Ja, ha előbb szólsz, hogy bő lére vagy eresztve, akkor mindjárt ajánlottam volna a kiskőrösi Jet sisakomat, csak még meg kell keresnem hozzá az egész arcot védő plexit. Sajna nem láttam az adatlapodon, hogy milyen motorhoz kell.
Szerintem az Agv sisakok nem olyan jók, mint azt az áruk mutatja. Nagy a szélzaj bennük, lehet azért mert az arcom előtt kavarog a vihar.
Ja különben eladó az Agv Airtech sisakom irídiumkék és átlátszó plexivel 40 rugóért.
Nagyon jó választás ennyi pénzért.
Azért srácok nem kell egyből egymásnak esni persze csak képletesen Hát igazábol még nagyon nem döntöttem el ilyen árban már tényleg akkora választék van hogy az ember csak kapkodja a fejét. Jelenleg egy Lazer Tornado Sport limited edt. van nem rossz de nem a legjobb. Most szereztem be az első igazi nagy mocim aztán gondoltam 1 komolyabb felszereés nem árt hozzá
Hello mindenkinek!
A véleményeteket szeretném kérni az AGV Ti-Tech sisakrol!? Azt tudom hogy az AGV csúcsmodellje meg hogy Rossi is ebben tolja de ez mellékes. Az érdekelne aki nap mint nap használja előre is köszi!
Szia !
Szerintem vegyél jó bukót , kesztyűt , csizmát , ruhát , crosspáncélt és akkor talán tuléled ha nem tudod bevenni !
Amugy keresd a Cross,Enduro,Ktm forumot !
Köszi
Segitséget szeretnék kérni! Az t szeretném kérdezni tőletek h KTM-mel hogyan tudom az élles kanyarokat bevenni! rendes terepen! Hello! Elörre is KÖSZÖNÖM!
Hellósztok!
Kellene nekem eg motoros dzseki, meg eg kesztű.Lehetőleg vmi olcsőbb, a minőség annira nem léneg.Jó lenne valami jó állapotú használt is.
Előre is kössz!Ja és nincs ipszilonom, azért maradt ki, de remélem értitek azért!
Szia!
A Justissimo-t nem ismerem, nekem Caberg Solo van. Ez szerintem nem rossz sisak, viszont a szélzaj erős benne. Külön érdekessége, hogy ahogy fordítod a fejed, úgy változik a hangszín, tehát teljes a koncert élmény... Viszont én főleg csak a városban használom, itt nem annyira zavaró a kisebb sebesség miatt. Nem tudom, hogy ez a Justissimo-ra is jellemző, vagy sem. Viszont Budapesten a XIII. ker. Tüzér utcában van a Caberg egyik beszállítója, ott elmondanak mindent a sisakról (nekem is mondták a szélzajt) Azt hiszem, engedik kipróbálni is a kiválasztott darabot, úgyhogy érdemes motorral menni... Nem utolsó sorban a Louis-hoz képest 8 000.- Ft-al olcsóbban vettem meg...
Sok sikert!
Ja különben eladó az Agv Airtech sisakom irídiumkék és átlátszó plexivel 40 rugóért.
Nagyon jó választás ennyi pénzért.
A véleményeteket szeretném kérni az AGV Ti-Tech sisakrol!? Azt tudom hogy az AGV csúcsmodellje meg hogy Rossi is ebben tolja de ez mellékes. Az érdekelne aki nap mint nap használja előre is köszi!
Szerintem vegyél jó bukót , kesztyűt , csizmát , ruhát , crosspáncélt és akkor talán tuléled ha nem tudod bevenni !
Amugy keresd a Cross,Enduro,Ktm forumot !
Köszi
Arlen Ness elkelt.
udv
n.
Kellene nekem eg motoros dzseki, meg eg kesztű.Lehetőleg vmi olcsőbb, a minőség annira nem léneg.Jó lenne valami jó állapotú használt is.
Előre is kössz!Ja és nincs ipszilonom, azért maradt ki, de remélem értitek azért!
Érdekelne, hogy nincs-e valakinek eladó 42-43-as Cross csizmája (Alpinestars,Axo,Fox,W2).
Köszi előre is
A Justissimo-t nem ismerem, nekem Caberg Solo van. Ez szerintem nem rossz sisak, viszont a szélzaj erős benne. Külön érdekessége, hogy ahogy fordítod a fejed, úgy változik a hangszín, tehát teljes a koncert élmény... Viszont én főleg csak a városban használom, itt nem annyira zavaró a kisebb sebesség miatt. Nem tudom, hogy ez a Justissimo-ra is jellemző, vagy sem. Viszont Budapesten a XIII. ker. Tüzér utcában van a Caberg egyik beszállítója, ott elmondanak mindent a sisakról (nekem is mondták a szélzajt) Azt hiszem, engedik kipróbálni is a kiválasztott darabot, úgyhogy érdemes motorral menni... Nem utolsó sorban a Louis-hoz képest 8 000.- Ft-al olcsóbban vettem meg...
Sok sikert!
ha esetleg valakit erdekelne, van egy elado Arlen Ness 56-os protektoros dzsekim, karcmentes, szep allapotu.
iranyara 35e