Sztem a szponzori lóvén vitatkoztak nem a komforton.... Nekem volt Arai Rx-7 corsairem, rx-7 gp-m és sok éve valami közepes shoei is.....nyugodtan állítom: az rpha 10 plus top-of-the-line sisak...
Az én fejformámra nem passzol a nolan/xlite...ellenben az arai-shoei-schubert-hjc kupakokat látatlanban is megveszem... Angol oldalakon találsz most HJC Rpha 10 plus kupakokat 120 fonttól....Ha Lorenzónak jó, neked is jó lesz :-).....lidsdirect.co.uk......helmetcity.co.uk...
Köszönöm, ezt a részletes tájékoztatást!
Nolan mellett döntök, mert sokan mondják és tetszik is a kinézete... másrészről van bennük fantázia, de ahogy a boltokat látom tisztára az a elv érvényesül mint a másik hobbimnál. A boltokba lassan nincsen semmi, csak unalmas termékek.... jelen esetünkbe bukók. Semmi extrém, mert nem merik a polcon tartani, hátha nem talál gazdára... így nézelődtem a neten, használt, alig használt után :)
Találtam kettőt ami tetszik, fő és utas bukónak...
3. ez a fekete, kopott imitált tetszik a legjobban ami megy egy cruserhez
http://auto-motor.vatera.hu/motor_robogo_quad_alkatresz_felszereles/motoros_ruhazat_vedofelszereles/bukosisak/nolan_n84_bukosisak_talmacsi_gabor_alairassaval_2211160838.html
Szia,
Attól függ mi az elfogadható ár neked.
Én X-lite, Nolan, Shoei márkákat javasolnám első körben.
Ezekből is ki lehet fogni szépeket, jó áron. Én pl nemrég szereztem egy pár alkalommal használt X-lite sisakot a németektől harmad áron. Ha gondolod tudok segíteni.
A farmerod nem a motorozás közben szakadt ki ugye?
Nolan jo szerintem. Arban meg olcsobb, mint a tobbi nagy marka. Nekem N86 van, elegedett vagyok vele. Van benne paramentes reteg, napellenzo, moshato beles, stb.
A dragabbak sem feltetlen jobbak, csak meg kell fizetni a markat, a festest, meg a pici tobblet tudast.
A biztonsag fontos dolog, erre van a Sharp teszt. Nagyjabol minden markas sisak tudja a 4-5 csillagot. A kulonbseg kozottuk a zajszint, az elettartam, a dizajn, kenyelem, extrak, stb.
Fontos, hogy meretben jo legyen, kenyelmes legyen, illetve minden funkcio legyen benne, ami neked kell. Altalaban nem esni szokott az ember a sisakkal, hanem motorozni es a zaj, kenyelem fontosabb, mint gondolnad.
Tesomnak van N91 sisakja, flipup. De szar, sportmotoron nem latni ki belole, mert a szem felett betakar. Nyikorog, nehez, stb. Az N86 jo, plane, ha azt nezed, hogy 50 rugotol kapni. Az olcsobb Nolan is fasza, de nincsen pinlock, beepitett napellenzo, stb, ami kesobb hianyozni fog.
AGV is jo aras termek es jo minoseg. Erdemes kiprobalni oket az uzletekben, mert mas fejformara keszulnek. Nekem az AGV nem volt homloknal kenyelmes, viszont a plekoja szebben csukodott.
Olyat vegyel arban, amit par evente ki tudsz cserelni. A kulso hej eloregszik, 5 ev utan a legtobb sisak kuka. Rendszeres hasznalat mellett a beles, pleko is meghal par ev utan. A karbon sisak birja sokaig, de az mas arszint. De a beles, pleko ott is tonkremegy idovel. Ha mindent cserelsz, tobb 10e Ft. En inkabb vennek ilyenkor egy uj Nolan sisakot megint...
Eladóvá vált nagyon jó állapotú, megkímélt, karcmentes, gyorsasági
bukósisakom. A sisak még garanciális. (5 év) L-es méretű (59-60) de az én 58-as fejemre tökéletes!!
- karc- és páramentes plexi
- több elemből álló ütödés elnyelő réteg
- tökéletes szellőzés
- kivehető és mosható antiallergén belső bélés
- állvédővel ellátott
A sisak zsákja megvan, valamint adok hozzá sötétített plexit is, valamint egyéb kiegészítőt.
A sisak megtekinthető, megpróbálható Balatonfüreden és környékén valamint Budapesten és környékén.
ára: 30.000 Ft
Az Ár IRÁNYÁR, de hívj nyugodtan biztos meg tudunk egyezni.
Telefonon egész nap elérsz, e-mailre mihelyt tudok válaszolok.
e-mail: Tavaszig@yahoo.com
tel.: 20/5202577
Nem a farmerom ilyen de van olyan amit a légcsavar szedett szét :D
Nolan mellett döntök, mert sokan mondják és tetszik is a kinézete... másrészről van bennük fantázia, de ahogy a boltokat látom tisztára az a elv érvényesül mint a másik hobbimnál. A boltokba lassan nincsen semmi, csak unalmas termékek.... jelen esetünkbe bukók. Semmi extrém, mert nem merik a polcon tartani, hátha nem talál gazdára... így nézelődtem a neten, használt, alig használt után :)
Találtam kettőt ami tetszik, fő és utas bukónak...
