Karasnaba csak pár honda alkatrészért mentem.Vagyis rokon ott dolgozik egy köpésre tőle.
Nem volt egy hét és minden rendelés beérkezett.
Ruhát nem motorkereskedésben veszek.
Én vagy 4 éve voltam, akkor velem tök normálisak voltak, egy pasi meg egy nő volt, utóbbi a pénztárnál, velem főleg a pasi foglalkozott. Megbeszéltük, mire kell, mik az elvárásaim, milyen motorom van, beszélgettünk a pályázásról, motorozásról stb. tényleg úgy éreztem, hogy foglalkoznak velem, nem a lehető legdrágább cuccukat akarják mindenáron rámtukmálni, hanem az én igényeimhez keresik a megfelelő választást, ahogy annak normálisan lenni kéne mindenhol. Ráadásul az is világos volt, hogy pontosan képben vannak mind a motorozással, mind a náluk kapható termékekkel. (Ami szintén nem általános, HagaNRG írta lentebb, hogy jobban ért az adott termékhez, mint az eladó - na általában én is így járok mindenhol, főleg motoros témában.) Plusz, e-mail-ben simán lehetett velük kommunikálni, még aznap válaszoltak minden kérdésemre. Máshol meg van, hogy ha írsz egy e-mail-t, válaszra sem méltatnak.
Pont azért szoktam leírni, hogy a Superzone-ban szimpatikus a személyzet, mert tényleg úgy éreztem, hogy valami olyan pluszt kaptam kiszolgálás terén, amit más boltokban nem nagyon (pedig kéne). De ahogy így olvasom a véleményeket, mintha egy másik boltban jártam volna. Most már nem vagyok biztos benne, hol is jártam...
Tény, hogy készpénzzel fizettem. A villany meg akkor sem égett, néztem is, hogy zárva vannak, vagy mi van... de ezt betudom környezettudatosságnak; miután bementem, elég gyorsan megtalálták a villanykapcsolót is. Egyébként meg én világosban mentem, nem nagyon hiányzott a lámpafény.
kinalat az van, de a weboldalukon egy gramm ar sincs feltuntetve ill. azt halottam hogy az euromotorhoz van kozuk, szoval keszul ra nem lesz olcso. de ha jarsz megoszthatnad a tapasztalataidat
Ez azóta is így van... csak már fűtés sincs
Amikor az Arlen ruhámat vettem, kártyával akartam fizetni. Azt nem lehet... Nyilván nem véletlenül
Akkor tegyétek el holnapig, mert nem tudok ennyit felvenni egyszerre. Ők nem raknak el semmit. Hát bazz mondom ilyen nincs! Itt állok, fizetni akarok és még majdnem nekem kell elnézést kérni Szerintem csak azért nem mentek még csődbe, mert nem igazán van konkurenciájuk. Shox alattuk próbálkozik, többi fölötte. Karasnából pl mindig seggel jövök ki
Igazán jó ajánlatok, mint ahogyan tőlem mindig:
Nitro NB101 41-42-es csizma 20.000.-
Bőr nadrág "M"-es, full protektorok, kantárral, jó állapotban 8.000.-
Budapesten próbálható.
pirzso70@gmail.com
20kettő55negyvenhat72
A nagyanyám jobb eladó volt bármiben.
Olyan mint anno motorkiállításon a shoei stand,20 percig álldogálltam a sisakkal a kezemben keresgélve valakit akitől megvehettem volna,féltem hogy kamerával vesznek mert el is sétálhattam volna vele,csak asszem m-es volt.
Na látjátok, ez az, ez az általános itthoni hozzáállás mindenhol, mindenhez.
Engem azért zavar az is, hogy bármit szeretnék, rendre kiderül, hogy jobban értek az adott termékhez, mint az eladó.
Azért egy motorosbolti eladónak ne a ruha címkéjéről kelljen már lenézni, hogy mi az adott ruha típusa.
Ha meg telefonon érdeklődöm és elmondom, hogy felvilágosításra lenne szükségem, mert rohadt messziről mennék be hozzájuk, akkor is viszik, hogy van mindenből dögivel, csak menjek be, de ő most ne mondja már el, hogy konkrétan mi van és mi nincs.
Aztán kocsiba ülök, betankolok 20 ezret, elmegy egy teljes napom, majd egy olyan világvégi "csicska" boltban kötök ki, ahol lehet választani 3-4 db, vagy extra kicsi, vagy extra nagy, retros kinézetű bőrszett közül.
Na ez igaz. Nem tudom valaki vett-e már valaha azévi modellt, amikor a boltban mindig van vagy 5 évre visszamenőleg hasonló modell, amik ára az eredetihez képest 50-70-100e-rel kevesebb. Szerintem ilyen a Superzone árpolitikája, hogy az aktuális modelleket csak jövőre akarja eladni... Ha megnézed, a Berik ruháktól, a Forma csizmákon át a Scorpion sisakokig szinte nincs olyan, ami nincs náluk leárazva - szóval náluk az eredeti ár mindig túlzás.
Epp ezert irtam, hogy ha van nekik meret. Ez a laguna seca is gondolom nem uj modell, inkabb az ujabbakbol van nagyobb valasztek. Mikor en vettem akkor meg nem jelent meg a legujabb atem, kaptam is 54est raktarrol. De pl neztem egy Scorpion 2000es sisakot a baratnomnek nagyon jo aron (200euro) es abbol pl pont nincs S-es meret, igy kereshetek masikat...
A Laguna Seva Evo konkrétan nem létezik kb. semmi emberi méretben az fc-moto-n. Már február óta nézegetem és ez az fc-moto-n a legzavaróbb, hogy míg egy rendes webshop eleve föl sem ajánl olyan méretet, ami nincs raktáron, itt végig kell klikkelgetni egyenként minden méret-szín kombinációt, hogy rájöjj, hogy egyikből sem létezik. Ugyanez a helyzet a 600 euro körüli Alpinestarsokkal.
Ugyan kérem, én köszönöm a részletes és bőséges leírást!
Annyiban azért kicsit bazári feelingje van a márkának, hogy örökké 250.000-ről vannak leárazva 90-140 ezer körülire, vagyis a valós áruk sosem volt 140-nél több, de ha 250-nek állítják be, akkor az ember nyugodtabban veszi meg, mintha 59 ezerért venne SixGear-t a Shoxban.
Legutoljára az euromotorban,meg a Mofakernél.