...ja, és utaskodó csajoknak kifejezetten ajánlom, mivel nem szögmerev, mint sok gerincvédő, hanem abszolút felveszi az "íveltebb" részek vonalát is (pl. derékrészen, ha "pucsítva" hátul ülsz).
Az üzletekben van sok...
Én Clovert vettem a Motoroázisban és imádom! Nagyon-nagyon kényelmes, ennél passzolóbbat egy üzletben sem sikerült felpróbálnom, pedig keresgéltem... ilyen
Kb. 20 ezer Ft (picivel alatta)
Eladó egy Suomy Explorer Gold Laguna Seca Ben Bostrom Replica M-es méretű sisak. 1 idényt használt, jó állapotban van. Átlátszó + sötét plexivel. Ár: 35000 ft
Hello!
Megint a segítségeteket szeretném kérni Elég olcsón tudna nekem a bátyám szerezni Arai Viper-GT sisakot. az lenne a kérdésem hogy mennyire jo az a sisak?az Arairol tudom hogy nagyon nagy márka de konkrétan ezt a Viper-t nem ismerem. (az AGV Ti-techről már sikeresen lebeszéltetek )
Szia !
Nyiregyen bukó ?
Bejártam mindent , de a plázával szemben a Showbike-ban találtam a legnagyobb választékot és a legjobb árakat is . Ja és a srácok korektek és segítőkészek !
Üdv mindenkinek,
mi a véleményetek az MDS és a LEM márkájú bukkókról. 20-30EFt között szeretnék valami értelmeset venni. Ezen az áron már lehet kapni kivehető béléses, esetleg üvegszálas bukót is? NYíregyházán hol érdemes motoros ruházatot vásárolni? Köszi
és méretre jó lenne nekem? mert nekem kicsi buksimvan! a méretét nemtom megmondani mert az enyém el van számozva és az 58-as pedig elég nagy szal nemtom a méretet!
jah és képet tudsz küldeni?
Szia szinte új ha jól tudom 1-2-er használta csak nincs motorja ezért akarja eladni.Alkalmi vétel 50-e ft.Ha érdekel Siófokon van a sisak de sokat jár Pestre is ha jól tudom te pesti vagy.Itt a száma:Dornits Zoltán 06-30-817-1345
Muti!
Én Clovert vettem a Motoroázisban és imádom! Nagyon-nagyon kényelmes, ennél passzolóbbat egy üzletben sem sikerült felpróbálnom, pedig keresgéltem... ilyen
Kb. 20 ezer Ft (picivel alatta)
Pl.:
Megint a segítségeteket szeretném kérni Elég olcsón tudna nekem a bátyám szerezni Arai Viper-GT sisakot. az lenne a kérdésem hogy mennyire jo az a sisak?az Arairol tudom hogy nagyon nagy márka de konkrétan ezt a Viper-t nem ismerem. (az AGV Ti-techről már sikeresen lebeszéltetek )
A Kelo motor-nál HJC FG-14 MC1-MC2 25.900.- Én is ilyet vettem nagyon állat!
HJC FG-14 CATCHME MC1/MC2 sisakok 51 100 Ft helyett 30 000 Ft-ért!
HJC AC-11 Solid black sisakok 49 500 Ft helyett 33 000 Ft-ért!
HJC akció
Spirro Kft.
1191 Budapest, Üllői út 202.
E-mail: info@hjc.hu
Tel: 06-1-2810535
Nyitva: H - P: 13.00-17.00,
Szombat, vasárnap ZÁRVA
Nyiregyen bukó ?
Bejártam mindent , de a plázával szemben a Showbike-ban találtam a legnagyobb választékot és a legjobb árakat is . Ja és a srácok korektek és segítőkészek !
mi a véleményetek az MDS és a LEM márkájú bukkókról. 20-30EFt között szeretnék valami értelmeset venni. Ezen az áron már lehet kapni kivehető béléses, esetleg üvegszálas bukót is? NYíregyházán hol érdemes motoros ruházatot vásárolni? Köszi
jah és képet tudsz küldeni?