én szeretem a suzukit sztem aranyos kis autók,de itt most másról van szó mondjuk azért nem mindegy mibe rakod a buksid...mondom én akinek fogalma sincs milyen anyagból van a bukója...na sebaj legalább válaszol vki
Még azt szeretném kérdezni, hogy budapesten melyik a legnagyobb olyan áruház, ahol motoros kiegészítőket lehet kapni.(főleg sisakot, és ha lehet ebből is a legolcsóbbakat)
Előre is köszi!
Teljesen felnyitod a plexit.
Kis szürke kallantyú előrehúz, ezáltal egy fekete tartónak kifelé kellene fordulnia.
Kis erővel kefelé húzod a plexi oldalát.
Vissza ugyan ez.
Lényeg h a legfelső állásba kell lennie a plexinek.
Nemtom hol gyártják a HJC bukókat, de a márka koreai. Nekem AC-11 van és meg vagyok vele elégedve, főleg hogy üvegszálas, 1300g. Nem lötyög nem mozog a fejemen, szellőzés fasza rajta. Kicsit zajos. 200km/h-ig használom. 33E ft volt akciósan az 50 helyett, marhára örülök hogy megvettem. Előtte Nitro márkájú sityóm volt, a kettő összehasonlíthatalan!
Szevasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ilyen típusú sisakot lehet használni a közlekedésben igaz? Csak mert most akarok venni egy simsont, és hozzá keresek sisakot.
Előre is köszi!
én gyöngyösön vettem a NekedMotors-ba, a héten jön meg.
viszont a neten is meg rendelheted több helyen 1-2 ezressel olcsóbban is van a bolti árhoz képest.
Az miért nem jó?Állitolag a HJC második legjob bukója,a HQ-1 olcsobbik kiadása.
Valakinek véleménye HJC AC-11-ről?
Köszi.
Előre is köszi!
sikerült köszi,bár nem egyszerű vissszarakni.nemtudjátok mennyi egy tükörplexi az fg14-re?nekem 7700ft-ot írt a hjc.az reális ár?
Deréknél állítható a kívánt szorosság érdekében, tág határok között
Kis szürke kallantyú előrehúz, ezáltal egy fekete tartónak kifelé kellene fordulnia.
Kis erővel kefelé húzod a plexi oldalát.
Vissza ugyan ez.
Lényeg h a legfelső állásba kell lennie a plexinek.
a HJC FG-14-ről hogy lehet lekapni a plexit mosás céljából?
Szerintem 190 -ig simán jó! Ennél csak asszem 1-mérettel van nagyobb.
Lemérem majd a hosszát
Az lenne a kérdésem, hogy ilyen típusú sisakot lehet használni a közlekedésben igaz? Csak mert most akarok venni egy simsont, és hozzá keresek sisakot.
Előre is köszi!
1x volt hordva kifogástalan állapotban. Új ára 16.600FT Most: 10.000FT+ postai utánvétel.
Ha érdekel jelezz!
fél6kor keltem...
viszont a neten is meg rendelheted több helyen 1-2 ezressel olcsóbban is van a bolti árhoz képest.