Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló engem érdekelne...
Erről van szó...
Rendeltem 3db "S" méretűt.
Ha valakinek kell még, most jelezze.
Ár: 10 rugó
Átvehető ápr.10 estétől 13. reggelig (leginkább Bp. esetleg Kecskemét-Szeged)
Airoh Movement Rosa (új)
Spidi kabát 54-es posta oké.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Eladóvá vált nagyon jó állapotú, megkímélt RACER Corium eredeti marhabőr nadrágom.

Prémium minőségű bőrnadrág az Osztrák Racer cégtől. 48-as méretű!!!

Térdprotektor

Csípőprotektor

Az aljrész zipzárral nyitható

Kabáttal összezippzárazható

koptatók tehetőek rá.

Az Ár 29.000 Huf IRÁNYÁR!

Hívj nyugodtan biztos meg tudunk egyezni!

Bármikor elérhető vagyok a nap folyamán, ha mégsem akkor visszahívlak.
E-mailre is válaszolok.

e-mail: Tavaszig@yahoo.com
tel.: 20/5202577

A nadrág megtekinthető, felpróbálható Balatonfüreden és környékén valamint Budapesten és a Balaton-Budapest közötti útvonalon.
Eladóvá vált jó állapotú, kényelmes, sport csizmám. A csizma 43-as méretű. (42, 43-as lábra is jó)

Felsőrész: marha bőr

Bélés: lélegző membrán

Talp: speciális gumi (a cég által kifejlesztett)

Talpbetét: kivehető

Védelem: sarok, lábszár, boka, cserélhető orrkoptató, poliuterán

védelem a sebességváltókarnál

Egyéb sajátosságok: Szellőző nyílások.

A lábfej felső részén és a sarok felett flexibilis betét a kényelmesebb viselet érdekében.

Zipzárral és tépőzárral zárható.

ÁRA: 19.000 Ft

Az Ár IRÁNYÁR! Hívj nyugodtan biztos meg tudunk egyezni!

Bármikor elérhető vagyok a nap folyamán, ha mégsem akkor visszahívlak.
E-mailre is válaszolok.

A csizma megtekinthető, felpróbálható Balatonfüreden és környékén valamint Budapesten és a Balaton-Budapest közötti útvonalon.
Eladóvá vált nagyon jó állapotú, megkímélt, karcmentes, gyorsasági
bukósisakom. A sisak még garanciális. (5 év) L-es méretű (59-60) de az én 58-as fejemre tökéletes!!

- karc- és páramentes plexi

- több elemből álló ütödés elnyelő réteg

- tökéletes szellőzés

- kivehető és mosható antiallergén belső bélés

- állvédővel ellátott

A sisak zsákja megvan, valamint adok hozzá sötétített plexit is, valamint egyéb kiegészítőt.

A sisak megtekinthető, megpróbálható Balatonfüreden és környékén valamint Budapesten és környékén.

ára: 30.000 Ft

Az Ár IRÁNYÁR, de hívj nyugodtan biztos meg tudunk egyezni.

Telefonon egész nap elérsz, e-mailre mihelyt tudok válaszolok.
eladó:
-IXS 54-es méretű puha protektoros egyszer használt bőrnadrág. cserélhető is 20 000 ft értékben. 204692004
eladó:
-56-os spool egyrészes bőrruha, a felső részen elől két helyen cipzározható a könnyebb öltözködés érdekében. irányár 50 000 ft.
-58-as FLM bőrnadrág és 4xl shox bőrdzseki csak egyben 40 000 ft irányáron.
-shark RSI brasil sisak használtan, sisak zsákkal.
érd: 204692004 vagy itt.
eladó:
-56-os berik kétrészes bőrruha használtan. szürke fekete színben koptatókkal. 65 000 ft irányár, érdeklődni : 209177893
Oké, akkor inkább Kecskemét. Megadom a számomat ezen elérhető vagyok bármikor és tudunk pontosítani: 70/3878496
Szegedről még megyek tovább, ott is csak átszállni lesz időm....Mindkét helyen kb.1 perc van a kereskedésre :-)
Az nekem úgy még jó lenne, sőt Szegeden vannak rokonaim is, így akár ott is áttudom venni. Lentebb írt ThoNik nem tudom neki kell-e még, vagy valaki másnak.
300-350 koronába kerül a csomag retúr.....az cirka 10-12e huf. Ha kell még valakinek, akkor darabonként 10e ft-tal számolva fedezve van a kiadásom. Keresni nem akarok rajta, legalábbis motoros emberen nem. Tizenkettedikén mennem kell Szegedre vonattal. Ha ki tudsz szaladni a vomathoz Kméten, akkor szinte hézhoz megy a sapka.
Én Kecskeméten vagyok, de elmegyek érte, ha nem a határnál laksz. :). A doboza nem lényeg nem eladásra kell. Így kb. mennyibe tudod hozni?
Ok. Átvétel merre? A dobozát max kihajtogatva tudom vinni, remélem megérted, hogy együtt nem nagyon fér...
S-es méret kellene a kislánynak.
Ápr.10-én hazaugrom.....Csak kézipoggyászt terveztem hazavinni, de ha valaki kifizeti nekem a feladott bőrönd extra költségét, akkor akár tehetek bele 1-2 bukót is....Mekkora kellene?
Köszönöm a választ. Sajnálom, egy 10-est adtam volna érte, (a kisebbik lányomnak megtetszett :) )de mint ahogy írod a végén nem érné meg kínlódni vele.(posta+ÁFA stb.)
Csak belföldön sajna....Én vennék párat, de nem tudom hazavinni.... Elpostáznám, de akkor ugye jön a vám+áfa dolog...plusz a postakölség is min 10 rongy innen...
Eladó Bukó! Teljesen újszerű S máretű, 7-8 szor volt használva maszkal, LS2 FF396, 4csillagos SHARP teszeten, Pin Lock, Beépített napszemüveg. 2105 novemberben vásárolt, Új ára kb. 50000ft volt.
Ára 33000-
120km/h felett menet zajos, ezért adnám el.

Húszhárom222220 telefon.
Én úgy látom, Magyarországra nem szállítanak. Amint beléptem az oldalra, felugrott egy ablak, amiben azt írja, hogy menj az xlmoto.eu-ra. Ott viszont ugyanez a sisak 149 euro.
row! Ez csak Norvégián belül postázza vagy postázzák kis hazánkba is?
sajnos nincs :(
én a berikkel is így voltam,ami fent már aránylag jó lett volna,az kurva nagy volt lent..
én is 182 meg vagy 92-3 kg