Életem egyik legjobban elköltött 8500 Ft-ja. Persze ennyi pénzért nem kell csodákat várni: nincs benne belső zseb, ill. a fenekén csúszásgátló, de ezek nélkül is szárazon tartott és nem estem le a motorról.
igen, már én is látom, mert amit néztem az X-Eleven, és most az X-Spirit az új. X-Eleven 118e Ft külföldön, egy tavalyi gyártású még talán megéri... de még gondolkozok a dolgon.
neked is Shoei bukód van? Vagy más? Vélemény róla?
thebear:
igen, azt tudom h a kevlár os sisakok, állás közben is öregszenek, azért van h ha nem is buksz vele 4-5év után kuka. Nekem még nem volt a fejemen ilyen árkategóriájú sisak, azért kértem véleményt. Bár azt elég furcsának találom, h enyi pénzért hangos... de mielőtt veszek ki fogom próbálni! Szerintem külföldről az új modelleket is olcsóbban lehete megrendelni, az tuti
üdv
Az X-11 már tavalyi vagy az előtti modell ha jól tudom, az X-spirit lett az utód. EZért az árért már ezt kapod, és mivel a sisak állás közben is öregszik én nem venném meg. www.imet.hu itt meg tudod nézni őket, ha beszélsz angolul akkor www.shoei.com
Helló!
Bukósisak ügyben kérnék segítséget tőlletek.A márka Shoei lesz/lenne, tehát már a márkáról is jó lenne ha tudnátok véleményt írni, szélzaj, esést hogy bírja, stb..stb minden érdekel. Konkrétabban az X-Eleven -ről lenne szó, vagy ha jól tudom az X-11 is egy és ugyanaz.Elolvastam amit a boncteremben írtak róla, és itt is visszaolvastam 10oldalt, de 184et nemtudom mikor lesz időm végigolvasni
Az ára alapján (191.700huf) sokat várhat tőlle az ember, de vajon tudás is van-e az ár mögött?!
Segítséget előre is köszönöm! (nem vagyok gazdag gyerek, külföldöről olcsóbban meg lehet venni,ha érdekel vkit e-mail be küldök infot)
szerintem ez nagyon ott van
Köszi!
Hol rendelted a ZF-9-est? Most akarok én is ilyet rendelni, de nem tudom hol kéne. Például néztem egy győri cég honlapján.
neked is Shoei bukód van? Vagy más? Vélemény róla?
Sajna a Shoei kint sem sokkal olcsóbb, vadásztam rá eleget.
igen, azt tudom h a kevlár os sisakok, állás közben is öregszenek, azért van h ha nem is buksz vele 4-5év után kuka. Nekem még nem volt a fejemen ilyen árkategóriájú sisak, azért kértem véleményt. Bár azt elég furcsának találom, h enyi pénzért hangos... de mielőtt veszek ki fogom próbálni! Szerintem külföldről az új modelleket is olcsóbban lehete megrendelni, az tuti
üdv
www.imet.hu itt meg tudod nézni őket, ha beszélsz angolul akkor www.shoei.com
Bukósisak ügyben kérnék segítséget tőlletek.A márka Shoei lesz/lenne, tehát már a márkáról is jó lenne ha tudnátok véleményt írni, szélzaj, esést hogy bírja, stb..stb minden érdekel. Konkrétabban az X-Eleven -ről lenne szó, vagy ha jól tudom az X-11 is egy és ugyanaz.Elolvastam amit a boncteremben írtak róla, és itt is visszaolvastam 10oldalt, de 184et nemtudom mikor lesz időm végigolvasni
Az ára alapján (191.700huf) sokat várhat tőlle az ember, de vajon tudás is van-e az ár mögött?!
Segítséget előre is köszönöm! (nem vagyok gazdag gyerek, külföldöről olcsóbban meg lehet venni,ha érdekel vkit e-mail be küldök infot)
szerintem ez nagyon ott van
előre is köszönöm!
plusz megrendeltem a bukót is: HJC ZF9-est.
jupíí