kesztyüm nincs de akarok shox suzuka elég jonak tünik meg 12e csak meg akarok shox mondial kabátot meg gatyát meg majd egyszer csizmát szombaton veszem a cucokat ugy h valaki vélemény nekem 2db fm sisakom van egy fm sabre amit lefujtam feketére matt meg vette mrá sötétite plexit ezt használja az utas anno 21e kivehető bélés nem is annyira hangos és jo a szelözés most meg van egy fm W10 uccsó darab volt a motor lineban 53 helyett 20ba adták oda és még méretre meg szinre is stimmelt tök lol amugy SHARK sisakot hol lehet venni?
Nézőpont kérdése, ki mennyit szán rá. Én teszteltem is, kb 10-12 métert csúsztam hason, és tenyeremmel próbáltam lassítani, és meg sem érezte, és nagyon jó minőségű a tenyér protijai...
Én csak ajánlani tudom! Több mint 4 éve használom és még mindíg jó.
Nemrég vettem egy Aprilia Leonardot!:) Nagyon élvezem,de kéne vennem egy kesztyűt meg bukót!Kesztyű kéne még a héten venni! Egy nyári protektorosra gondoltam!:) De semmi tapasztalatom nincsen, hogy milyet és hol. Légyszi, aki tud segíteni az mondjon párat:)
Gondolom te 10000 felett!
egy szezon egy kesztyű.
Nem estem benne!
Mintha az kérdeznék mi a véleményetek a Breitling órákról.
Suomy Bargy design bukóm L-es 59-60cm fejkörméretre 25EFt,
Sportcsizma koptatós 42-43 lábra 20EFt,
Orina XXL-es nyári dzsekim rövid fazonú 20EFt,
Suomy esőruha L-es rejtett kesztyűs 7EFt.
Nekem az valahogy kenyelmesebb volt.
Én csak ajánlani tudom! Több mint 4 éve használom és még mindíg jó.
Karbon protektoros.
Fölül szövet, szellős.
Nemrég vettem egy Aprilia Leonardot!:) Nagyon élvezem,de kéne vennem egy kesztyűt meg bukót!Kesztyű kéne még a héten venni! Egy nyári protektorosra gondoltam!:) De semmi tapasztalatom nincsen, hogy milyet és hol. Légyszi, aki tud segíteni az mondjon párat:)