Szaisztok!
A segitsegeteket kerem. Mar nagyon sokat hallottam a becsi motoros boltrol, de nem tudom hol van.
Meg tudnatok mondenai a pontos cimet? Milyen markaju cuccokat lehet ott venni? Es van esetleg gyermek ruhazat is?
Elore is koszonom a segitseget.
a 125-el is eshetsz nagyot.
Nekem bőr Spool ruha van, kétrészes, plussz egy UFO gerincvédő alá. Mndenképpen kell, mert a gerinc alsó részét nem védi a kabát protija.
Én a bőrre szavazok ruhában. Ha textilt veszel, ha bőrt arra figyelj, hogy ne szivacs legyen a protektor.
hát akkor holnap vagy az FS10-est vagy az FG14-est megveszem,
aztán következhet valami jó kis gerincvédő meg dzseki.
ezekől milyet érdemes választani? elég a dzsekiben lévő gerincvédő vagy kell pluszban is?
125ös NSR-ről van szó, tehát még nem versenytempó. nem akartam nagyobbal kezdeni...
"megmutatkozott az előnye, hogy volt hely az arcom előtt, és nem fejeltem le a napszemüveget."
ahaa, erre pl. egyáltalán nem is gondoltam! kezd egyre bonyulultabb lenni a bukóvásárlás :S
amúgy milyen volt az előző sisakod? mekkorát estél? hogyan? mennyire védett meg?
ja, nem rossz. Én anno olyat akartam, aminek csak a plexije cserélhető, mert szerintem balesetnél gáz, ha van valam9 az arcom előtt. Amikor estem az előző sisakommal akkor megmutatkozott az előnye, hogy volt hely az arcom előtt, és nem fejeltem le a napszemüveget.....
köszönöm szépen a segítséget,
nézd csak közben mit találtam :)
ua. mint az FG-14, csak van benne beépített napszemüveg! mikor próbáltam a Caberget, akkor annyira megtetszett ez a megoldás, hogy nem szívesen vennék olyan bukót amiben nincs napszemcsi.
úgyhogy, nagyon valószínű hogy ez lesz az új bukóm
jól döntöttem, ugye? :)
Hello! Felsőbb kategóriás kb 50 000 ft körüli Nitro sisakokról milyen tapasztalatok vannak? Mert elég rossz dolgokat halottam róluk! Mivel most is nitrp bukóm van megkéne maradnom enneél a márkánál, hogy a plexi kompatibilis legyen, ha veszek sötétítettet! A válaszokat előre is kösz!
FG 14. Jó sisak, olcsó hozzá a színezett plexi. Kényelmes, többrétegű héj, mosható belső bélés, ami bírja a mosást. Az egyetlen hátránya egyesek szerint, hogy nem D gyűrűs. Én szeretem.
Hali!Én most vettem egy tk100 ast!Régóta ki volt nézve de a rédit most sikerült eladni!Szerintem nem rossz sisak!Főleg annyiért!Nekem előtte Airoh volt ami majdnem kétszer annyiba került 3éve és szerintem a tk100 jobb! nem annyira nagy a szél zaj sem benne! A plexi és a sisak között jól zár a kéder!(Haverom 60 ezres sisakjánál jobban)Szerintem meg éri!
125ös NSR-hez keresek bukót,
kinéztem a Caberg 104-es sorozatból az mi-t.
Tetszik: a beépített napszemcsi, a kivehető és mosható bélés,
nemtetszik: az anyaga, de nem értek hozzá, ezért is írok.
Ha van tapasztalatod ezzel a sisakkal kapcsolatban, szeretettel várom:)
És egyéb ötleteket, hogy milyen sisakot vegyek (pl. HJC AG-11, ez komolyabb anyagnak tűnik,
de nem tudom kivehető e a bélése)
hy,
még egy kérdésem lenne. Nyíregyi vagyok, és nem találtam a városban olyan színű, és méretű HJC bukót ami kéne. Melyik cégtől lehetne megrendelni például GLS-sel?
Sracok megtudnatok nekem mondani azt hogy a Berik 3212 -es ruha (2006-os) megeri e 125-ert, es melle egy Forma: arrow dry csizma 32ert, egyaltalan amugy jo e, mint szerkezetileg / markailag?
Es 2 gerincvedo kozott gondolkozok: Clover 1272 vagy Zandona x8, mind a 2 18,9-be kerul.
Kagraner Platz 20
A-1220 Wien-Nord
Tel. 0043-1-204 59 03
Fax 0043-1-204 59 03 30
Nyitvatartás:
Hétfő-péntek: 9.00-19.30
Szombat: 9.00-17.00