Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a külső héj mérete megegyező, akkor elvileg igen.
Ilyenről még nem is hallottam,hogy külön bélés vásárolható Egy sisakot már szedtem szét kárpítot elkoptattam rendessen,de ennél be volt ragasztva a hugarocell.Erre én is kiváncsi vagyok!Igaz pár motorboltot bejártam ,de ezt az infót elhallgaták előlem Vagy ez csak a HJC mérnökeinek köszönhető?
Sziasztok.
Hjc sisakom van S-es méretben.Mára sajna kitágult,és jobb lenne szűkebb.Ha veszek bele XS-es bélést,akkor ugyanazt az eredményt érem el méretügyileg,mintha XS-es sisakot vennék?
Thebearnak igaza van! Én az út melletti kavicsosban tenyereltem le, persze nem önszántamból buktam, és igen igen király volt a kesztyű, mert egy karc nem sok, annyi se volt a tenyeremen.
én ennyiért vettem most a Shoxban.
Hello! Tudja-e valaki, hogy van-e különbség a Shoei XR1000 és az X-Spirit méretezése között, magyarul, ha az L-es XR1000 jó a fejemre, akkor megvehetem-e látatlanba az L-es X-spiritet?
Köszönettel: Fekete István
Űdv mindenkinek! Oxtar tcs csizma titániúm koptatóval ,új 160 eu-ért jó vétel? Vagy tud valakí olcsóbban? Előre is köszi.
nekem van 1 M-es axo,2x használt....bőr vannak benne keményítések de nem protektoros,de szép kidolgozású!
szánj rá többet egy dupla tenyérvarrásúra, eséskor visszahozza. Ja, és csak bőrt.
Sziasztok!
Ajánljatok lécci egy jófajta kesztyűt, 8 ezer alatt még lehetőleg! Supermoto-hoz kellene by the way...
Ne használtat...
Széles utat! :)
bocsi pupja
A kétrészesnek is van puja ha olyat veszel.
Emellett az egyrészes jobban felveszi az ember alakját és jobban idomul a testedre.
Utcára kétrészes, pályára egyrészes.
A kétrészes használata kényelmesebb, egyrészes biztonságosabb. (csak az egyrészeseknek van pl. púpjuk stb...)
szeritem az egyrészesnek annyi előnye van, h esésnél nem szakad szét a zipzár-nál középen, mivel nincs is , hátrányi viszont az ha meleg van akkor nem tudod felvenni külön-külön! én pl 2részest vettem és ha meleg van akkor csak a kabátot kapom fel magamra. 1részes szerintem csak pályára ajánlott...
Tudom lerágott csont, de.
Az 1 és 2 részes bőrszerkók mennyiben jelentenek más élményt magán a motoron?
Sajnos kipróbálni még nem volt lehetőségem, illetve majd akkor is csak az egyiket.
A ruha felhúzása illetve megérkezéskor a tárolása nyilván egyszerübb a 2 részes esetében, de ad-e olyan pluszt az egyrészes, hogy mégis megéri azt választani? Vagy szubjektív ez?
Király,köszi szépen a választ :)

mindamellett, hasonló hozzáállásban bíztam, csak látni akartam
köszi a válaszokat
Szeva!
Nézd meg a www.mofaker.hu-t, ott a Rush-M cuccok. A viszonteladók fül alatt kiválaszthatod a hozzád legközelebb eső viszonteladót, és ott olcsó pénzért megveszed! Ha esetleg érdekel a totalbike.hu-n van teszt a bőrruháról... Én annó 25-ért vettem dzsekit, 18-ért gatyót. Monnyuk én kaptam 10% kedvezményt mert sokat vásároltam(meg azóta is törzsvásárló vagyok...) A gyártmány ugyan az mint a Shoxos(asszem Geniune Leather, Bulgáriában csinálják), csak egy tizessel minimum olcsóbb. Én már estem egy ilyen dzsekiben, nagyon jól bírja, elég jól lehorzsolódott a karja, de a varrás mégse engedte el! Szal az enyém most kinézetre kicsit "férfias", de még mindig olyan mint az új!
Érdemes megnézni, én nagyon elégedett vagyok vele! Jókis cuccok!
Sok szerencsét!
Köszi szépen! Akkor elnézek az Üllői útra mert úgyis pesten vagyok! Mégegyszer köszi
Helló!

Pesten a 13.kerületben lakok, összehozhatunk egy találkozót, ha komolyan érdekel a ruha! írj hogy neked mikor lenne jó vagy hívj: 06 20 469 54 14
Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy RIZOMA cuccokat hogy tudok rendelni? Vagy esetleg magyarországon van olyan kereskedő, aki hoz be ilyen cuccokat?

Köszi, CoR
Pesten az Üllői út 812,vagy 83 sz.alatt.
Honda Szallerbeck,a másik IMET motoros bolt.
Ezt az előbb elfelejtettem
Hali Dádis!

Olvasgatom a fórumot,és megláttam,h olyan cuccokat,mint a shoxosak,olcsóbban vettél.Érdekelne,h hol,mert én igazából lesz..om,h rajta van-e,h shox v nem.Az ára fontosabb,főleg ha uolyan jó.
Dzsekit keresek most.Tudsz segíteni?
Köszi!
Heló!
Békéscsabán a Motorsziget Kft-nél nézd meg.IMET SUMMER COMFORT kecskebőr kesztyű 9.315 ft.
Full protektoros 3-3 ujján szellőzők.Nekem nagyon bevált.Már 13.000km.-tlenyomtam benne,egy párszor el is áztam vele.Sem a varrása,sem a színe nem kopott még.Van full fekete,fekete-piros,fekete-kék.
Üdv.
Sziasztok! Mondjatok már légyszi nekem pesten valami boltot ahol tudnék olyan 10e körül valami jó kis kesztyűt nézni! Csak NE shox-ot! köszi