Tud valaki segíteni,hogy Shoei bukóra milyen színkódú plexit kellene rendelni,hogy annyira fekete legyen,h ne lehessen befele semmit sem látni,de kifele azért ne vakon kelljen motorozni?
Budapest XXII.ik kerület. Kifejezetten női ruci, kb. 170cm/60kg méretre. Protektoros, könnyű ruha, a színe miatt nem annyira meleg nyáron, mint a feketék.
Nincs mit. Bátran teheted, nekem az volt a szerencsém, hogy volt raktáron. Elsőre én is bizalmatlankodtam, visszagondolva utólag teljesen felesleges volt. Sok sikert és balesetmentes km-ert hozzá!
Csak ajánlani tudom! Én ma vettem át tőle az új NXR-t. Nagyon korrekt, még a boltoknál is jobban törődik az emberrel. Egy hét alatt megjött a kért méret és szín. Ha Shoei, akkor legközelebb is őt hívom, nem az Imetbe, vagy a Pardiba megyek.
Lehet életszerűbb lett volna ha azt írom, hogy mi van ha tönkremegy a napszemüveg mechanikája! Holnap felhívom, tetszik nagyon ez a sisak. Köszi az információt.
Gyartasi hibas?
Kicsi eselyes..de ha beviszed barmelyik shoei markaboltba elvileg szo nelkul kell elkuldjek shoei gyarba..legalabbis nekem ez az infom..ha nem tevedek.
de szerintem mindegy mert nincs hiba a shoeikban
Nézegetem mostanában a gt aireket én is. Jár a sisakhoz valamiféle garancia vagy valami papír az eredetére vonatkozóan innen ahonnan Te is vetted? Kicsit tartok tőle, nehogy valami gyártás hibásat fogjak ki, aztán nézelődhetek, hogy nincs kihez fordulni ha szar a sisak. De nagyon jó árai vannak.
A képen látható 2 részes bőr motoros ruha és 2x Használt Dainese csizma eladó. Ár 20-20,000Ft.
Méret kb. 170 cm, csizma 40-es lábra.
A motor is eladó, szintén mérsékelt áron.
Nekem 20.000km alatt nem volt vele gondom. Nem szakadt ki, cipzár sem romlott még el, viszont a fehér betétek kicsit kopnak. Szerencsére az enyém fekete, csak néhány fehér betét van benne. Az kabát ujjának a végénél, van az a gumis szerű anyag, az kezdett csak bolyhosodni, de nem vészes. Vállban és könyékben kemény protektoros, szellőzése megfelelő. Talán 120-ért vettem, ha jól emlékszem.
Shark RSF 2i -ről vélemény, vagy tapasztalat valakinek?
Arlen Ness bőrkombi
Csak egy nő kell aki eljátsza a terhességet
Igaz kell pár hónap előkészítés az akció megkezdéséhez
Kicsi eselyes..de ha beviszed barmelyik shoei markaboltba elvileg szo nelkul kell elkuldjek shoei gyarba..legalabbis nekem ez az infom..ha nem tevedek.
de szerintem mindegy mert nincs hiba a shoeikban
Méret kb. 170 cm, csizma 40-es lábra.
A motor is eladó, szintén mérsékelt áron.