Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nehéz kérdés és a kereskedelem része,szezonális nagyon drága termék amiből a szortiment egésze nagy befektetést igényel (több tíz milliot is akár) és felét el sem adod mert kicsi-nagy-rossza szine stb.
És vannak a webáruházas cégek amiknek kisebb a költsége mert garázsban van,ő csak képet tesz fel nem tart készletet,fel sem tudod próbálni mert 300 km-re egy irodában van a cég stb.
A gyártó is köthet olyan szerződést ami limitálja az árvariációt,nameg ott vannak azok akik csak azért követelik hogy tartson mindent a bolt mert felpróbálnák és vennék az FC-mototól.
Hát nekem sem lenne kedvem az FC motor próbafiókja lenni saját pénzemen.
Aztán van aki csak fedővállalkozásnak tartja a boltot.
Sokszor csak annyi a különbség a netes külföldi meg a magyar közt hogy más az áfatartalom és az adott bolt olyan forgalmat csinál a módosabb EU közönségnél hogy a gyártó bónuszokkal honorálja.
Magyarán hány Alpin vásárló van ma magyarországon akire számítani lehet hogy kiköhög 3 kilós bőrruhát?
300?500?Ez sok így elsőre de ha 3-4000/ éves darabról beszélünk lehet kiverni gyártóból más árat.
Nya szóval sokismeretlenes és egyszerű vásárlóként nem látsz bele mi merre.
Basszos, ez 2016-ban gáz! 15 EUR ért, TNT DHL Európán belül 3 napos szállítással tud teljesíteni. Nem hiszem, hogy ha ilyen összegű
ruhavásárlás esetén nem tudják megoldani?! Simán nekik kellene ezt a költséget bevállalni, amiért nem tartanak készletet. (beleépítve
az árba, természetesen) Viccország....viccemberekkel.
Csoportos rendelés? Én várjam meg, hogy valaki más is rendelni akarjon? Prémium termék, prémium bolt, csak a vevők rendelése
átlagon aluli?
HÁt igen.
Én konkrétan a GP Plus fehér- uv-t szerettem volna, de mivel jelenleg nincs, csak más típusból 54, így le kellene mérni, majd berendelni, de mivel sajnos már le lett adva az áprilisi rendelés, így május végére lehet belőle valami.
De ha konkrétan ezt a 2016-os modellt szeretném, akkor júluis vége lesz belőle csak. (bár ez az fc moto-n is kizárólag rendelhető állapotban van, szóval lehet, hogy valami premiermodellt néztem ki véletlenül)
Haga 54 a te mereted! kizartnak tartom hogy szinte barmelyik ruhabol ne lenne jo... az 56biztos hatalmas lenne... az 52be meg szerintem elflangalnal de egy rossis bemelegito gugolasnal tepedne a naci :-D Szal ne parazz az a mereted! Less hasznalt piacot sokat lehet vele fogni!
Inkabb elszalasztjak egy 2-300ezer forintos ruha eladasat? Profi banda
Nekem volt egyrészes Cyber 2.0.....bivaly ruci.
A Dainese valóban puhább tapintásra a többinél, de a fax tudja ez jót jelent-e......én nem fogdosni akarom.
Egy darab bőrről beszélünk, nem egy "rocket science".....
Én bármit megvennék az alábbiak közül, ami színre/kényelemre/fazonra és árban is vállalható:
Dainese, Alpin, Spidi, Spyke, Arlen, Berik, Kushitani, RS Taichi, Bering, Held, AXO, Suomy....meg ami nem jut eszembe
Ott van méret, de egyenként nem fognak lerendelni semmit, csak csoportosan.
Köszi! :)
Dainese itt van 10 nap alatt!
Jut eszembe boldog nevnapot!
Vicc, hogy egy markabolt nem tud egy termekbol meretet beszerezni par het alatt... Nem hiszem el, hogy kint olaszban a kozpontban nincs meret.
Sziasztok!

Spyke bőrruhával van valakinek tapasztalata?
Sajnos az a nagy helyzet, hogy hiába húzott a szívem a Dainese, vagy az Alpinestars felé, a méret/szín választék sehol sem stimmel. Az új Alpinestars boltban pl. a GP Plus ruhát júliusi kiszállítással ígérték átlagos méretben.
(de a Motegi is leghamarabb május végén érne ide)
Dainese-zel sem jobb a helyzet, így lehet, hogy mégis a netes vásárlás mellett fogok dönteni és ami szimpatikus szín-ár ruha jelenleg, az a Spyke egyrészese.
Ha viszont ezt berendelem most próba nélkül arra alapozva, hogy a 185cm magasságomhoz és a 85kg-s súlyomhoz kis pocakkal kizárásos alapon kell az 54-es méret és mégsem jön össze, akkor max. bukok pár tízezret.
Emiatt érdeklődnék a tulajoktól, hogy mire számítsak, mert állítólag az Alpinestars meg épp, hogy mindig egy mérettel kisebb, mint a többi márka ruhái...

