Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!

Eladó egy Büse 40-es újszerű kétrészes púpos bőrruha, valamint egy szintén újszerű 39-es méretű TCX Competizione RS csizma. Elérhetőség az adatlapon, vagy 20/4489189.
Sziasztok!

Eladó használt motoros kabátok!

Alpinestars túrakabát,kicipzározható béléssel,protektorokkal L-es méretű : 27000 Ft
Cafe racer stílusú bőrkabát ,szép állapotban, L-es méretű : 15000 Ft
Túrakabát ,protektoros,M-es méretű : 7000 Ft

czako20@freemail.hu vagy 705761477 Az árak irányárak,posta megoldható!
50.000Ft helyett most csak 29.990Ft Protektoros , szellőzőkkel ellátott, kivehető béléssel rendelkező motoros kabát! Fényvisszaverő panelekkel!
XS, S, M, L, XL , méretekben! CSAK A KÉSZLET EREJÉIG AKCIÓS!
Darázsgarázs motoros bolt
darazsgarazs.hu
06702467150
MODEKA Női kevláros farmer akció!
43.000Ft helyett: 34.990Ft!

A Modeka motoros farmer ideális mindennapi motorozáshoz, mivel kiváló a kopásállósága, köszönhetően DuPont ™ Kevlar® megerősítéseknek.

A biztonságot fokozza az állítható helyzetű, CE minősített térdprotektor.

Minden Modeka Farmer erősített, rendkívül kopás és szakadásálló KEVLAR® betétet tartalmaz az igénybevett pontokon.

Korábbi vizsgálatok kimutatták, hogy a KEVLAR betétek egy aszfalt csúszós tesztnek nagy sebességnél is sértetlenül ellenálltak!

A biztonság mellett a Modeka nagy hangsúlyt fektet a kényelemre és a jó megjelenésre is!
Részletek itt: http://darazsgarazs.hu/termek/...
Motoros farmer. Térd protektor, vízhatlan bélés ami kiszedhető. 50 es méret , hibátlan eladó vagy cserélhető. iár legyen13 ezres. Húsz 2159724 .
Sziasztok!

Eladó pár fölösleges enduro motyó!

Leatt Brace 3 D könyökvédő,új XXL méretben.41 kar átmérőtől.15000 Ft

KTM kabát XXL 90 kg-tól 25000 Ft

Fox csizma 43-44 lábra 14000 Ft

Oxtar TCX csizma 43-as lábra 12000 Ft

Shoei sisak L 10000Ft
No Fear 36 nadrág 5000 Ft

bali105gsxr@gmail.com
Én ilyenben nyomom. Teljesen jó. Belűlről gumírozott, a varrásoknál is. Annyi, hogy ahol bő és ezért lobog, ott előbb-utóbb "megtörik" a gumírozás és onnantól átenged. 6-8 évente kell egy új. Vagy sok szigszalag.
Az egyrészes papíron jobban néz ki,de majd egyszer próbáld felvenni vizes bőrruháa amiből kiállnak az alkatrészei.

Mintha egy bálna tekertegne összevissza.

Hát majdnem, de azért mégsem, bár valóban munkavédelmi boltban is lehet olyasmit kapni. Amikor munkavédelmi esőruháról beszélgettünk, én inkább erre a fajtára gondoltam:
http://pilubt.hu/vizhatlan-ork...
Ez szerintem motorozás közben is mindenhol jól véd, ha a csizma vízálló, akkor tényleg már csak a kesztyűt kell vízmentesíteni. Viszont szerintem 10x annyiba kerül, mint a kínai sz*r, ami volt rajtam (pedig így sem egy nagy összeg ).

Ha venni kéne motorozáshoz esőruhát, akkor vagy ezt venném, amit itt linkeltem, vagy olyan kétrészest, amit Te. Az a köpeny ami volt rajtam egyértelműen nem a legjobb választás, elsősorban az alja miatt. Szóval a "tesztem" inkább annyiból érdekes, hogy ha hirtelen nincs más, csak a gyerek esőkabátja, vagy valaki esetleg még a 3-5e Ft-ot is sajnálja, mert pl. 3 évente egyszer motorozik esőben, akkor nem kell félni a kínai műanyagkabáttól, az is egész jól megvéd.

---

Egyébként ha már esőruha, kaptam egy jó tippet, hogy a nyaknál se folyjon be a víz: Halvarssons nyakvédő:
http://www.jofama.se/mcsm/prod...
(Aki sokat megy viszontagságos - főleg hideg/esős - időjásrásban, annak talán érdekes lehet szétnézni még a honlapon.)
Olyan, mint egy csősál, csak kívülre kell venni; a belső puha meleg rétegen van kívül egy nagyon strapabíró vízálló-szélálló réteg, ami nem enged át semmi nedvességet. Hószánra fejlesztették ki, de motorosoknak is bevált, sokan esküsznek rá.
Egyetlen hátránya, hogy Magyarországon nem találtam forgalmazót, e-bay-en kb. 5000 Ft+posta.
Te most megtaláltad a munkavédelmi esőruhát.

http://pilubt.hu/carina-vizall...
Beszélgettünk itt nemrég esővédelemről, kipróbáltam valami "újat", gondoltam megosztom...
Szóval megvan az abszolút fillerb.szó megoldás, ami nálam működik - eddig az volt a bajom, hogy akár 3-6 órát is megyek igen komoly esőben, és ezt semmilyen orkános, szövetszerű anyag nem bírta, minden beázott.
Viszont nemrég megtaláltam valami régi műanyag esőkabátot, valamikor talán iskolai osztálykirándulásra vette anyám... Nem ez a ma divatos hajszálvékony fólia, hanem nagy, vastag, nehéz, szerintem PVC vagy hasonló full műanyag, szellőzés nuku...
De olyan nagy a mérete, hogy a bőr egyrészes motoros ruhára pont ráfér. Gondoltam kipróbálom, elmentem egy ilyen szuper kis egynapos 6 órán keresztül zuhogós sz.rrá ázós túrára...

