Téli motoros kabátot keresek, ebben kérném a segítségeteket!
A feltételek: könyök, váll, gerinc protektor, Kivehető thermó bélés
Gore-Tex anyag, Teljesen víz és szélálló , Külső és belső zsebek
jó minűségű anyagból legyen.
max. 80-90 ezer lenne rá.
Tud valaki olyan márkát/típust ajánlani amivel már volt tapasztalata?
Tanácsot,segítséget kérnék: van kb 15 maximum 20 rugóm sportkesztyűre,tudtok ajánlani vmit? Esetleg olyan bolt amibe Bp belvárosából bkv-val könnyen eljutok? Bármilyen ötletet szívesen olvasok,előre is kösz!
Eladásra kényszerültek a motoros cuccaim motor hiánya miatt!
Eladó- Difi Tronic dzseki (piros/fehér kivitel), ritka szellőzős kabát. Új ára 70-80 körül mozog. Fix 45-ért odaadom! A kabát egy fél idényt használt kb 10-15 alkalommal, 2007 tavaszi vásárlás, esőt sosem látott, újszerű állapotban, 52-es méret!
AGV GP1 Bukósisak! 20ezer ft. Szürke/fehér szín
Shox protektoros fekete nadrág, M-es méret! 20ezer ft.
Shox Piros/fehér/fekete gyorsasági karbon protektoros kesztyű. 5ezer ft
kompletten minden 85ezer! szerintem korrekt voltam! Ajándék Símaszk, és vagy 10db felvarró!
jolvan majd csak eldöntöm hogy mi lesz.. mocim jelenleg nincsen(volt egy 2002-es CB 500s-em nagyon szerttem) .. A terv jövőre egy 750-es gixer k6 vagy k7
helló eladó az ajándékba kapott THOR CORE crosnadrágom,méret probléma miatt! vadi új! egyszer volt rajtam! 40000ft volt az ára! tel:0630 6828-929 ... méret 38/180 ha valakit érdekel árban biztos megeggyezünk!
értem... és mi a helyzet a LAZER bukókkal ...ugy tudom azok nagyon jók..itt találtam is LAZER bukókat ebben a bizonyos 60 ezres árban ..ezek is teccenek sztem jó minöségüek lehetnek..
sziasztok ... mi a véleményetek a KBC sisakokról ? jó minöségüek? megéri az árukat ? ...itt van az a tipus amelyik tetszik link üzletben eza a tipsu 59,900Ft ...
Téli motoros kabátot keresek, ebben kérném a segítségeteket!
A feltételek: könyök, váll, gerinc protektor, Kivehető thermó bélés
Gore-Tex anyag, Teljesen víz és szélálló , Külső és belső zsebek
jó minűségű anyagból legyen.
max. 80-90 ezer lenne rá.
Tud valaki olyan márkát/típust ajánlani amivel már volt tapasztalata?