1.
http://auto-motor.vatera.hu/motor_robogo_quad_alkatresz_felszereles/motoros_ruhazat_vedofelszereles/bukosisak/nolan_n84_bukosisak_2222050556.html
2.
http://auto-motor.vatera.hu/motor_robogo_quad_alkatresz_felszereles/motoros_ruhazat_vedofelszereles/bukosisak/nolan_n84_bukosisak_2219977985.html
3. ez a fekete, kopott imitált tetszik a legjobban ami megy egy cruserhez
http://auto-motor.vatera.hu/motor_robogo_quad_alkatresz_felszereles/motoros_ruhazat_vedofelszereles/bukosisak/nolan_n84_bukosisak_talmacsi_gabor_alairassaval_2211160838.html
Attól függ mi az elfogadható ár neked.
Én X-lite, Nolan, Shoei márkákat javasolnám első körben.
Ezekből is ki lehet fogni szépeket, jó áron. Én pl nemrég szereztem egy pár alkalommal használt X-lite sisakot a németektől harmad áron. Ha gondolod tudok segíteni.
A farmerod nem a motorozás közben szakadt ki ugye?
A dragabbak sem feltetlen jobbak, csak meg kell fizetni a markat, a festest, meg a pici tobblet tudast.
A biztonsag fontos dolog, erre van a Sharp teszt. Nagyjabol minden markas sisak tudja a 4-5 csillagot. A kulonbseg kozottuk a zajszint, az elettartam, a dizajn, kenyelem, extrak, stb.
Fontos, hogy meretben jo legyen, kenyelmes legyen, illetve minden funkcio legyen benne, ami neked kell. Altalaban nem esni szokott az ember a sisakkal, hanem motorozni es a zaj, kenyelem fontosabb, mint gondolnad.
Tesomnak van N91 sisakja, flipup. De szar, sportmotoron nem latni ki belole, mert a szem felett betakar. Nyikorog, nehez, stb. Az N86 jo, plane, ha azt nezed, hogy 50 rugotol kapni. Az olcsobb Nolan is fasza, de nincsen pinlock, beepitett napellenzo, stb, ami kesobb hianyozni fog.
AGV is jo aras termek es jo minoseg. Erdemes kiprobalni oket az uzletekben, mert mas fejformara keszulnek. Nekem az AGV nem volt homloknal kenyelmes, viszont a plekoja szebben csukodott.
Olyat vegyel arban, amit par evente ki tudsz cserelni. A kulso hej eloregszik, 5 ev utan a legtobb sisak kuka. Rendszeres hasznalat mellett a beles, pleko is meghal par ev utan. A karbon sisak birja sokaig, de az mas arszint. De a beles, pleko ott is tonkremegy idovel. Ha mindent cserelsz, tobb 10e Ft. En inkabb vennek ilyenkor egy uj Nolan sisakot megint...
Nolan
HJC
Dainese
Shark
etc.
Csak zártat nézek :)
Köszönöm a segítségetek :)
Leaser L-es sisak kopásmentes,plexin van néhány karc.
10.000ft/db
bukósisakom. A sisak még garanciális. (5 év) L-es méretű (59-60) de az én 58-as fejemre tökéletes!!
- karc- és páramentes plexi
- több elemből álló ütödés elnyelő réteg
- tökéletes szellőzés
- kivehető és mosható antiallergén belső bélés
- állvédővel ellátott
A sisak zsákja megvan, valamint adok hozzá sötétített plexit is, valamint egyéb kiegészítőt.
A sisak megtekinthető, megpróbálható Balatonfüreden és környékén valamint Budapesten és környékén.
ára: 30.000 Ft
Az Ár IRÁNYÁR, de hívj nyugodtan biztos meg tudunk egyezni.
Telefonon egész nap elérsz, e-mailre mihelyt tudok válaszolok.
Felsőrész: marha bőr
Bélés: lélegző membrán
Talp: speciális gumi (a cég által kifejlesztett)
Talpbetét: kivehető
Védelem: sarok, lábszár, boka, cserélhető orrkoptató, poliuterán
védelem a sebességváltókarnál
Egyéb sajátosságok: Szellőző nyílások.
A lábfej felső részén és a sarok felett flexibilis betét a kényelmesebb viselet érdekében.
Zipzárral és tépőzárral zárható.
ÁRA: 20.000 Ft
Az Ár IRÁNYÁR! Hívj nyugodtan biztos meg tudunk egyezni!
Bármikor elérhető vagyok a nap folyamán, ha mégsem akkor visszahívlak.
E-mailre is válaszolok.
A csizma megtekinthető, felpróbálható Balatonfüreden és környékén valamint Budapesten és a Balaton-Budapest közötti útvonalon.
Prémium minőségű bőrnadrág az Osztrák Racer cégtől. 48-as méretű!!!
Térdprotektor
Csípőprotektor
Az aljrész zipzárral nyitható
Kabáttal összezippzárazható
koptatók tehetőek rá.
Az Ár 30.000 Huf IRÁNYÁR! Hívj nyugodtan biztos meg tudunk egyezni!
Bármikor elérhető vagyok a nap folyamán, ha mégsem akkor visszahívlak.
E-mailre is válaszolok.
A nadrág megtekinthető, felpróbálható Balatonfüreden és környékén valamint Budapesten és a Balaton-Budapest közötti útvonalon.
TCX S-Race 43-as. Kiváló állapotban eladó:
http://www.kepesmotor.hu/verse...
Köszönettel!
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
25e ft