Sziasztok!! Bőr ruhát és csizmát keresnék. Ruha 190 cmes 105 kilós emberre kellene passzoljon. Csizma pedig 45-46 os.ha valakinek van akkor facebookon koleszár gergő vagy kole.gege@freemail.hu n elérhet. Köszönöm!!
Sziasztok!
Motor mellé kaptam egy ruhát és egy sisakot!
Nekem a ruha nagy, a sisak kicsi, így eladó mindkettő. A ruha 38e, a sisak 5e Ft.
A ruha:
Calvatti 2 részes (összecipzározható), protektoros, púpos bőrruha. Egy perec volt a ruhában, a képeken látható a sérülés (nem vészes). Én motor mellé kaptam a ruhát, de nekem nagy. A mérete XXL, én 177 cm magas vagyok és 83 kg, rám nagy (a képeken látszik is). Kb.: 185-192-3 cm-magas, 85-95 kg-ig jó lehet a ruha. Frissen takarítva kívül-belül (friss illat), méhviasszal frissen leápolva. Minden cipzár tökéletes!
A sisak:
AGV GP1, S-es méretű bukósisak eladó a képen látható állapotban. Kivehető arcpárnákkal. A belseje frissen takarítva, jó illatú a sisak.
Postázni postázom mindkettőt, a ruha alkuképes, én csak kerülgetem mindkettőt.
E-mail: 06303889491@citromail.hu, telefon ugyanaz.
Hívj vagy írj nyugodtan, minden kérdésre szívesen válaszolok!
Szia Tuotatis!
A bőrruhát én át szoktam nedves- szappanos szivaccsal törölni, száradás után pedig Johnson&Johnson babaolajjal ápolom.
Nekem bevált, neked is bátran merem ajánlani!
Igazán jó ajánlatok, mint ahogyan tőlem mindig:
Nitro NB101 41-42-es csizma, a talpbetét hossza 28cm 20.000.-
Furygan 52-es M-es impregnált, full protektoros kabát, kivehető teljes alu termobéléssel, külső-belső zárható zsebekkel 38.000.-
Full protektoros M-es nadrág, zárható zsebekkel, nadrágtartóval 8.000.-
Budapesten próbálható.
pirzso70@gmail.com
20kettő55negyvenhat72
Nitro NB101 41-42-es csizma 20.000.-
Furygan 52-es M-es impregnált, full protektoros kabát, kivehető teljes alu termobéléssel, külső-belső zárható zsebekkel 38.000.-
Budapesten próbálható.
pirzso70@gmail.com
20kettő55negyvenhat72
Sziasztok!
Pár eladó cucc,hibátlan újszerü állapotban eladó.
Shoei sisak Xl méret tartozékokkal,új belsővel:40.000Ft
Arlen Ness esőruha ,derékra csatolható táskában:8000 Ft
Prexport kesztyü:8000Ft
Hally Hansen nyári felső aláöltöző:3000Ft
Téli-nyári aláöltöző nadrág.3000-3000FT
Eladóvá vált nagyon jó állapotú, megkímélt, karcmentes, gyorsasági
bukósisakom. A sisak még garanciális. (5 év) L-es méretű (59-60) de az én 58-as fejemre tökéletes!!
- karc- és páramentes plexi
- több elemből álló ütödés elnyelő réteg
- tökéletes szellőzés
- kivehető és mosható antiallergén belső bélés
- állvédővel ellátott
A sisak zsákja megvan, valamint adok hozzá sötétített plexit is, valamint egyéb kiegészítőt.
A sisak megtekinthető, megpróbálható Balatonfüreden és környékén valamint Budapesten és környékén.
ára: 34.000 Ft
Az Ár IRÁNYÁR, de hívj nyugodtan biztos meg tudunk egyezni.
Telefonon egész nap elérsz, e-mailre mihelyt tudok válaszolok.
e-mail: Tavaszig@yahoo.com
tel.: 20/5202577
Lejebb estek az árak!!
Bukó: 32.000
csizma: 20.000
nadrág: 30.000
Az árak irányárak, hivjatok nyugodtan biztos meg tudunk egyezni!!
