Ti szoktátok tisztítani a bukó belsejét? Már igencsak aktuális volna, de nem csak szimplán vízzel szeretném átmosni. Van vmi ötletetek hogyan lehetne "finom illatúvá" varázsolni?
Én 188 vok és nekem jo, a lényeg hogy fedje a nyakcsigolyádtol a farok csontodig, és ha az a plusz 10 cm a lábadba van akor tökmindegy! Ha gondolod csabai vagyok, te meg ahogy néztem gyulai ha erre jársz probáld fel. Sokat nem vesztesz vele! :)
Nekem ilyen van, már estem is benne igaz 40-el, de végighúztam a fejem az aszfalton vele.
Szerintem relatíve kényelmes, akkor rengeteg sisakot kipróbáltam, csak ezzel nem volt gondom. Pl ZF9 szörnyen nyomott.
Mivel cb125 eddig 110-el tudtam tesztelni, elég hangos, az is igaz nyitva volt az összes levegőzője. Megfulladni nem lehet benne.
A plexi valóban az elején nehezen nyílik 1 kézzel, talán mostmár könnyebben jár kicsit.
Ami kicsit idegesítő, könnyen kilazul a szíj amivel állítani lehet a hosszát a csattnak, hetente 1x biztos után kell állítani.
De az árát szerintem megéri, én nem bántam meg. Pláne most akciós.
Nekem HJC AC-11 bukóm van.
Belső kialakítása nagyon jó nekem, nem lötyög a fejemen 200-nál sem.
Negatívumként a szellőzőrendszer kialakítását tudom megemlíteni, ami nagyon tré.
Az enyém üvegszálas, dupla D gyűrűs.
Szal nekem jó.
Pozitívum: olcsó, kivehető bélés, szép grafika
negatívum: gyorskioldós sisakcsat, abs kompozit anyag.150km/h óra felett már nagyon rázza a fejed.
A plexije baromi erősen zár, 1 kézzel csak nehezen tudod kinyitni.. Az árát megéri de többet nem..
Ti szoktátok tisztítani a bukó belsejét? Már igencsak aktuális volna, de nem csak szimplán vízzel szeretném átmosni. Van vmi ötletetek hogyan lehetne "finom illatúvá" varázsolni?
köszi