Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köcike, ha van valami új akkor szójjatokI
SHoei 89.000-től.
HJC FG14-től HQ-ig.
AGV GP Pro-tól, de hangos.
Szeva!
Én 35-ért vettem a SHARK sisakom(amiből már nem biztos, hogy van a bolzban), de überfaszaaa ez a sisak! Egyszerűen nagyszerű. Imádom. Csak ajánlani tudom, jah és Shark RSV a típusa, és 35 rongyot lazán megér(még többet is...)
Üdv
Helló!
Segítsetek már lécci! Bukót szeretnék venni, de tejjesen kezdő vaok, ajánljatok már valami sirály sisakot úgy40-100e-ig
bőrt vegyél, ha jót akarsz. A Spooé például árban és minőségben is jó. kelomotor.hu
olyat vegyél amire van pénzed. Én hiába ajánlom a Alpinestars-t a Spidi-t, meg a Dainese-t, ha nincs rá keret. És ne használtat, mert nem tudod mi volt az előélete és nem túl jó, ha majd pont elenged a varrás mikor elcsúszol.
... ja igen, milyen ruházatról beszélünk? Bőr v. cordura?
Én újat vennék, ráérsz magad is belebüdösödni... Egyébként mi számít nálad drágábbnak-olcsóbbnak? Mennyit szánnál rá?
Sziasztok! Ruházatról érdeklődnék hogy mi az a márka amit tudnátok ajánlani, ami minőségi? Ja és hogy újat vegyek-e vagy kicsit olcsóbban használtat?
...engem viszont még nem győzött meg, hogy férfi fazon...
Ebből a típusból nekem csak női tetszik
itt az abszolút bőrkabát:
Annak, aki nem beszél németül...:

1. sor: méret
2. sor: magasság
3. sor: mellbőség
4. sor: derékbőség
5. sor: csípőbőség
Itt találtok (alul) mérettáblázatot bőrruhákhoz... (Felső táblázat: férfi, alsó táblázat: női). Én ez alapján lőttem be a saját méretemet, vakon rendeltem Svájcból egy Dainese ruhát és abszolút passzol... Remélem, hasznát veszik a ruhavadászok...
Éppen azért kérdezem,mert nem drágák! www.motoroazis.hu www.caberg-helm.com Üdv!
NémetO-ban piacvezető cég. Szóval a minőséggel valszeg nincs gond...
drágák.
de dícsérik őket.
Caberg sisakok milyenek?Van valakinek tapasztalata?Üdv.
Sziasztok!

HJC FG-14-eshez tud vki RST kék színes plexit akkor írjon!
köszi
Nem adja be a mocsok... Szóval wéwéwépontfoktponthu
Pl. itt
Nem tudja valaki, hogy hol lehet venni Shark bukókat, esetleg ki forgalmazza az országban?
Miylen kesztyűd van?
Azon belül hogy Dainese?
(Gondolom hogy iylen van)
mert huligán vagyok...
ha kerekező, sztopizó napom van akkor krossz kesztyűben megyek, mert azokban jobban érzem a kuplungot, meg a gázt.
ha pályázok, vagy tudom, hogy gyors, nagy tempós motorozás lesz, vagy sokat megyek akkor bőrkesztyű.