Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is az alpint ajanlottam, csak a boltot Lehet, hogy masodszorra mar Daineset fogok majd venni, bar ki tudja ugyan ekkora esesnel az birta-e voln nem mintha majd ki akarnam probalni
Az FC-Moto-t egyébként én is tudom ajánlani, vásároltam már ott, korrektek, és Európaszerte az egyik legolcsóbb motorosbolt.
Azt nézegetsz, ami jól esik, nincs ebben semmi. :) Csak nekem fura, ha valaki a Bugatti és a Dacia közt vacillál (tudom, túlzó példa, a ruhák közt nincs ekkora különbség), de sokan sokfélék vagyunk, nem az én véleményem a mérvadó.

Én se akartam nagyon drágát elsőnek, nekem is Cordurám van utcára, pont ezért került a Mugen a látóterembe. Nézegettem használtakat is, abból is lett volna olyan, ami jó választás (csúcsminőség, jó állapot, korrekt ár), csak sajnos méretben nem volt jó egy sem. Talán Neked is érdemes szétnézni a hsaználtak közt, ha csúcskategóriát is szeretnél, meg spórolni is; én viszonylag sok minőségi ruhát találtam anno, amit tényleg alig használtak.
A Mugen-ben direkt ellenőriztem a protektorokat, mert azért első a biztonság, de nem gondolom, hogy védelemben kevesebbet nyújt, mint pl. egy Dainese. Amiben a drágább jobb, az általában a komfort meg a tartósság. Bár mint mondtam nekem a Mugen is nagyon kényelmes, de csak miután megtaláltuk a megfelelő darabot - amit elsőre kinéztem, abban nagyon szenvedtem volna.

Na, nem akarok tovább kampányolni a Mugen mellett, csak gondoltam legyen arról is itt egy gyakorlati tapasztalat, de egyébként természetesen azt választasz, amit szeretnél. :)
Ami mondjuk szétszakadt hamar,szal van negatív reklám.
Ne alpint.
Spóroltam neked 90et, majd elosztjuk
http://www.fc-moto.de/epages/f...
Viccet félre téve ha biztos vagy a méretben (és van nekik épp olyan), akkor érdemes innen rendelni, én is tőlük vettem a alpinestars ruhát, kesztyű, meg xlite bukót.
Természetesen igazad van abban, hogy ha Dainese-t is próbáltam már 300k-ért, akkor miért nézek Mugen-t, de mivel még soha, semmilyen bőrruha nem volt rajtam, mert kizárólag Cordurában motoroztam (bár abból is egy elég drága, szupersportos Rev'it típust használok), azért fölmerült bennem, hogy vaktában nem fogok kiadni azonnal 300-at az első ruhára, ha lehet, hogy ebből az árból a Mugen is pl. hasonlóan állna, hasonlóan kényelmes lenne és kb. ugyanannyi védelemmel bírna, a különbözetből meg azért mégiscsak adnak egy AGV sisakot egy kesztyűvel:)
54-es Berik egyrèszest ketten húztuk le rólam, most barátom 56-os kètrèszes Mugenje van nálam, szerintem kellene az 58, persze mindenhol más a mèretezès.
Jaja. Én 191cm vagyok és 100+ kiló. Daineseből kell 60-as dzseki, többiből általában elég az 58. Naciból szinte mindig egy számmal kisebb....
Csörgess meg, van karbon gyerek bukóm.
Erre a méretre szerintem 54 is elég...
Helo!
Ha van 58as körüli méret érdekelne ! (kb 188cm/80kg emberre)
Köszönöm!
Bár nem nekem címezted......egy 60-as benga dzsekire vevő lehetek....akár nacival is.
Hát én a motorkiállításon próbáltam náluk,de nekem a kedves meg a segítőkész nem ez(pedig még péntek volt).konkrétan kettő otthagyott a harmadik segített,de az is annyi volt,hogy szabassam magamra bőrössel,nem az,hogy próbáljak meg másik tipust vagy márkát.pedig ha stimmelt volna ott veszem meg,nemcsak próba utána meg megrendelem külföldről...na mindegy.de abban egyetértek,hogy próba nélkül nagyon necces.Nekem ami felsőben elment alsóban szörnyű
Szia!

Milyen méretet keresel? A család most adta fel a motorozást, van pár Dainese kétrészes bőrszett eladó, gyönyörű állapotban, esés-mentesen.
Érdekes, hogy mind a legalsó kategória, mind a legfelső érdekel (Shox-Mugen vs. Dainese-Alpinestars-stb.). Általában aki a csúcskategória darabjai közt nézelődik, annak meg sem fordul a fejében egy legalja ruha, mint alternatíva, és fordítva.
Na mindegy, a lényeg röviden, hogy a drágább persze, hogy jobb, kérdés az, hogy mennyivel, és Neked megéri-e ez az adott árkülönbséget. Ezt Neked kell eldöntened.

Egyébként Nekem Mugen Race ruhám van, semmi rosszat nem tudok elmondani róla. Amire vettem, arra tökéletes. Járok pályázni, de csak ritkán, ehhez akartam egy egyrészes bőrt, amit nem sokat használok, de akkor tudja amit kell. megfelelően szellős, nagyon kényelmes, nem túl nehéz, teljesen biztonságos, minden lehetséges helyen van benne CE protektor. Az elmúlt pár év alatt nem kopott, nem fakult, nem szürkült, nem sárgult (pedig vannak benne nagy fehér részek is), nem repedezett, a cipzárok működnek, a varrások nem szakadnak. Gyakorlatilag még újként el lehetne adni. Ha mindennap használnám munkábajárós ruhának, valószínű nem bÍrná így, akkor én is egy felsőkategóriást vettem volna inkább, de így nagyon jól bírja a Mugen is.

