Eladó egy utánfutóra felszerelhető, motorszállító konzol felhajtó rámpával. Könnyedén négy csavarral rögzíthető, (az utánfutó belső mérete min 200 X 125 cm legyen) spanifer lefogatási pontok a motor rögzítéséhez. Garantáltan bombabiztosan szállíthatod a motorodat. Ár 20.000 ft. Tesztelve
Eladó. Új nem használt nyári cordura nadrág, hálós szellőzőkkel, összehúzható a deréknál és a lábszáron, ütéselnyelő habprotektor a térdeknél és a csípőnél, kivehető vízálló bélés. Méretezése 3XL de én 54-s nadrágot hordok és jó nekem, 189/87 vagyok. Nem használ hibátlan állapot.
Ára 12.000ft Tel: 06309735417
Eladó egy keveset használt AlpinestrasS – MX4 bör csizma, EU méret 45.cserélhető koptatóval, jó szellőzőkkel, sportra és túrára egyaránt alkalmas, gondosan ápolt állapotban eladó. A csizma csúszás és sérülés mentes, hibátlan. Én 189/ 87 vagyok nekem pont jó.
Ára 35.000 magyar forint. Tel: 06 30 9735417
Eladó egy eveset használt Alpinestras bör nadrág, EU méret 54. kivehető (kemény) térd és sípcsont protektorok a térdnél pluszba szivacsozott, ütéselnyelő szivacs a csípőnél és a combnál. Koratavasztól őszig kiváló viselet, hátul a lábszárnál perforált jól szellőzik A nadrág csúszás és sérülés mentes, hibátlan. Én 189/ 87 vagyok nekem pont jó.
Ára 50.000 magyar forint. Tel: 06 30 9735417
Eladó egy keveset használt Alpinestras Athem leather jacket, EU méret 58. váll és könyök (kemény) protektorok, külső koptatok a vállon és a könyökön, ütés elnyelő szivacs a gerincnél plusz a kemény púp. Jól perforált nagyon jól szellőzik, inkább nyári viselet de aláöltözés esetén hűvösebb időben is használható, a kabát csúszás és sérülés mentes, hibátlan. Én 189/ 87 vagyok nekem pont jó.
Ára 70.000 magyar forint. Tel: 06 30 9735417
Szintén eladó egy női 36-os méretű Hein Gericke túra csizma
Méretprobléma miatt! Kicsi rám!
Fényvisszaverős, protektoros, tépőzáras. Fekete.
Ára: 24 000,- Ft
Van egy eladó Női L-es férfi S-M-nek megfelelő FORCEFIELD L2PRO gerincprotektorom.
Kihasználatlanság miatt eladó, kb 2 x ha volt rajtam.
Eredeti ára 38 990,- Ft volt!
Eladási ára: 30 000,- Ft
A BOLTI ÁR HARMADÁÉRT eladó 48-as (M, S) új, címkés, nem hordott Spyke protektoros bőrdzseki. Ár: 34.000.- Eredeti olasz prémiumtermék, nem pakisztáni bőr. Postázni tudom - Budapest-délbuda.
Új bőrkabát kivehető béléssel L, és XL méretekben .Kétféle szín! Olasz gyártó, eredeti marhabőr!
50.000Ft helyett a készlet erejéig : 24.990Ft
Tel: 06 70 246 71 50
Prémium minőségű bőrnadrág az Osztrák Racer cégtől. 48-as méretű!!!
Térdprotektor
Csípőprotektor
Az aljrész zipzárral nyitható
Kabáttal összezippzárazható
koptatók tehetőek rá.
Az Ár 31.000 Huf IRÁNYÁR! Hívj nyugodtan biztos meg tudunk egyezni!
Bármikor elérhető vagyok a nap folyamán, ha mégsem akkor visszahívlak.
E-mailre is válaszolok.
e-mail: Tavaszig@yahoo.com
tel.: 20/5202577
A nadrág megtekinthető, felpróbálható Balatonfüreden és környékén valamint Budapesten és a Balaton-Budapest közötti útvonalon.