Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a dzsekiről lehet lebeszélnélek. Nekem is van spool dzsekim, rövidebb fazonú. A hibája a 100% műszálas belső. Izzasztós anyag, nagyon kellemetlen 20 fok felett a viselete. Nézzél inkább olyan dzsekit aminek nem műszálas a belseje. Nekem fél éve megvan a dzseki de kb 10x volt rajtam..
csizmád van már? Mert van egy eladóm:))
a bukóra nem tudok mit mondani. A kabátban cserélned kell majd az összes protit, és kell alá egy gerincproti, de amúy van olyan jó mint más. nézd meg a kelomotors.hu oldalt.
na, mivel ma (vagyis már az tegnap volt:) még nem volt semmi a boltban, amiket kinéztem így volt még időm, és átgonodltam mégegyszer a dolgokat:

szerintem az a napszemüveg nem is annyira fontos (FS-10), inkább veszek egy ugyanolyan kevlár bukót szemüveg nélkül (ZF9) majd 30 rugóval olcsóbban, és a maradékon pedig lesz pluszban egy dzsekim is

ki mit szól hozzá? a dzsekiről vélemény?

köszönet
és hogy történt? milyen cuccok voltak még rajtad? hogyan teljesítettek?

köszi
de vigasztaljon, fizeti a biztosító, ha nem te vagy a hibás....
ez nem feltétlenül cserés, bár azt mondják egy esés, egy bukócsere.
Nekem kevlár üvegszálas sisakom van HJC fg14 és nagyon jó
ma buktam vele 40-50el még egy hetes sincs a bukó
*a
Ha sok évig meglesz egy ruha kurvári mind1,h 5 év múlva tavalyi modell volt-e
Asszem akkor elkezdek tarhálni és a héten meglátogatom őket,köszi a választ!
pl amit én vettem, az is különböző. Arlen Ness meg 115-ért volt ha jól tudom. Ezek azért olcsók mert tavalyi modellek. De ki nem szarja le?
hello,sok fajta berik ruha volt 105-ért vagy csak ami a főoldalon van?
szerintem közük van egymáshoz,talán egy cég két leányvállalata a két márka...
Hali én azt akarom kérdezni hogy a BERIk és az Arlen Ness az ugyanaz?
Eladó az OXSTAR TCS EVO csizmám. 45-ös, keveset használt, sérülésmentes, 45-ös. Új ára 45.000 a Shoxban, ára: 30.000.
használd egézséggel.
háppersze
Ez lett. 105 pénz..
ok. On. megvetted a ruhát?
nem fórumtéma.off
ez nagyon jó ár. Tutis, hogy állsz a dologgal?
nincs mit. www.louis.de a honlap ott nézegethetsz. Vagy www.lois.at
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Nekem Cross sisakom és vettem hozzá egy cross szemüveget de ebből viszont nem nagyon látok ki főleg hátra, szal a véleményetek kérném vagy ha valakinek ien sisakja van ő kilát e belőle vagy ő se :) vagy csak én vagyok tök béna:) most csak napszemüveget veszek fel de ebbe eléggé befúj a szél :)
koszonom szepen a gyors valaszt!
Ez az egyik Louis bolt. A legnagyobb, ha jól tudom. Van gyerek cucc is.