hali!
napokban több motoros sisakján is láttam nagyon jo kis kiegészítőket. Ilyen fülek, kakas taráj stb. voltak a sisakon. Nagyon megtetszettek de nem tudom hogy honnan szerezhetnék ilyet. Ha vki tud olyan oldalt mondani ahol találok ilyeneket pls írja be. Kösz
Sziasztok!
Van egy Airoh SV55 Sport sisakom (felnyithatós). És van ugye a rendes csat alatt egy pihepuha tépőzáras is, hogy ne kezdje ki a nyakat. Nah, abba bele van varrva egy jelzés: egy körbe ez van írva: E3. Alatta pedig számok: 052249/P - 143515. Ez mit jelent? Hallottam valami olyasmiről, hogy ezek az E jelzések a bukósisakok védelmi osztályozása. Amúgy ugyan ez van a plexin is, csak az E3 mellett más számok vannak.
a mai világban mindent lehet.B azmegolva is lehet ,lebarmozva a másikat ha van pénze rá!
Tehát idejönne,hogy bazdmeg te barom vennék egy mobiltelefont akkor ,mondanám neki,hogy van bazdmeg és fizess Te barom aztáá huzz a picsába.
...de ha elfogadsz egy tanácsot: töltsd ki az adatlapod, vegyél fel egy normális kommunikációs stílust és meglátod, többen fognak a segítségedre lenni...
B@zdmegolva meg lebarmozva a többieket elég esélytelen segítségre számítani...
...túlzottan nem szűkítetted le a kört, hogy mit szeretnél...
Mégis: milyen bukó, milyen árkategóriában stb. Az "adjatok bukót" kissé kevéske... Vagy akkor menj be egy üzletbe, aztán emelj le egyet a polcról...
Jah azt elfelejtettem hogy az az állítólag azok ilyen német tesztek mint példáúl a Motorrad tesztje. De szerintem annak a véleménye a mérvadó aki nap mint nap használja
Tud már vki vmit a Schuberth R1 tipusú sisakjárol? tapasztalat, egyebek? mert állítólag nagyon jo és már 400euro leszurkolása után magáévá is teheti az ember
itt a HJC FG 14 sisak akciósan most 25900 Ft. Postai utánvéttel is szállítanak. HA nem pesti vagy/nem jársz arra, bemész egy vidéki boltba, felpróbálod, és megrendeled a pestiektől
Hát igazából most úgy vagyok, hogy veszek egy használt kiváló motort, de még lesz annyi pénzem hogy vegyek normális felszerelést. Ezt nem akarom megspórolni, sok múlhat rajta. kb. össz felszerelésre áldozok 200-300 E -ftot. Ez sztem elégnek kell lennie. Hát csizmát sztem újat veszek mindenképp
Volt még maci, meg nyuszi, meg macskafül asszem. Durva plüss anyagból. Hogy a honlapjukon ott vannak-e, azt nem tudom, de lesd meg.