Szeva!
Én 35-ért vettem a SHARK sisakom(amiből már nem biztos, hogy van a bolzban), de überfaszaaa ez a sisak! Egyszerűen nagyszerű. Imádom. Csak ajánlani tudom, jah és Shark RSV a típusa, és 35 rongyot lazán megér(még többet is...)
Üdv
olyat vegyél amire van pénzed. Én hiába ajánlom a Alpinestars-t a Spidi-t, meg a Dainese-t, ha nincs rá keret. És ne használtat, mert nem tudod mi volt az előélete és nem túl jó, ha majd pont elenged a varrás mikor elcsúszol.
Itt találtok (alul) mérettáblázatot bőrruhákhoz... (Felső táblázat: férfi, alsó táblázat: női). Én ez alapján lőttem be a saját méretemet, vakon rendeltem Svájcból egy Dainese ruhát és abszolút passzol... Remélem, hasznát veszik a ruhavadászok...
mert huligán vagyok...
ha kerekező, sztopizó napom van akkor krossz kesztyűben megyek, mert azokban jobban érzem a kuplungot, meg a gázt.
ha pályázok, vagy tudom, hogy gyors, nagy tempós motorozás lesz, vagy sokat megyek akkor bőrkesztyű.
HJC FG14-től HQ-ig.
AGV GP Pro-tól, de hangos.
Én 35-ért vettem a SHARK sisakom(amiből már nem biztos, hogy van a bolzban), de überfaszaaa ez a sisak! Egyszerűen nagyszerű. Imádom. Csak ajánlani tudom, jah és Shark RSV a típusa, és 35 rongyot lazán megér(még többet is...)
Üdv
Segítsetek már lécci! Bukót szeretnék venni, de tejjesen kezdő vaok, ajánljatok már valami sirály sisakot úgy40-100e-ig
1. sor: méret
2. sor: magasság
3. sor: mellbőség
4. sor: derékbőség
5. sor: csípőbőség
de dícsérik őket.
HJC FG-14-eshez tud vki RST kék színes plexit akkor írjon!
köszi
Azon belül hogy Dainese?
(Gondolom hogy iylen van)
ha kerekező, sztopizó napom van akkor krossz kesztyűben megyek, mert azokban jobban érzem a kuplungot, meg a gázt.
ha pályázok, vagy tudom, hogy gyors, nagy tempós motorozás lesz, vagy sokat megyek akkor bőrkesztyű.