Hát figy... rajtam pont így állt az 50es ... és pont ugyanez a macera volt az 50-52 között, az 50es nekem is olyan volt mintha rám öntötték volna, aztán vezetés közben meg itt nyom ott nyom.. akkor mondom szabok rajta, cölöpéknél át lett szabva, na akkor már jó volt, de kicsiből költségesebb nagyot csinálni mint fordítva... most az 52 be nekem is van hely a combomnál és a karomnál, de ott elfér... hátba megy a gerincproti ... máshol meg tökéletes! És szerintem a boka és csuklónál is látszik nálad hogy éppen éppen. Hidd el drága mulatság lesz ha jön fel még kevés pocakra, vagy nyáron 50fokba bedagadsz, mert ugye kurva melegbe az ember is tágul nem csak a fém! :) Szóval szerintem 54! És merjél külföldről rendelni, semmi para nincs benne... de amúgy Alpine 52őt próbáltál már!? Az lehet szellősebb lenne kicsit!
Ja, és azt kifelejtettem, hogy az alábbi képek alapján még jómagam is elhiszem, hogy teljesen tökéletes ez az 52-es méret, mert mindenhol épp jó, viszont guggolni, levegőt venni azt pl. már nem tudtam benne, attól eltekintve, hogy a dzsekit azért úgy, ahogy, de össze tudtam húzni:)
Hasonló méretekkel, de kb. 185 cm körüli magassággal és 85kg körüli, sajnos has és derék körül méretesebb testsúllyal nekem ilyen az 52-es Laguna Seca. Ahogy viszont Oliver89 kolléga rávilágított, már csak a magasság miatt is elkél az 54-es ruha, ha a 190cm-t alulról közelíti valaki, de jómagam mégis tanakodom még mindig, hogy látatlanba le merjek-e hozatni Olaszból egy cuccot, mert esélyes, hogy a derék-has méretek miatt az 52-essel megszívnám, de ha háton, karon, lábon meg full lógni fog az 54-es, akkor is megszívom. (és bármennyire is megy a diéta jelenleg, azért sok-sok cm-et hasból leadni nem olyan könnyű rövid idő alatt:)
Üdvözlet! Mi a tapasztalatotok az MCN (alacsonyabb árkategóriás) túradoboz márkát illetően? (strapabírás, élettartam) pl.: http://www.robogoaruhaz.hu/889...
52-es biztos, hogy kicsi lesz neki magassagban. 52-es ruham van, 181 cm magas vagyok es a nadrag egy icipicivel lehetne hosszabb is es amig 80 voltam, addig meg volt benne tartalek, de a tel folyaman felugrott +2 kilo es igy egy gerincvedovel mar szukos
Szia! Az 56-os tuti nagy, 185 centire 54es a jó (legalábbis nekem 186 centimre meg 90 kilómra alpin 2 részesből az 54es jó, bár azért felül kezd már passzentos lenni).
sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy ruha méretben szerintetek mekkora lenne jó nekem? 2 részes bőr ruhát szeretnék venni . 188 cm magas és 80-82 kg vagyok. mindenhol 185 cm-ig írják a ruhát ami kb 56 os de viszont az már bő. vannak köztes megoldások?
Köszi :)
Hasonló méretekkel, de kb. 185 cm körüli magassággal és 85kg körüli, sajnos has és derék körül méretesebb testsúllyal nekem ilyen az 52-es Laguna Seca. Ahogy viszont Oliver89 kolléga rávilágított, már csak a magasság miatt is elkél az 54-es ruha, ha a 190cm-t alulról közelíti valaki, de jómagam mégis tanakodom még mindig, hogy látatlanba le merjek-e hozatni Olaszból egy cuccot, mert esélyes, hogy a derék-has méretek miatt az 52-essel megszívnám, de ha háton, karon, lábon meg full lógni fog az 54-es, akkor is megszívom. (és bármennyire is megy a diéta jelenleg, azért sok-sok cm-et hasból leadni nem olyan könnyű rövid idő alatt:)
http://www.robogoaruhaz.hu/889...
Köszi!
Igazán jó ajánlat, mint ahogyan tőlem mindig:
Bőr nadrág "M"-es, full protektorok, kantárral, zárható zsebekkel, jó állapotban 8.000.-
Budapesten próbálható.
pirzso70@gmail.com
20kettő55negyvenhat72
Van benne valami
Fülemen keresztül még nem mértem
Inkabb a kormeret, nem?
Ebben a topikban én előbb voltam, mint te! Sőt te utánam regisztráltál, akkor kis is jön ki után ratyika?
Olyan kérdésem lenne, hogy ruha méretben szerintetek mekkora lenne jó nekem? 2 részes bőr ruhát szeretnék venni . 188 cm magas és 80-82 kg vagyok. mindenhol 185 cm-ig írják a ruhát ami kb 56 os de viszont az már bő. vannak köztes megoldások?
Köszi :)