Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekünk az asszonynak (is) MT- van,hibátlan,biztos vannak drágább (jobb) sisakok is,ár/teljesítmény viszonylatban jó!
Én csak az MTR S 811 ről tudok írni, mivel forgalmazzuk a terméket.
Árából adódóan nem jelenthetjük ki, hogy annak a bizonyos "táplálékláncnak" a tetején állna, de elmondható hogy ár -érték arányban mégis kimagaslóan teljesít.
A felhasznált bélés anyagok sokszor magasabb kategóriás sisakoknak is fityiszt mutatnak.
A napszemüveg jól használható, bár a kezelése nem olyan finom mint egy prémium kategóriás terméknél.
A gyártó évről évre fejlődik, jómagam 2006-óta kísérem figyelemmel a termékeit. Míg pár éve a Louis olcsó termékének számított, szinte a teljes ismeretlenségbe szürkülve, mára a probiker -el együtt jelentős minőségi javuláson ment át.
Amennyiben az a célod hogy egy átlagos felhasználás mellett (Értsd.: Túrázás) ne kelljen vagyonokat kifizetned egy sisakért, amely ráadásul nem a nagyon távol keleten hanem a Németeknél készült, akkor ez egy jó választás lehet.
Az arcpárna jól tömött, megfelelő méretválasztásnál komfortosan fogja körbe az arcot. A bogárvédő háló, és a jól záró plexi pedig átlagos túratempónál megfelelő zajszintet ad viselőjének.
120-130km/h tartós sebességnél sincs zavaró menetzaj.
Üzletünkben nem szorulsz rá hogy "kirakatból" kelljen választanod, mert amennyiben érdekel a sisak és vételi szándékod van, a vételár letétbe helyezése mellett valós forgalmi körülmények közt is tesztelheted a sisakot.
Remélem tudtunk segíteni.
A legjobb hideg elleni bélelt motoros kabátot , most valós készletről kínálva akciózzuk a hűvös reggeleket köszöntve!
Többféle színben, kivehető béléssel megerősített extra kordura anyagból.
A láthatóságot kiemelkedően oldották meg, mert a sötét alapszínű kabáton is, szinte világítanak a fényvisszaverő betétek.
A kabát újában egy speciális kialakításnak köszönhetően , a menetszél nem tud befújni.
A legjobb hideg elleni kabátunk most valós készletről megfizethető áron.

Most csak 35.990Ft-ért kínáljuk.

A legjobb árakon a legjobb termékek!
Darázsgarázs motoros bolt
Budapest XIII. Kerület Váci út 170/A
Sziasztok!
Kinéztem két bukót, de a véleményetekre vagyok kíváncsi. Egyik gyártót se ismerem testközelből.
1. MTR S-811
2. MT Blade SV
Melyiket érdemesebb megvenni? Tisztában vagyok vele hogy egyik se top kategória... alkalmi utasnak lesz :)
Előre is kössz.
Kicibz ározható béléses ( roleff a márkája ) interneten utána tudol nézni.
Új ára 140 euró volt.
Helo!

Ez mennyire nyári?

A Fastlane most 30€, ezért szemezek vele.
Vadonat újan eladó ,25.000 ft. xl a mérete.
Forcefield -46%

Forcefield protektoros mellény 54.990Ft helyett a készlet erejéig 29.990Ft!
*Az eredeti ár a magyarországi forgalmazó honlapján ellenőrizhető!

Az akció csak korlátozott darabszámban érvényes!

A termék a legjobb választás , amennyiben a könnyed , egyszerű használat és a viselési komfort terén igényes motoros vagy!
Mivel a testhez tökéletesen idomul, nem zavar a mozgásban sem városi motorozásnál, sem más veszélyt jelentő mozgásnál. Valódi 3Dimenziós mozgás, amely követi a test minden rezdülését.
A RIDE magazin teszt győztes terméke.
Az év terméke díjat is nyert .
A hátprotektor a magasabb szintű Level 2 minősítést kapta , mely során vizsgálták az esetlegesen bekövetkező baleset során tanúsított energiaelnyelő képességet, mely kiváló lett.
A felső anyaga COOLMAX technológiával ellátott , így az izzadtságot elvezeti.
A protektor védelmi funkciója-energia elnyelése több behatás után sem csökken, ellentétben az úgynevezett kemény protektorokkal.
54.990Ft helyett MOST CSAK 29.990Ft!

