minosegnek ara van. amugy az elejen nagyon passzentosat kell venni es utana egy kicsit kinyul. en ezen markakat ajanlanam, alpinestars,spyke,spidi,bering,ixs,held+ az altalad emlitett, ne sajnald a 3kilot hosszu tavon megeri, nah meg egy dainese kenguru-ra mar csak ranezni is gyonyoru, arrol nem is beszelve hogy ez lesz a kasznid kulfoldi webshopokba is nezz szet, fc moton most a dainese aspid 650eur..laguna seca meg van 700tol
150 ezer forintból milyen bőrruhát célozhatok meg sportmotorra?
185cm vagyok, 85kg, sajnos a Shox-os 60-100 ezres noname bőrruhák nagyon nem jöttek be.
Vagy felül volt nagy, vagy alul kicsi és fordítva.
Bízom benne, hogy egy minőségi, márkás ruha talán kényelmesebb lehet és jobban állhat, csak sajnos a Rev'it, Dainese, stb. amiket eddig láttam, azok közel 300 ezerbe kerültek.
Van esély valami hasonló színvonalú, nem '90-es évekbeli Kenny Roberts optikás cuccot megcsípni 150k környékén?
Ha van esetleg Norvégiában ismerősöd, van most egy korrekt ajánlat.... Én rögtön vettem a barátnőmnek, pedig nem is motorozik...:-) Szerintem szép és nem is rossz...., Pláne 93% kedvezménnyel 5 rugóért....http://www.xlmoto.no/mc-hjelm-...
Hasznaltat max ugy vennek, hogy fel tudom probalni, latatlanban semmi keppen sem. Eleve az allapotat latni kell, masfelol meg kenyelmes kell, hogy legyen minden.
Javaslom, hogy menj el egy motoros boltba es probalj ki sok sisakot es kesztyut. Ha kinezel valamit, az jo kiindulasi alap. De mindent fel kell probalni, hogy kenyelmes e. Nekem a 10. kesztyu volt kenyelmes es tetszetos. Hiaba jo kepen ez vagy az, eloben teljesen mas minden.
Csak azért kérdezem mert nem spórolnék, csak nem tudom hová sorolni őket... szerintem nekem az ideális a Nolan lesz mindennel fel van szerelve és jó árban is van, köszönöm a segítséget!
Most térnék ki a motoros kesztyűkre :
egy ilyen kesztyű jó cruserezni? https://www.facebook.com/group...
Rajta van az a Vuk róka, ami veszett rókás táblákon van az erdőben :D
Nekem az lenne a fontos, hogy ha tenyere ne jöjjön le egy kilincsfogástól... de nem is akarok nagy durungot, de across kesztyű a betont látva is szétesik homokra termett érthető...
Ha veszel egy robogot 80e-ert, hogy bejarj olcson melozni, akkor ugye kell hozza egy sisak is. Nyilvan nem sokan akarnak ugyan ennyiert sisakot venni a robogohoz, meg valami kesztyu sem artana meg, stb.
Ha ilyen esetben kell egy olcso sisak, hogy ne buntessenek meg, meg legyen egy basic protection, akkor jo a 25ezres LS2, meg az alap HJC. Hasznalhatok, mukodnek, vedenek is valamennyit.
De ha van egy tobb szazezres, millios motorod, amivel mesz 100 folott, turazol, stb, akkor el kell felejteni a belepo szintet.
Egy feje van az embernek. En nem biznek meg a kinai fosokban, ha biztonsagrol van szo. Mellesleg az ember tobbet utazik, mint esik, ergo legyen halk is, meg kenyelmes is, meg moshato belese legyen, stb.
A HJC nem rossz sisak a maga arszintjen, ami 30-40e Ft. Ez az egyetlen egy sisak, ami kinai letere nem eletveszelyes, illetve hasznalhato.
A legtobb HJC a jotol messze van, nem is ertem, hogy Lorenzo miert allt le veluk. A Nolan/Xlite nem sokkal dragabbrol indul es sokkal jobb sisak, ahogyan az AGV is.