És abszolút várakozáson felül teljesített! A patentok nem nyíltak szét még autópályatempóban sem (de persze a patentok mellett két helyen körbe volt fogva övvel), kényelmes volt (csak a műanyagban hamar befülledek, de mozgásban nem gátolt, viszont így széltől is megvéd, nem fúj be a perforált bőrbe), és - combtól felfelé - 100% száraz voltam a nap végén! Hát ilyen még sohasem volt korábban. És a vicc, hogy a költsége valami pár száz forint lehet egy kínai boltban.
A hátrányai, hogy ugye kb. térdig ér, alatta nem véd, oda még ki kell találni valamit, meg a hőt persze nem bírja, egy kis ponton hozzáértem a kipufogóhoz véletlen, azonnal kilyukadt; na meg az alja nyilván csapkod, de egy kis szigszalaggal rögzítve már tökéletes volt.

Nem mondom, hogy követendő példa, vagy hogy a legjobb megoidás, de nekem bejött, hogy nulla befektetéssel olyan száraz maradtam, mint egy motoros esőruhában még soha.

Akinek még mindig nincs meg vizuálisan, valami ilyesmiről van szó:
http://kapitalis.eu/wp-content...
Helló. Én külön esőkabátot és nadrágot használok. Ez praktikusabb mint az esőoverál, mert könyebb felvenni illetve külön tudod használni ha hidegebbre fordul az idő. Nekem Pl a kabi Plus Racing márkájú. Nekem bevált nem ázik be. Ha ruhát veszel akkor érdemesebb rikító szint venni, mert jobban látszól. Egy normlisabb esőruha kb. 15e Ft-ból beszerezhető. Egyszer kell csak beruházni rá, utána sokáig tudod használni. Érdemes motoros ruhára próbálni, mert ha túl szűk az is gáz, és ha nagyon bő akkor meg csak lobogni fog, meg belekap a szél. Pl. a Louis-os nadrágot csak akkor tudtam felvenni ha levettem a csizmát. Ez meg szívás ha már esik. Mert ugye már csak akkor fogod felvenni a ruhát ha már elkezdett esni. - Ez tapasztalat-. Ez is próbánál derült ki. Kesztyűre én egy olyan gumikesztyűt használok amit fel tudok húzni a motoros kesztyűre. Munkavédelmi boltban lehet kapni ilyeneket amit kimondott másik kesztyűre lehet felvenni.
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
érdeklődni csak telefonon
Eladó használt sisakok és motoros ruha pack KIZÁRÓLAG EGYBEN. Irányár: 50.000 Ft, ami minimálisan alkuképes.

Tehát ahogy írtam KIZÁRÓLAG EGYB EN eladó egy pack, melynek tartalma:
- 1 db. használt XXXL-s méretű B-Star márkájú kordura kabát, kivehető béléssel
- 1 pár használt XXL-s méretű B-Star kesztyű
- 1 db. használt XXL-s méretű egyberészes, Crivit márkájú esőruha
- 1 db. használt XXL-s méretű Crivit márkájú alá és felé öltözék
- 1 db. használt XL-s méretű SPOOL márkájú nadrág, kivehető béléssel
- 1 db. használt CMS Spider Black típusú 60-61-s méretű sisak
- 1 db. használt XXL-s (64-s méretű) EXUSTAR Dark Street márkájú, felnyitható állú sisak beépített napszemüveggel. (A sisak hibája, hogy elől egy fekete műanyag platni hiányzik, ahogy a képen is látszik, de ez a használatában nem jelent gondot-esztétikai hiba)

Irányár 50.000 Ft, ami minimálisan alkuképes. Csere nem érdekel, előre is köszönöm.
A kesztyu L es szerinten egy 18-19cm persze fugg h csuklonal honnan mered. Dobj put vagy viber azt mebeszeljuk ne offoljunk :-)
Jaaa. Akkor mi is a kesztyű mérete?
De ez amit írtam az én kezem mérete! :) Ennél a kesztyű rövidebb azért nem jó rám! :)
Ez alapján nekem baromi hosszú lenne
Az a baj hogy magas vagyok és vékony... így van ez a kezemmel is.. terebélyre jó lenne, de hosszra kicsi!
Szia!
Mekkora kézre lett kicsi? Szélesség hosszúság?
Mugen árban vihető(150k) vagy cserélném 58-60-as új, Dainese dzsekire (super speed, super fast, ....)
Sziasztok!

Engem szorít 19k és a postát állom!
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...