A hirdetések lejebb láthatóak!!!
Csizma kb mekkora lábra lehet jó? Hol lehetne próbálni??
yobiztos@gmail.com
Köszke!
Motor mellé kaptam egy ruhát és egy sisakot!
Nekem a ruha nagy, a sisak kicsi, így eladó mindkettő. A ruha 38e, a sisak 5e Ft.
A ruha:
Calvatti 2 részes (összecipzározható), protektoros, púpos bőrruha. Egy perec volt a ruhában, a képeken látható a sérülés (nem vészes). Én motor mellé kaptam a ruhát, de nekem nagy. A mérete XXL, én 177 cm magas vagyok és 83 kg, rám nagy (a képeken látszik is). Kb.: 185-192-3 cm-magas, 85-95 kg-ig jó lehet a ruha. Frissen takarítva kívül-belül (friss illat), méhviasszal frissen leápolva. Minden cipzár tökéletes!
A sisak:
AGV GP1, S-es méretű bukósisak eladó a képen látható állapotban. Kivehető arcpárnákkal. A belseje frissen takarítva, jó illatú a sisak.
Postázni postázom mindkettőt, a ruha alkuképes, én csak kerülgetem mindkettőt.
E-mail: 06303889491@citromail.hu, telefon ugyanaz.
Hívj vagy írj nyugodtan, minden kérdésre szívesen válaszolok!
A bőrruhát én át szoktam nedves- szappanos szivaccsal törölni, száradás után pedig Johnson&Johnson babaolajjal ápolom.
Nekem bevált, neked is bátran merem ajánlani!
Én, méhviaszt használtam.
Keresek saját részre bőrruhát(2 részest).Méretem 194 cm és 105 kg. Átlagos testalkat.
Nitro NB101 41-42-es csizma, a talpbetét hossza 28cm 20.000.-
Full protektoros M-es nadrág, zárható zsebekkel, nadrágtartóval 8.000.-
Budapesten próbálható.
pirzso70@gmail.com
20kettő55negyvenhat72
Vadi új gyári csomagolásában BMW Allround gore-tex csizma 41-es 35eFt/bolti ár 195juro/
http://shop.bmw-motorrad.com/S...
Eladó vadi új gyári csomagolásában BMW Race Black Matrix sisak 58-59-es méretben, 80eFt/bolti ár 640juro/
http://shop.bmw-motorrad.com/i...
Mekkora a czizma belső talphosssza?
Szeretném megkérdezni hogy bőrruha ápolására ti pontosan milyen anyagot ajánlotok?
Segítégeteket ezúton is köszönöm.
Feri
Nitro NB101 41-42-es csizma 20.000.-
Budapesten próbálható.
pirzso70@gmail.com
20kettő55negyvenhat72
Pár eladó cucc,hibátlan újszerü állapotban eladó.
Shoei sisak Xl méret tartozékokkal,új belsővel:40.000Ft
Arlen Ness esőruha ,derékra csatolható táskában:8000 Ft
Prexport kesztyü:8000Ft
Hally Hansen nyári felső aláöltöző:3000Ft
Téli-nyári aláöltöző nadrág.3000-3000FT
bukósisakom. A sisak még garanciális. (5 év) L-es méretű (59-60) de az én 58-as fejemre tökéletes!!
- karc- és páramentes plexi
- több elemből álló ütödés elnyelő réteg
- tökéletes szellőzés
- kivehető és mosható antiallergén belső bélés
- állvédővel ellátott
A sisak zsákja megvan, valamint adok hozzá sötétített plexit is, valamint egyéb kiegészítőt.
A sisak megtekinthető, megpróbálható Balatonfüreden és környékén valamint Budapesten és környékén.
ára: 34.000 Ft
Az Ár IRÁNYÁR, de hívj nyugodtan biztos meg tudunk egyezni.
Telefonon egész nap elérsz, e-mailre mihelyt tudok válaszolok.
e-mail: Tavaszig@yahoo.com
tel.: 20/5202577