Válaszd a legjobb terméket a legjobb árban!
Darázsgarázs motoros bolt. –A legjobb árakat nálunk találod.
Budapest XIII. Kerület Váci út 170/A
Telefon : 0670 246 71 50
Helo!
Városban rohangáláshoz keresek textil dzsekit. A fastlane-ről mi a véleményetek? Protektoringet (fox) varratnék bele, úgy használnám.
Na úgy látom erre végül nem írtam meg az eredményt...
Szóval végül a Gaerne GR-W lett, azóta a későn jött nyárnak köszönhetően már 6k km belement, és eddig pöpec, egyben maradt, jól fog, lehet benne mozogni, még nem ázott be pedig kapott már pár esőt

Nem látott-e esetleg őszi akciózással (vagy akár anélkül) olyan sisakot, ami:
- legalább üvegszálas
- dupla-D-s
- van napszemüvege
- szemüveg befér
- sima szivacs (kivehető-mosható), nem ilyen pumpálós bizbasz
- lehetőleg 60k körül / alatt

S akkor még egy bónuszkérdés... mielőtt a bőrrucit szezon után leadnám tisztítóba, van esetleg valakinek bevált módszere bőrruha alapos tisztításához, szagtalanításához? Kívül időnként enyhe szappanos vizes ronggyal levakarom a bogarakat, majd utána babaolajjal bekenem, de már ez se elég, és a szagtalanításra ez se elég.
Dettó kesztyű, belül hogyan lehetne tisztítani?
Eladó!
Berik Titán 2 részes bőruha 52-es méretben.
Pontos árat még nem tudok így azért nincs kiírva, megegyezés tárgyát képez.
Infókért keres fel.
Kár érte, mert tényleg nagyon csínos ruha!
Igen, valóban nem árt, ha "néha" kap benne az ember levegőt, bár gondolom már mindkettőnknek volt olyan motoros pillanata, mikor elállt a lélegzete egy kis dőre, akár pozitív (szép táj,...), akár negatív (necces szitu,...) értelemben!
Ismét érkezett az akciós árban lévő NOLAN N 71-es sisakból üzletünkbe! Azonnal készleten az S, M, L, XL méretek.Extra látótér, pinlock, N-Com előkészítés stb.
86900 Ft helyett most a készlet erejéig: 49.990Ft.
Nolan N100E plexisérült bukósisak 15e ft,és egy esőruha csak fel lett próbálva azóta az ülés alatt pihent 5e ft.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Szia!

Kedves Tőled, ez tényleg kicsi rám!
Tudod levegőt is kéne kapni benne! Legalább is hasznos tud lenni
Idén lesz 6van muttim, majd +mondom, hogy üdvözlöd...
Neked 70 ropi!
Konkrétan én kedves anyucidra gondoltam kopaszka: :)
Te ne keress!
Köszi!
Valóban 23 e.FT!
A csizmába,melyben EU cimke van 45-s a méret,de nekem a 43-s lábamra tök jó,mert széles a talpam,és magas a lábfejem!
Zselés talpbélés,boka,és sípcsont védős!
Tudom sokszor leírták ezt a csizmát,de akkor másikat kell nézni!
Talán Spidi 120 ezer Ft-t!
Ez is olyan,mint a motor!
Van aki megteheti,és megveszi a Harley-t!
Van a Hyosung-t tud venni!
Ha valakit komolyan érdekel egy telót megér!
Üdv
Pedig nem tűnik kicsinek rád és nagyon jól áll! Akkor jó a mérete, ha előrefelé össze húzza a válaid mikor állsz, mert akkor kell kényelmesnek és passzosnak lennie, mikor fogod a kormányt! Amúgy meg pár motorozás után úgy is kinyúlik egy kicsit. Viszon a lovaglásért nagyon irígyellek, nagy szerelmem , de sajnos az elmúlt években nem volt rá lehetőségem , de ismét rajta van a bakancs listámon!
rám még ha gerincvédőt aláveszem,akkor is feljön kényelmesen,combnál nekem bő nagyon,kérdés,hogy neked milyen a testalkatod
én 185 cm vagyok,és 72-73 kg,de nem kicsi,ezt csak próba után lehetne megmondani tutira
Az eladónak?
Max kivágod az orrát.