Nekem ZF-9es van, és tök jó (Ebből tuti sokat fox érteni)
Csendes, kényelmes, nem pattogzik le ról egykönnyen a festék, pedig mr esett ki véletlenül a kezemből. A belsejét ki lehet pattintani, és megtisztogatni, ha kell.
A plexi is szuper, tök jól záródik. A bukón meg van szellőzés is, ami ilyen dög melegben elég praktikus.
Előtte AGV K2-es sisakokm volt, na az tényleg sz@r volt...
Van valakinek tapasztalata (és meg is osztaná velem?) a következő bukósisakokkal kapcsolatban?
HJC - ZF-9
HJC - FG-14 CATCH ME
VEMAR VTXE-Alkon
vagy KBC
Peppet olcsónak találom őket, hogy üvegszál-kevlár, + mintha a HJC meg a KBC szinte ugyanaz lenne Amcsi cég koreai gyártás
Vagy tudnátok javasolni normál bukót ami nem feltétlenül SPEC 1r-es
Az lenne a kérdésem, hogy a profi cross sisakok miért dupla D-gyűrűs rögzítésűek, miért nem jobb a csatos megoldás? Szerintem semmivel nem biztonságosabb a D-gyűrűs a csatosnál. Crossozáshoz megfelel a csatos?
Lenne egy eladó 36-os méretű, női, Akito motoros bőr nadrágom, protektor nélkül, nagyon jó állapotban!Az árban megegyezünk! Ha érdekel valakit, kérem itt jelezze!
Hello! 180 cm magas vagyok és 85 kg. A felső nekem ok, az alsóból elég lenne 52-es. Lehet, hogy megérne egy próbát. Az adatlapomon szereplő képen 180/92 méretekkel rendelkeztem. Üdv:Zsolt
ha simsonnal, vagy mz-vel mész akkor a csúszástól megvéd - akkor ha nincs elöregedve, tehát nem szakad el azonnal a varrásnál, vagy máshol. Nézd meg, a kopásnyomokat rajta. De egy komolyabb motorhoz ez a ruha nem alkalmas. Indulj ki abból, hogy 10 ezerért kapod meg, tehát az eladó ennyire tartja. Te mennyire tartod az épséged?
csizma javítás kapcsán tudtok valakit ajánlani? a belső rész kopott ki (a saroknál). Cölöp pl. nem foglalkozik ilyesmivel.
köszi!
Csendes, kényelmes, nem pattogzik le ról egykönnyen a festék, pedig mr esett ki véletlenül a kezemből. A belsejét ki lehet pattintani, és megtisztogatni, ha kell.
A plexi is szuper, tök jól záródik. A bukón meg van szellőzés is, ami ilyen dög melegben elég praktikus.
Előtte AGV K2-es sisakokm volt, na az tényleg sz@r volt...
Van valakinek tapasztalata (és meg is osztaná velem?) a következő bukósisakokkal kapcsolatban?
HJC - ZF-9
HJC - FG-14 CATCH ME
VEMAR VTXE-Alkon
vagy KBC
Peppet olcsónak találom őket, hogy üvegszál-kevlár, + mintha a HJC meg a KBC szinte ugyanaz lenne Amcsi cég koreai gyártás
Vagy tudnátok javasolni normál bukót ami nem feltétlenül SPEC 1r-es
Előre is köszi a segítséget!
Az lenne a kérdésem, hogy a profi cross sisakok miért dupla D-gyűrűs rögzítésűek, miért nem jobb a csatos megoldás? Szerintem semmivel nem biztonságosabb a D-gyűrűs a csatosnál. Crossozáshoz megfelel a csatos?
Lenne egy eladó 36-os méretű, női, Akito motoros bőr nadrágom, protektor nélkül, nagyon jó állapotban!Az árban megegyezünk! Ha érdekel valakit, kérem itt jelezze!
Köszi, Kroki
én 190 vagyok lehet , hogy nem jó rám a ruha de volt már olyan 54-es ami passzolt.
De neked kell tudni.
Akkor végülis megér 10 ropit vagy inkább haggyam az egészet.
A bőr lenyúzásától megvéd, ha a bőr nincs elöregedve. De mástól nem.