Egyrészes szerintem nem kényelmetlenebb, mint a kétrészes. Fel-/levenni kicsit macerásabb, na meg a kettő közt (mikor a kabátban meleged van, de a nadrágot nem akarod levenni :)), de ha már rajtad van, akkor nagyon kényelmes az egyrészes is - ha egyébként jó a méret.
Érdekes ez a méretpontosság is egyébként, mert amikor én vettem a ruhámat, eredetileg egy évvel korábbi modellt akartam, azt felpróbáltam, de nem volt jó; az eladó ajánlotta az egy évvel későbbi modellt, aminél már megváltoztatták a szabást, és lám, ugyanazzal a méretcímkével az már tényleg tökéletesen passzolt rám. És itt kapcsolódnék az előttem hozzászólóhoz: jó a webshopos vásárlás, tényleg ki lehet fogni olcsón nagyon jó darabokat, de próba nélkül nagyon rizikós. Úgyhogy én csak akkor rendelnék, miután valahol már volt alkalmam felpróbálni a kiszemelt modellt.

A Mugen nem csak Magyarországon létezik, érdemes megnézni a honlapján a szponzorált versenyzőket/csapatokat, már a MotoGP-ben, WSBK-ban is hordanak Mugen ruhát a versenyzők, szerelők. Ha ott megállja a helyét akkor nem lehet olyan rossz. De én hajlamos vagyok azt hinni, hogy Magyarországon készül (még ha esetleg a tulajdonos nem is magyar), a ruhában sincs feltüntetve, hol gyártják, és tényleg sok magyar vonatkozása van.
Egyébként a Superzone-ba ha elmész, ott nagy választék van Mugen Race, Berik, Arlen Ness ruhákból (ez utóbbi kettő elvileg magasabb színvonalat képvisel, mint a Mugen), lehet nyugodtan próbálgatni, a személyzet pedig kedves, segítőkész, hozzáértő. A többi márkához nem tudok fejből boltot, de neten biztos találsz.
Én vadásznék a külföldi oldalakon.....fcmoto, motoin, motardinn..... Nemrég vettem egy Dainese delta pro nacit 200 euro körül, most arra várok, hogy leessen egy dzseki is 250-300 körül....amíg van unió....:-)
Sziasztok!

Bőrruhával kapcsolatban lenne szükségem egy kis segítségre.
Pár sikertelen Shox-os próba után ma felpróbáltam egy Rev'it és egy Dainese ruhát is. Sokkal kényelmesebb és méretpontosabb volt mindkét márka a 100 ezer körüli, Shox-ban kapható daraboknál, viszont az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy mind a Rev'it, mind a Dainese Laguna Seca is közel 300 ezer ft-ba kerültek.

Ha nem lesz más alternatíva, akkor ezek közül marad valamelyik a kosárban, de amennyiben tudtok még olyan márkát ajánlani, ami hasonlóan minőségi és jól méretezett, mint a két említett darab, azt nagyon megköszönném.
Tetszik pl. a Mugen Race fluor-zöld-fehér kombija is, gyanúsan közel felébe került a Dainese-nek pl. de semmilyen tapasztalatom sincs a Mugennel és érdekes mód szinte kizárólag Magyarországon létezik a google alapján. (esetleg talán magyar termékről lenne szó, olasz színpad mögött?)

Mi a helyzet a Berik drágább típusaival, esetleg a Spyke, Spidi, vagy Alpinestars modellekkel? Itthon van esély valahol olyan boltot találni, ahol választék is van, amiből próbálgatni lehet?

Az egyrészes ruhák jellemzően sokkal kényelmetlenebbek lesznek a kétrészesekhez képest, vagy ez nem jelent feltétlen összefüggést?
Mert az ár/kinézet alapján ha mégis a 300 ezres kategória marad, akkor a Laguna Seca helyett még szívesebben választanám az Alpinestars Gp Plus valamelyik színesebb darabját is, ha már ennyit kell adnom egy ruháért, legalább legyen egyedi...

Köszi!
Sziasztok,
Gyerek bukó 50cm-es fejméretre van valakinek elfekvőben?
Nem tudjátok hol lehet venni?
sziasztok eladó Forcefield protektor nadrág. L-es méretben ha valakit érdekel írjon az atikovacs2@gmail.com-ra.
Sziasztok
B-star neoprén CE protektoros térdvédőt szeretnék venni, de nem nagyon találom, hogy mit jelentenek a méretek (S-XXXXXXXXXXXXXL-ig). Esetleg tudnátok valamit mondani? Gondolom valamilyen szinten állítható.
Mugen Race ruhákról mi a vélemény? Már kezd kopni az ArlenNess-em, így 7 év után. Mugen is van hasonlo minőség? Az arlent a madiff gyártotta, a mugent ki csinálja?
Eladó megmaradt új shoei x spirit 2 arcpárna 10.000 huf
shoei pinlock - 5000 huf
x spirit2/ xr1100/ qwest viztiszta plexi 10.000huf pinlockal 12.000huf. posta megoldható, kérésre küldök képeket. Egyben olcsóbb.
Sziasztok! Fcmotohoz kuldott mar valaki vissza cuccot meretproblema miatt? Mi a menete?
Hi
A véleményeteket kérdezném erről a termékről:
http://www.motoblouz.com/vente...
Ok. Elérhetőséget légyszi itt vagy privátban. Köszi!