Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HJC AC-X2E Galaxy cross bukósisak, hibátlan, alig használt.
Szálával, garanciával 74.000ft. helyett 20e.ért. Csere is érdekel.
Mérte: L
FEJ/ARCPÁRNÁK : Silver Cool Deluxe (kivehető, mosható), szemüvegbarát
RÖGZÍTÉS: dupla D-gyűrű
HÉJSZERKEZET: üvegszál-kevlar-spectra, advanced technology
FELTOLHATÓ NAPELLENZŐ !
- teljesen feltolhatja és visszahúzhatja egy mozdulattal, akár motoros kesztyűben is
- Advanced Channeling System: szabályozott és szélcsatornában tervezett szellőzőrendszer
- Antibakteriális arc és fejpárnák, kivehető, mosható, illatmentesítő
- ultra komfortos álszíj
- nagy kivágás a cross szemüvegnek
- Superior minőség és gyártástechnológa
- Glass groove szemüvegbarát belső kialakítás
Én is sisak vásárlás előtt állok,de én X-SPIRIT II-őt akarok rendelni és ma voltam bent egy boltban ahol fel bírtam próbálni a méret miatt és ott kézbe fogtam a GT-AIR-t is ami nagyon jónak tűnik és biztos nem jársz vele rosszul, csak nekem pont a beépített napszemüvegje nem tetszik.
CAN cross sisak, Keveset használt, nem törött, szakadt. Tiszta belül is. L-es méret. 8000ft.
Sziasztok,

Lassan eljutok addig, hogy megvegyem életem első ruháját, ezzel kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. Amit én szeretnék, az kétrészes bőrruha. Mit ajánlanátok? Mennyit érdemes rákölteni? Mit kell figyelembe venni vásárláskor?
Miközben keresgéltem, nekem megtetszett pl. a Mugen race, elsősorban a megfizethetősége miatt. Van róla valakinek tapasztalata?
Előre is köszi!
Néztem ezeket is de olyan sisakot keresek amiben napszemüveg is van.
hello
nez korul itt is
en a batyamnak ezt vettem
szia
shoeirol annyit hogy nagyon jo sisak. Azt kapod amit varsz tole. S ne feledjuk orok garancias..
Sziasztok
Sisak vásárlás előtt állok, amit kinéztem az a SHOEI GT-AIR(163000Ft) a másik a HJC RPHA Street(107000Ft). Valakinek tapasztalata a fenti sisakokkal kapcsolatban? A shoei a tesztek alapján nagyon jó a másikról viszont nem nagyon találtam tesztet.
Küldtem.
Dobsz egy mailt mailomra lenne egy kérdésem! Csak az adatlapodon nem találok elérhetőséget!
Köszi sràcok akkor megy a próba itthon es a ruharendelés onnan!:-)
Már nem emlékszem, hogy paypal-al, vagy bankkártyás terheléssel fizettem, de egyiknél sem volt extra díj. Nyilván, az árfolyam változhat, de ennyi. És ha van Louis kártyád, akkor a vásárlásaid után kapsz jóváírást is, ami a következő alkalommal fedezheti is a postadíjat.
Korrektek. Ráadásul ami a webshopban elérhető, azt meg is fogod kapni, ellenben a bécsi üzletekkel, ahol nem 100%, hogy az akciós cuccokból minden méretet megtalálsz.
Én már rendeltem sisakot is, gopro-t is, megbízható cég, kibírható a szállítási díjuk is. És DHL hozza, kapsz nyomkövető kódot is, 3-4 nap alatt ideér, ha nincs benne hétvége.
szia. 40e
Én nem vettem észre kezelési költséget,de arra vigyázni kell hogyha nem euróban fizetsz akkor lehet,h többe fog kerülni kicsivel mint ami ki van írva,mert szerintem ellenőrzi az árfolyamot. Ha viszont átvételnél fizetsz, akkor pár euróval többe kerül.
Én már fizettem átvételnél, banki átutalással és paypal-al is,de mindig minden rendben volt...
És olyan bankjuk van ami van itthon is vagy német bank volt!? Mert akkor magyar bank a németnek biztos volt + költség.
sziasztok keresek 46 os supermot /cross csizmát. leginkább bokacsuklós érdekelne.
Ugy emlexem hogy semmi nem ugrik be errol
szerintem semmi
Hali!
Érdekelne a plexi,hogy csak a füst színű plexi az olcsóbb,esetleg az irídiumos is?
Hali!
Már 2-szer vásároltam tőlük. Ha hétfőn rendelsz,szinte biztos hogy péntekre megkapod.
mail : csonka.adam89 kukac gmail.com
tel:+36 30 70 30 264
Eladó két részes csúszásmentes ruha. Használt, de nincs szétszakadva. Bővebben telefonon vagy emailben küldök még képeket. Postázás megoldható. Ár 20.000 ft
Köszönöm!A szóban forgó típus Airoh.Relatíve olcsó,27e-ről 20e-re van leárazva... A mostani Shoei.De azt hiszem Noé viselte a bárkában...RF200.A mostani túlnyomórész nedves időjárásban egy kínszenvedés.Szemüveges vagyok,a szemüveg ,és a plexi is párásodik,előszőr eggyütt,aztán külön-külön is.Éjjel a fehér szagatottat követem...
Zsir igy gondoltam én is... a szállitás ha jól láttam 7€ körül van ugye? A banki tranzakció mennyibe volt!?
euro átutalás bankszámlájukra előre szállítási díjjal együtt