yatego.com/imag..." target="_blank">UVEX Wing RS 745 80 ezer körül va az ára..(ezzel még ki kell békülnöm)
értem... és mi a helyzet a LAZER bukókkal ...ugy tudom azok nagyon jók..itt találtam is LAZER bukókat ebben a bizonyos 60 ezres árban ..ezek is teccenek sztem jó minöségüek lehetnek..

link
köszi
Igen, elég jó, nekem ugyanez az összetételű van, csak HJC.
..akkor az jó nem ? ...szép a motorod
ugyanazt tudja, mint a HJC 20 ronggyal olcsóbban.
sziasztok ... mi a véleményetek a KBC sisakokról ? jó minöségüek? megéri az árukat ? ...itt van az a tipus amelyik tetszik link üzletben eza a tipsu 59,900Ft ...

VR2- DragonRace (chrome)
VR2- Reaper(matte)

üdv!
Bazz abból csak is Arai lesz!
Csak sajnos holnap is be kell mennem érte dolgozni
Bár itt az apróban van egy komáromi ipse.
Igen!
Lottóztál már a héten?
Egyszer mentem fel és ez lett a vége.