Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát semmiképp sem 10000ftosat. Bár az MDS Edge egész olcsón kapható és nem is rossz. Kevés pénzért azt ajánlanám.
Most akarok új bukót venni. Azért mert 10.000 FT alatt van az ára attól még jó? Melyik márkát érdemes megvenni és melyiket nem?
női bőrruhát keresek, valami nagyon dögöset, pl olyat mint a képen. Jobb lenne 2 részes, az a lényeg hogy jól nézzen ki. Átnéztem az összes kereskedőt itthon, még a közelében sem érnek azok a ruhák ehhez. Ezt is lehet kapni, csak kemény 227 ropi. Az meg sok.
Sorry, télleg vak vagyok. : )
Be van linkelve, tényleg egyedi bukó, nehéz összekeverni...
Körkérdés:
Ki mennyi km-t tesz bele egy kesztyűbe?
Nekem 25ezret bírt és most több helyen is ki van lyukadva. Ráadásul Debrecenben senkit nem találok aki meg tudná javítani.
Egy fotógráfia jó lenne róla!
Egy ismerősöm üzenetét továbbítom:

Kérlek szépen, képzeld el, hogy a 21. században még létezik a bűnözésnek eme teljesen hagyományos formája is. Gyanútlan honpolgár (ez én) elteszi csicsikázni mocikáját az éccakára. Ebbéli igyekezetében lerakja a sisakot a Győr, Újkapu u. 29. előtt, mondván ki nyúlná le, míg ott van személyesen. Bicikli betesz a kapualjba. Ekkor feldereng, hogy telefonálni kék egy ismerősnek. S hát mire a 40mp telefon befejeződött (augusztus 21. 20 óra 40 perckor), az egyedi fényezésű (http://gav_real.extra.hu/Image...) sorszámozott Lazer bukónak nyoma veszett. Szóval kérném a hevesebb lelkületű motorostársaimat, ha látják valakin Győr körül, ugyan szedjék már le a fejéről. Most mondom hogy NINCS még egy ilyen forgalomban. A kevésbé heves vérmérsékletűektől kérném, hogy ha látják valahol flangálni a sisakot, de túl nagydarabnak látszik az eltulajdonító, ugyan eresszenek meg felém egy telefonhívást a 06 30 206 4594-es telszámon. A képen a Sisak teteje látható, ez a jól ismert Joker képregényfigura a Batmanből. Az alsó fogsor a sisak állvédő részén, a sisak hátulján a csörgőssipka látható.

reményt soha nem vesztve:

Kiczenko Gábor
vagy síkosítót ok,megfogadom!
most meg fogsz lepődni: vigyél női harisnyát. A nadrágot úgy könyebb felpróbálni
majd beszappanozom magam mielőtt felveszem
ne fürggyé le!
Köszi a választ,holnap megyek a Berikért
Emberek! Valaki vegye már meg a Spidi R2 versenyruhámat!Sajnálom , ahogy itthon van felakasztva, és nem csapkodja a menetszél, nem ploccsannak szét rajta a bogarak. :)
Nem igaz, hogy senkinek nem kell?

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Nálam nem sípol. Idáig ez a legcsendesebb bukóm pedig jópár darabhoz volt már szerencsém.
én meg fürödni szoktam
majd lényeges lesz a kivehető bélés hiánya amikor bűzlik nekem a spoolból kivehető, mostam is már, és marha jó, hogy felfrissül az illata.
mit is beszélek, vegyél spoolt az a jó, nehogymá" olyan ruhád legyen mint nekem
próbáld fel mindkettőt és meg fogod látni melyik kell. Én próbáltam sokat:spool, suomy,berik.
A berik a legfaszább, a legjobban összetart.Annyi a baja hogy a bélés nem kivehető, de ez nem nagy érv.
A legjobban is néz ki, szerintem klasszisokkal jobb mint a spool. Meghát jobban megőrzi az értékét. A beriken is van szellőző, amit piros színnel látsz az 90%-a lyukacsos anyag, ezáltal nagyon jól szellőzik. Ugyanúgy perforált mint a jobbfajta ruhák.
Én vettem hozzá egy xpd csizmát meg egy suomy kesztyűt, beszarás ahogy együtt kinéz..
Tutis! Kivehető,mosható a bélése a ruhának?
Nem tudom 100%-ra eldönteni mit vegyek 105 a Berik és 95 a Spool,azért gondolkozom erősen a Spool-on,mert kivehető a bélése,van rajta szellőző a váll részen és perforált az anyaga + fényvisszaverő csíkok. A Berik meg Berik,ismertebb nagyobb név,valszeg jobb is. Véleményt szívesen olvasok!
Azt hallottam menetközben sípol a bukó, nálad is?
a Spool jó, én a bőrruhát használom. Izzadni mindben fogsz.
a 2 bukó szerintem erősségre ugyanaz, a szemüveg meg nem ér meg 30e pluszt nekem.
tehát főként a dzseki érdekelne most: miért kell cserélni a védőket benne?

plusz gericnvédőben már megegyeztünk, az lesz nyugi :) méghozzá... na majd belinkelem

tehát a kérdés, milyen dzsekit vegyek? az a fontos, hogy védjen rendesen, az hogy picit meleg van benne, még elviselem...
Először is hülye voltam mert papucs rövidgatya póló és az egészben a legszebb hogy egy autós sem állt volna meg !
A napszemüveg praktikus. Én mindenképpen ilyet (FS10) szerettem volna. Végre nem kell hurcolásznom magammal a világos plexit, ha besötétedik akkor egy gombnyomásra visszaugrik. Csak azt nem értem, hogy mindenhol gyorscsatos megoldást írnak rá, miközben D gyűrűs. Amikor először a kezembe vettem meg is lepődtem rajta, de másnap már olyan simán ment a befűzés mintha mindig is ilyenem lett volna. Az előző bukómhoz (Shark) képest sokkal csendesebb, és a szellőzése is okosabban van kialakítva, nincs olyan érzésem benne, hogy mindjárt kiviszi a huzat a szemeimet. Én örülök neki, hogy ezt a típust választottam, maximálisan elégedett vagyok vele.