Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ezt tőlem kérdezed, akkor passz. Állítólag halkak meg túrázni jók, de nem tudok róla, hogy lenne 802r vagy xspirit szintű verseny sisakja.
Schuberth?
Én azért azt mondom, hogy próbálj fel egyet, mert tényleg kurva jó sisak, semmivel sem rosszabb minőségérzetre sem, mint egy shoei, pedig próbáltam azt is. Tény, hogy egy xspirit III nekem is tetszene, főleg ha fel is próbálhatnám, de azért a 2-szeres ár kicsit húzós az xlitehoz képest.
Pedig az X-lite megfordult a fejemben. Az Rpha 11 szintén tetszene de hát......... Shoei-ből a NSX szintén tetszik csak.... kicsit drágállom. Van időm kitalálni.
Esetleg Suomy Apex?
Nekem x-spirit 3 van és csak ajánlani tudom mindenkinek aki sisakra áldoz 200ezret!Próbáltam az Arait is,de a Shoei csoport nekem a nyerő!Lehet kapni itt is vagy a jófogin is Shoeit sokkal olcsóbban mint a boltban!
Nekem van bajom vele!Nem nagyolni akarok,de mikor a fejemre veszem a Shoei Gt-Airt vagy X-spirit 2 vagy 3at akkor teljesen más érzésed van benne!Én vetettem vele meg a 802r-es modellt mert 70pénz volt zsír újjonnan áprilisban!-csak azért!
Sogorodnak mi baja az xlitetal?
Inkább nem!Azt mondta,hogy fizet!Ez márciusban volt!
Csak Shoei-t vegyél ha tudsz!Az elmult 1 évben volt mindenem!Sógorom x-lite 802r van!-de inkább hadjuk amennyibe kerül!Volt rpha 11esem nemrég adtam el!-na az jó volt !Van fg 17esem is azt csak dolgozni használom!Scorpion az is volt az kritikán aluli!
Az xlite 802r kurva jó sisak és szívből ajánlottam is volna, ha nem kezd el szinte minden mozgóalkatrésze szétesni másfél év után. Persze lehet, hogy az enyém viszonylag egyedi eset, másnak akivel beszéltem nem volt gondja évek alatt sem. Majd szezon végén visszaküldöm, gariban majd javítják.
rossz latni, hogy ez tortent a bukoval? festo nevet nem osztanad meg? akar privatba? csakhogy elkeruljem a jovoben. bar ilyen szep szint nem ertem miert akartad atfesteni? fasza ez gyarilag is!
probald ki a shark ot, speedr2, 5 ev gari van ra!
Remélem kifizetteted vele...
Ennyiért talán xlite is beleférne.
Sziasztok! Segítséget szeretnénk kérni sisak vásárlással kapcsolatban. Van egy HJC-FG17-es sisakom amit 2014-ben vásároltam és az intenzív használatnak köszönhetően a sisak belseje eléggé ótvarul néz ki. Ezzel még baj sem lenne ha nem 3 hete rendeltem volna meg a sisakhoz az új belsőt ami a mai napig nem érkezett meg és szerintem nem is fog. A HJC magyar beszállítója eléggé lezser módon áll hozzá a feladatához így úgy döntöttem hogy kéne egy új sisak inkább.... A kérdésem az lenne hogy milyen sisakot ajánlanátok 80.000 és 120.000 forint között ( Közútra sportos használatra és pályázásra ) HJC mint márka még mindig bejön de ilyen alkatrészellátás mellett hanyagolnám. Egyéb márka és típus lehetőségek?
És így hoztam ma haza!Az alsó gumi letépve-vágva!Belseje széttörve!Még a szarban a jó,hogy a belseje a plexi rögzítő mechanika és a szellőzők itthon voltak!Ha érdekelhet valakit bármi akkor jelleze!Árat nem írok!-amennyit adnak érte!Nekem 120pénzem bánta amit lehet nemfogok látni!
Helló!Eladnám egyben vagy alkatrészenként Shoei Gt-Air M-es méretű bukómat!Februárban vittem festőhöz hajszálkarcmentesen és a mai napon hoztam el!-kb 300-500km-t volt a levegőn!
Helló srácok!
Lenne egy eladó Forcefield PRO SUB4 (L-es méret) hátprotektorom, alig használt, teljesen új állapotban!
Akit érdekel az vegye fel velem a kapcsolatot a profilomnál lévő e-mail címen keresztül.
Természetesen jóval a bolti ár alatt adom!
Sziasztok!

Alpinestars protektoros túrakabát,kicipzározható béléssel: L-es 18000 Ft
Régi stílusú bőrkabát,M-es,újszerű : 8000 Ft
Túrakabát.protektoros M-es,szép állapotban! : 5000 Ft

Ezek az árak már nem alkuképesek,személyes próba ,csak Székesfehérváron!

czako20@freemail.hu vagy 06705761477
Szevasztok!
Eladó egy igen kicsi XS-es bőr corura egyrészes ruha! Ára 50 darab ezres!
30 275 74 10
Sziasztok Berik GT két részes bőr ruha eladó 62-es méretben hibátlan állapotban. 82.000 ft
Elado borruha? Jobb, mint a Dainese. :)