Ha kene egy 125os robogohoz valami olcso cucc, lowcostba, akkor mondom jo a HJC. De sportmotorhoz nem kellene nekem, mert zajos es gyengebb minoseg.
Igazán jó ajánlatok, mint ahogyan tőlem mindig:
Nitro NB101 41-42-es csizma, a talpbetét hossza 28cm 20.000.-
Furygan 52-es M-es impregnált, full protektoros kabát, kivehető teljes alu termobéléssel, külső-belső zárható zsebekkel 38.000.-
Full protektoros M-es nadrág, zárható zsebekkel, nadrágtartóval 8.000.-
Budapesten próbálható.
pirzso70@gmail.com
20kettő55negyvenhat72
Utána meg árulhatom majd itt 70 ezerért.
150 ezer forintból milyen bőrruhát célozhatok meg sportmotorra?
185cm vagyok, 85kg, sajnos a Shox-os 60-100 ezres noname bőrruhák nagyon nem jöttek be.
Vagy felül volt nagy, vagy alul kicsi és fordítva.
Bízom benne, hogy egy minőségi, márkás ruha talán kényelmesebb lehet és jobban állhat, csak sajnos a Rev'it, Dainese, stb. amiket eddig láttam, azok közel 300 ezerbe kerültek.
Van esély valami hasonló színvonalú, nem '90-es évekbeli Kenny Roberts optikás cuccot megcsípni 150k környékén?
Köszi!
shoei pinlock - 5000 huf
x spirit2/ xr1100/ qwest viztiszta plexi 10.000huf pinlockal 12.000huf
Most térnék ki a motoros kesztyűkre :
egy ilyen kesztyű jó cruserezni?
https://www.facebook.com/group...
Rajta van az a Vuk róka, ami veszett rókás táblákon van az erdőben :D
Nekem az lenne a fontos, hogy ha tenyere ne jöjjön le egy kilincsfogástól... de nem is akarok nagy durungot, de across kesztyű a betont látva is szétesik homokra termett érthető...
Ha ilyen esetben kell egy olcso sisak, hogy ne buntessenek meg, meg legyen egy basic protection, akkor jo a 25ezres LS2, meg az alap HJC. Hasznalhatok, mukodnek, vedenek is valamennyit.
De ha van egy tobb szazezres, millios motorod, amivel mesz 100 folott, turazol, stb, akkor el kell felejteni a belepo szintet.
Egy feje van az embernek. En nem biznek meg a kinai fosokban, ha biztonsagrol van szo. Mellesleg az ember tobbet utazik, mint esik, ergo legyen halk is, meg kenyelmes is, meg moshato belese legyen, stb.
Persze mondhatom kulturaltan is: jo ar ertek aranyu.
30e Ft kiskeraru sisaktol mit varsz?! 50es robeszhoz jo, ha kamikaze pizzafutar vagy es sapkakent hordod a fejed tetejere feltolva.
Még egy kérdés, az L2 bukókat hová soroljam ?
A HJC nem rossz sisak a maga arszintjen, ami 30-40e Ft. Ez az egyetlen egy sisak, ami kinai letere nem eletveszelyes, illetve hasznalhato.
A legtobb HJC a jotol messze van, nem is ertem, hogy Lorenzo miert allt le veluk. A Nolan/Xlite nem sokkal dragabbrol indul es sokkal jobb sisak, ahogyan az AGV is.
Ha kene egy 125os robogohoz valami olcso cucc, lowcostba, akkor mondom jo a HJC. De sportmotorhoz nem kellene nekem, mert zajos es gyengebb minoseg.
Igazán jó ajánlatok, mint ahogyan tőlem mindig:
Nitro NB101 41-42-es csizma, a talpbetét hossza 28cm 20.000.-
Furygan 52-es M-es impregnált, full protektoros kabát, kivehető teljes alu termobéléssel, külső-belső zárható zsebekkel 38.000.-
Full protektoros M-es nadrág, zárható zsebekkel, nadrágtartóval 8.000.-
Budapesten próbálható.
pirzso70@gmail.com
20kettő55negyvenhat72