Egyébként a Spyke hol szerepel a minőségi listán? Feltételezem, hogy ez már inkább közelebb áll a minőségi, komoly ruhamárkákhoz, mint a Berik, vagy a Mugen, de azért nem hinném, hogy üti az Alpine, vagy a Dainese minőségét. (de nem is 300-ért venném.)
Sziasztok!
Eladó cuccaim:
Spidi dzseki,Lazer bukósisak,térdvédő,kesztyű,gerincrotektor....

Ha több minden érdekelne,beszélünk árakról...
Köszönöm ha benézel:....

http://www.kepesmotor.hu/texti...
Sziasztok!
Eladó a sisakom...ha valakit érdekel...

http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Keresek a képen látható protektor inghez kulcscsont védőket.
ELADVA, köszönöm a lehetőséget!
Tényleg nincs terminàl a Superzone-ban, ruhàt azthiszem aznap estig tesznek félre csak úgy kérésre, de én az előző ruhàmat le tudtam foglalózni 1v 2 napra, szerintem nàlad is ez lett volna a jó megoldàs.
Keresek fekete/fehèr/piros szinben ès kombinációban egyrèszes protektoros bőrruhát. 173 cm 65 kg vagyok . 60 e huf körül.
Én karasnában és a pardiban voltam! (nem tudom milyen új alpine bolt nyílt??)

Karasnában végtelenül segítőkészek voltak velem, és tényleg mindenben a rendelkezésemre álltak, csak éppen az árak... pardi az igazából egy nagy üres légtér pár ruhával, a srác kedves volt, de nem tudom azt miből tartja fenn.... lényeg... próbálj vétel előtt... saccra betudod lőni a méreted... én magas és vékony vagyok, próbáltam kétrészes alpinet és egy és kétrészes daineset... (egyrészest akartam venni amúgy) .... az alpine 52 hibátlan volt, a dainese már összehúzta a fejemet a farkammal....
Így azt megtudtam hogy alpine 52 kell hisz az 50 biztos kicsi az 54 be meg kétszer beleférek.. szóval igazából nem olyan nagy cucc ez a méret mégha hülye alakod is van... kizárásos alapon tudsz dönteni. Kerestem külföldön FC moto és más oldalak, de istennek nem volt 52 es méret csak hupililából...Aztán néztem kb egy hónapig a használt piacot... és kb 4-5 ruhát találtam 50-150 ig ami szerintem egy reális ár.. ha nyernék a lotton is megfontolnám a 4 kilót egy ruhára... majd láss csodát találtam egyet 60kért szinbe méretbe ami nekem kell alpine, és egy végtelen kedves eladóval! Spórolva ezzel nem keveset!!! Szóval szerintem lazits... és nézelődjél, ne pörögj igy rá... szabj meg egy keretet hogy ne legyen a dáchiátol a bugattiig
Aztán lesd a használt piacot... repekednek a méretproblémás ruhák... csak egy kis türelem kell.
Boltba nagyon én se vennék ruhát... ha valaki vesz egy 200 k-s alpine / daineset hazaviszi nem jó, max 110-140 ért tudja eladni.... annyiért meg kapsz beriket vagy mugent amik nem rosszak de nem alpine és nem is dainese. SZVSZ
Kicsit fekudj neki,van ott ruha is.
Pakisztani alsopolc de az ara nagyon jo,es hasznalhato,nem egy alpin,spidi,inkabb shox kategoria alja es kevesebb fele,de olcsobb a shoxnal is.
Szia!
Korábban írtad, hogy 28cm a belső talphossza. Utcai cipőben mekkora a méreted?
Ezt azonnal tudtam csak azé kérdeztem mer meggoogliztam de csak alkatrészeket láttam
Igen,van,bolt.
Az mi az mofaker?Ott van ruha?
Sziasztok

Igazán jó ajánlatok, mint ahogyan tőlem mindig:
Bőr nadrág "M"-es, full protektorok, zárható zsebekkel, kantárral, jó állapotban 8.000.-

Budapesten próbálható.
pirzso70@gmail.com
20kettő55negyvenhat72