Eladó egy Givi EA100 nyeregtáska!
Paraméterei:
anyaga laminált poliészter;
a rekeszek válltáskaként is használhatók;
hőálló borítás kipufogó oldalon;
esővédő huzattal;
űrtartalom: 28-35 liter oldalanként.
2 db gumipókkal a biztos rögzítéshez.
A jobb oldali táska bővítő zipzárja sérült, de továbbra is bővíthető, illetve egy heveder hiányzik róla, de a brutális tépőzárak miatt szükségtelen.
Ja, most olvasom, hogy még visszacserélhető?! Egy pillanatig se gondolkodj rajta: irány a bolt és csere!
És amikor másikat próbálsz majd, gondolj arra is, hogy 1-2 óra viselés után (főleg melegben) még bele is fog dagadni a lábad.
De az is lehet, hogy nem a mérettel van a gond, hanem a fazonnal. Simán lehet, hogy ugyanebből a 47-es már nagy lesz hosszban és széltében (pl. kislábujjnál) még mindig szűk.
Mindenkinek másmilyen a lába, más kényelmes neki. Ne sajnáld az időt, próbálj fel minél többet, hogy megtaláld a te lábadra leginkább illőt!
Én is szenvedtem hasonlóval néhány hónapig ...aztán feladtam.
Sem hosszában, sem a lábujjak környékén nem fog tágulni, mert itt még erősítve is van a lábujjak védelme miatt. Ráadásul az orrkoptató is ad neki egy plusz merevséget. Szóval esélytelen.
Ne kínozd magad, add el, amíg jó állapotban van, így biztosan szívesen megveszi majd valaki.
Sziasztok. Kaptam egy ilyen Forma ice pro csizmat. Mivel meglepetés volt nem tudtam felpróbálni. 46os volt az előző szinten Forma márkájú csak kicsit alacsonyabb kategóriáju arrow, ami jó a lábomra. A csizma elég passzos, az egyik lábam kisujját még kicsit nyomja is. Az a kérdésem hogy egy ilyen merev csizma is tágul valamennyit vagy cseréltessem ki? Tudom hogy ezeknek passzosaknak kell lenniük de nem akarom hogy lábfájással keljen leszálnom minden kör után. Akinek van hasonló tapasztalata kérem ossza meg velem. Előre is köszönöm.
IXS Eagle II kabát 91 900 Ft
IXS Trago kabát 49 900 Ft
IXS Norman kabát 39 900 Ft
IXS Dutton kabát 49 900 Ft
IXS Activo kabát 40 900 Ft
IXS Montevideo kabát 99 900 Ft
Lenne egy eredeti Harley Davidson motoros bőrcsizmám eladó.Eredeti, Usaban vásárolt, 44-es méretű.Ha valakit érdekel itt megtalálja: Harley Davidson motors csizma
Megnéztem neten a shox ventex cuccot. Csak az a baj hogy én szegedi vagyok.
Felhívtam azt a telefonszámot amit a shox-os weboldalon találtam és megkérdeztem, hogy lehet megoldani ezt a méret problémát, mert ezért nem akarok felutazni pestre, és azt mondták, hogy ha nem jó akkor visszalehet küldeni és az első esetben ingyen kicserélik. Meg kérdeztem hogy az én méreteimre mit ajánl és az xl-es méretet mondta. Ti hogy gondoljátok nem lenne az kicsi?
58-asra saccolok. Én 82 kg, 185 cm magasan az 54-est passzentosan hordom. 90 kg körűl jó az 56-os, 100 kg körül 58-60-as ruh akell szerintem, de alkat, ruha és szbásfüggő. A superzine-ban 70-ért láttam új bőruhát mugent.
Egyrészes csak kizárólag pályára érdemes.
Kétrészes inkább utcára ami érdemesebb. Ha megállsz meleg van le tudod tenni a kabátodat. Ami hálás dolog.
Ha túrázgatsz és csak viszonylag jó időben akkor pedig ott a shox ventex kabátja és nadrágja 16.900+ 16.900 Ft-ért ami nem drága. Tartós, iszonyat jól szellőzik, kényelmes, én imádom.
A ruha méretét illetőnek talán 54-56-58-as lehet a jó méret, de ez márkánként eltérő illetve alkattól függ. Első körben érdemes lenne a gyártók honlapján megnézni a mérettáblázatokat. Ez jó lehet kiindulásnak. Az hogy egy vagy kétrészes a jobb az attól függ mire használod, de általánosságban elmondható, hogy a 2 részes praktikusabb, mert ketté lehet szedni. Így lehet külön-külön hordani. pl ha túrán megálltok akkor a kabátot levéve tudsz mászkálni. Amíg az 1 részes ruha ha kibújsz a tetejéből ott fog lifegni mögötted. Ezért az egy részes ruha inkább pályázni jobb, de oda mindenképpen.
Sziasztok
186cm és 100 kg vagy, szerintetek milyen méretű ruha ami passzol ezekhez az adatokhoz( használtan szeretnék venni)?
Illetve az egyrészes vagy kétrészes bőrruha a jobb?
