Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a plusz súly Mester?...
Nem vagyok zenész es a plusz sulyt nem szeretem.
Az alapfelszereltség Zoli , legalábbis Schuberthnél.
A pinlock fontosabb a napellenzonel.
Azért eső cuccokra is tegyél félre (ha nem bírja az esőt a tervezett ruházat... Csizmavédő, esőruha, pót kesztyű)... 8e km alatt nagy szerencse kell, hogy eső nélkül megúszd. Sisakban szerintem legyen beépített napellenző.
nem feltétlen az útszéli cigókra kell költeni
vannak aranyos leányok is a szakmában
én már vagy 4-5 éve egy 400forintos turkás dzsekiben tolom, sajna egy szederbokor igencsak megnyaggatta idén az ujját, lehet már nem sikerül feltámasztani
Nagyon szépen köszönöm, rendes tőled,hogy szépen leírtál mindent! A motorról azért sem írtam mert az is cserélve lesz tavasszal. (Adatlapon meg azért sincs mert éppen most regisztráltam a kérdés miatt.) Valószínűleg egy pár éves Suzuki GSX 650F lesz vagy ha többet sikerül félrerakni akkor egy kis banki segítséggel megtámogatva meglehet az abszolút vágyam egy VFR800 ...persze a hitelt jobb lenne kihagyni.

ini: köszi a jótanácsot de inkább melegednék egy aranyos motoros csajszival mint útszéli kurvákkal.

Zoli32: Neked is köszi!
+40 fokig jó a bőrruha..................Csak ne állj meg.
farmer, bőrkabát, a maradék zsetont meg kurvázd el
Szia!
Először is, nem lenne rossz, ha ki lenne töltve az adatlapod, így legalább azt tudhatnánk, hogy milyen motorral jársz, mivel tervezed a túrát.
Öltözékben a legbiztonságosabb valóban a bőr. Én csak azt tudom javasolni, hogy mindenképpen bőrt vegyél. Természetesen nadrágot-kabátot is. Legyen a ruha kétrészes, az sokkal komfortosabb, az egyrészes pályára való. Nyáron, ha dögmeleg van, mindenbe befülled az ember. Menet közben a bőr sem vészes, ha meg megállsz, akkor mindegy mi van rajtad, meleged lesz úgyis. (mondom ezt úgy, hogy cordura soha nem volt rajtam, de nem is lesz...) A bőr nem kopik el, ha csúszol. Szoktam mondani a tanakodóknak, és be nem öltözőknek, hogy "Semmi sem kényelmetlenebb a kórházi ágynál, vagy a tolószéknél." Neked is ezt tudom mondani. Nincs kompromisszum!
Márkát nem tudok Neked mondani, szerintem teljesen mindegy. A lényeg, hogy a méret jó legyen, a protektorok a helyükön legyenek, mert csak így tudják ellátni a feladatukat szükség esetén. Ja igen, protektorokra nemigen kell költeni, ha veszel egy bőrruhát, mert azokba jóformán mindegyikben van. (amiben nincs,azt nem kell megvenni)
A ruha mellé nagyon fontos a kesztyű - gondolom mondanom sem kell, hogy csak bőrt szabad venni. Lehetőleg legyenek protektorok a kézfejed "bütykeinél". Ezek már 10.000 forinttól elérhetőek. Nekem ilyen van, 2 éve nyúzom, kényelmes, semmi baj vele.
Csizmából én a bokamerevítőset ajánlom, azok mondjuk aránylag drágák... Nekem www.racingboutique.com%252Fweb..." target="_blank">ilyen csizmám van, tökéletesen kényelmes ez is.
A végére a legdrágább tételt, a sisakot hagytam. Na, abból én csak Shoei-t vagy Arai-t ajánlok, de a többiek biztosan tudnak egyéb, kicsit olcsóbb sisakot ajánlani. De ha rám hallgatsz, akkor a felsorolt 2 márkából választasz magadnak bukósisakot. Én már a második Shoei sisakomat koptatom (előtte volt más), abszolút elégedett vagyok, és nem is veszek már soha mást (max Arai-t )
Sok sikert a vásárláshoz, ha egyéb kérdésed felmerül szívesen segítek.
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretnék kérni. Jelenleg kezdő motoros vagyok és nincs még rendes öltözékem sem viszont jövőre szeretnék egy 8000km-es európai túrát lezavarni. Ehhez szeretném még a télen beszerezni az összes hasznos/szükséges holmit. Szeretném, hogy minél biztonságosabb legyen az öltözék így elsősorban teljes bőr ruházatra gondoltam. Viszont a túrát július-augusztusra tervezem és nem tudom mennyire komfortos ilyen melegben. Mi a tapasztalat? Mennyire fülled be az ember? Mi a kényelmes és előnyös egy ekkora túrára?
Illetve a másik kérdés,hogy milyen márkákat ajánlotok és hol érdemes vásárolni? KB 250e-t szánok mindenre (protektorok, full ruha, csizma, kesztyű, új bukó) Az is segítség ha a témában linkeltek cikkeket, bár már a google alapján néhányat olvastam.
Helló!
Nem használt, Spidi csizma eladó!
eladó
Sziasztok!
Mire normális minőségi protektorokkal megtöltöd...addigra húzós egy no name kabátért....mert ha jól látom ohne protektor..
Nálunk a BF Desert EVo kabát akciós !
49.990-ért! Tökéletesen meg leszel vele elégedve!
www.darazsgarazs.hu
Sziasztok! Eladóvá vált a bukósisakom!

HJC TR1 bukósisak: M-es méret, májusi vásárlás, alig használt fél szezont. Beépített napszemüveg, kivehető és mosható párnázat, víztiszta és sötét füst plexi, sisakzsák. A plexiken PinLock előkészítés! Ára: 35 ezer forint.
75.000 egy felsőre? Meg vagy te buggyanva
Xl a mérete 25000 ft, vadonat új

Tel:06202695366
Sziasztok!

Tudtok ajánlani jó motoros dzsekit, megfelelő védelemmel főleg újonnan? Ár szerint 75 K max (csak felső egyelőre). Köszi!
Eladó új cross/enduro szemüveg. A szemüveg színezett, illetve 5590 Ft -ért vihető.
180-190 cm 85-95 kg körüli személyre szerintem.
Sziasztok! Egy 56-os kabát milyen súlyú/magasságú embernek lenne jó?
mindkettőnknek másik van,ezért eladóak. komolyan :))
Ancsy,
Használni kell őket nem eladni...
eladóak,mindkettő egyrészes. A kék-fehér-fekete ruha 50.000 ft. A másik lepkés ruha pedig 85.000 ft. A pillangós ruha nagyon keveset használt. érdeklődni emailben lehet. köszi
Eladva