Bocs már, hogy nem vettem neki ruhát, csizmát, kesztyűt, stb azért, hogy egy körre elvigyem ameddig kiderül, hogy akar-e egyáltalán jönni többet. Eddig már nem jut el az agyad, te kis majom Csak addig, hogy gyere utánam minden topicba mint egy kis pincsikutya
Ha annyit megteszel, hogy megnézed neked melyik méret a jó az fg st-ből, az már nagy segítség lenne, főleg ha kb ugyan akkora a fej átmérőtök. Nem nagy összeg visszaküldeni, de ha nem muszáj akkor jó lenne elsőre is eltalálni. A szaszmotorshopban is találtam ilyen sisakot ugyan ennyiért, ráadásul ott ingyen van a szállítás is.
Jó kép!
Csak azért kérdezem, mert nekem 55, szóval amolyan határ eset vagyok, némelyik bukónál az XS másnál meg az S a jó nekem, aztán hátha tudnék segíteni a méretválasztásban, vagy egy támpontott adni ha már a jó isten ilyen kis buksival áldott meg
Jaja mert csak a milleniumi generáció óta léteznek tesztek ami alapján az emberek dönteni tudnak, ugye? A sok autós-motoros újság, honlap is csak viccből csinál teszteket, semmi értelmük, ugye? Köszönjük, hogy okos voltál megint és a rajongómként követsz megint, leülhetsz
Jaja az az mc8 nagyon szimpatikus, közben megmutattam a barátnőmnek is, beleszerelmesedett, lehet a héten meg is rendelem. Bár nem bánnám ha lenne előtte lehetőség felpróbálni, de max visszaküldöm, még mindig olcsóbb, mint felmenni autóval Pestre :)
Mondjuk elvileg 5 év után amúgy is illik sisakot cserélni, bár sztem én se fogok 5 évente 150ezerért sisakot venni.
Shoei egyszer volt a fejemen, nem voltam elájulva (NXR ha jól emlékszem), a saját X-Lite 802r-emet jobbnak éreztem. Teszteket olvastam mielőtt vettem és mivel sorra nyerte őket, így rá esett a választás. Nagyon nagyon jó sisak. Visszatérve a tárgyhoz, ahogy már írtam lejjebb, nem szeretnék 100+-ért venni sisakot a lánynak, arra, hogy havi 1x elvigyem magammal vmerre közepes tempóban, sztem felesleges. Ez a 75ezres HJC még árban épp határeset, ennyit szánnék rá.
Ja és hogy 5 év alatt kitágul , nem kell csodálkozni , a 300e Ft-os is tágul ! Megoldás párnacsere és megint jó ! Ha valaki ragaszkodik a sisakhoz , mivel még nem állunk ill. magamról beszélve nem állok ott hogy 2-3 évente tudnám cserélni mint pl. a labancok !
Csak azért kérdezem, mert nekem 55, szóval amolyan határ eset vagyok, némelyik bukónál az XS másnál meg az S a jó nekem, aztán hátha tudnék segíteni a méretválasztásban, vagy egy támpontott adni ha már a jó isten ilyen kis buksival áldott meg
Shoei egyszer volt a fejemen, nem voltam elájulva (NXR ha jól emlékszem), a saját X-Lite 802r-emet jobbnak éreztem. Teszteket olvastam mielőtt vettem és mivel sorra nyerte őket, így rá esett a választás. Nagyon nagyon jó sisak. Visszatérve a tárgyhoz, ahogy már írtam lejjebb, nem szeretnék 100+-ért venni sisakot a lánynak, arra, hogy havi 1x elvigyem magammal vmerre közepes tempóban, sztem felesleges. Ez a 75ezres HJC még árban épp határeset, ennyit szánnék rá.