Paraméterei:
anyaga laminált poliészter;
a rekeszek válltáskaként is használhatók;
hőálló borítás kipufogó oldalon;
esővédő huzattal;
űrtartalom: 28-35 liter oldalanként.
2 db gumipókkal a biztos rögzítéshez.
A jobb oldali táska bővítő zipzárja sérült, de továbbra is bővíthető, illetve egy heveder hiányzik róla, de a brutális tépőzárak miatt szükségtelen.
Ár: 21.000 Ft
e-mail a profilomban
És amikor másikat próbálsz majd, gondolj arra is, hogy 1-2 óra viselés után (főleg melegben) még bele is fog dagadni a lábad.
De az is lehet, hogy nem a mérettel van a gond, hanem a fazonnal. Simán lehet, hogy ugyanebből a 47-es már nagy lesz hosszban és széltében (pl. kislábujjnál) még mindig szűk.
Mindenkinek másmilyen a lába, más kényelmes neki. Ne sajnáld az időt, próbálj fel minél többet, hogy megtaláld a te lábadra leginkább illőt!
Soxerencsét!
Sem hosszában, sem a lábujjak környékén nem fog tágulni, mert itt még erősítve is van a lábujjak védelme miatt. Ráadásul az orrkoptató is ad neki egy plusz merevséget. Szóval esélytelen.
Ne kínozd magad, add el, amíg jó állapotban van, így biztosan szívesen megveszi majd valaki.
egy próbát megér,
nekem a 3. éve nem tágul ez a szar
IXS Eagle II kabát 91 900 Ft
IXS Trago kabát 49 900 Ft
IXS Norman kabát 39 900 Ft
IXS Dutton kabát 49 900 Ft
IXS Activo kabát 40 900 Ft
IXS Montevideo kabát 99 900 Ft
1. Nolan N104 Action Metal White, "M" 79 900 Ft
2. Nolan N104 Evo Classic Platinum Silver, "M" 84 900 Ft
3. Nolan N104, Evo Tech Flat Black, "L" 89 900 Ft
4. X-Lite X-1003 Elegance White "M1 és M2" 115 900 Ft
5. X-Lite X-1003 Tourer Black&Red "M2" 129 900 Ft
6. X-Lite X-802 Fast Black@Red "M" 124 990 Ft
Új S-es Caberg Stunt Blade... 35k.
Nekem van egy szinte vocsiúj 60-as Dainese kétrészes szettem eladó. Írj, ha érdekel.
Dusán
Eladó 3 db maszk 2500ft/ db áron.
75-85 kg-os emberkékre jó.
Váll könyök protektor. Szakadás mentes.
Irány ár: 25 ezer ft. Budapesten a XVI ker.-ben megtekinthető.
Női 44-es kétrészes bőrruhát keresek.
Várom az ajánlatokat az akoskata09kukacgmail.com-ra kérek.
Köszi
Lenne egy eredeti Harley Davidson motoros bőrcsizmám eladó.Eredeti, Usaban vásárolt, 44-es méretű.Ha valakit érdekel itt megtalálja:
Harley Davidson motors csizma
köszi
Az icon viszont szép!
Van Szegeden Shox viszonteladó:
Kalmár Motor (SHOX Extra)
Szeged, Algyői út 58.
Telefon: 06 62 466 176
www.kalmarmotor.hu
Katt ide!
Felhívtam azt a telefonszámot amit a shox-os weboldalon találtam és megkérdeztem, hogy lehet megoldani ezt a méret problémát, mert ezért nem akarok felutazni pestre, és azt mondták, hogy ha nem jó akkor visszalehet küldeni és az első esetben ingyen kicserélik. Meg kérdeztem hogy az én méreteimre mit ajánl és az xl-es méretet mondta. Ti hogy gondoljátok nem lenne az kicsi?
Egyrészes csak kizárólag pályára érdemes.
Kétrészes inkább utcára ami érdemesebb. Ha megállsz meleg van le tudod tenni a kabátodat. Ami hálás dolog.
Ha túrázgatsz és csak viszonylag jó időben akkor pedig ott a shox ventex kabátja és nadrágja 16.900+ 16.900 Ft-ért ami nem drága. Tartós, iszonyat jól szellőzik, kényelmes, én imádom.
A ruha méretét illetőnek talán 54-56-58-as lehet a jó méret, de ez márkánként eltérő illetve alkattól függ. Első körben érdemes lenne a gyártók honlapján megnézni a mérettáblázatokat. Ez jó lehet kiindulásnak. Az hogy egy vagy kétrészes a jobb az attól függ mire használod, de általánosságban elmondható, hogy a 2 részes praktikusabb, mert ketté lehet szedni. Így lehet külön-külön hordani. pl ha túrán megálltok akkor a kabátot levéve tudsz mászkálni. Amíg az 1 részes ruha ha kibújsz a tetejéből ott fog lifegni mögötted. Ezért az egy részes ruha inkább pályázni jobb, de oda mindenképpen.
186cm és 100 kg vagy, szerintetek milyen méretű ruha ami passzol ezekhez az adatokhoz( használtan szeretnék venni)?
Illetve az egyrészes vagy kétrészes bőrruha a jobb?