SEHOL NEM VESZEL ILYET ENNYIÉRT! FOGADJUNK!
50.000 HELYETT:24.990Ft
A nagy durranás ajánlatok közül az első egy hihetetlen áron kínált Olasz marhabőr kabát.
Akik ismerik egy bőrkabát speciális tulajdonságait, azoknak nem lesz újdonság, hogy ez a kivételes áron kínált dzseki, akár évtizedes választás is lehet. Gondolj bele! Letudtad ennyiért 10 évre a motoros dzseki vásárlását? Ugye? Talán fura lesz ezt olvasni, de szerintünk előbb unod meg ezt a dzsekit, minthogy bármi baja is lenne.
A döntést a kedvező áron felül, a kivehető bélés is támogatja, amellyel így végre búcsút inthetünk a „télen hideg, nyáron meleg” bőrkabátokra egykoron jellemző tulajdonságoknak!
A termék két féle színösszeállításban , korlátozott méretekben érhető el!
Hozz egy jó döntést és élvezd a tudatot, hogy sok-sok évre kipipáltad a kabát projectet!
A neten használt bőrkabátokat kaphatsz a motoros oldalakon ennyiért!
Gyere el hozzánk és válogass jobbnál jobb őszi kínálatunkból!
Hidd el, elégedetten fogsz távozni! www.darazsgarazs.hu
KÖVESS MINKET ITT A facebook-on, ÉS ÉRTESÜLJ AZONNAL A DARÁZS GARÁZS MINDEN AJÁNLATÁRÓL!
Markolat fánkot már szereztem be. Valamit tényleg javított. De például utána a kézvédő fém felfogatása kezdte el nyomni (vágni) a tenyerem szélét szóval azt is betekertem szövetes szigetelőszalaggal. Egy markolatot még esetleg meg lehet próbálni, de a motoron lévő is még elég jól bírja, illetve a padláson is van még egy bontatlan. Viszont ha később majd vennem kéne markolatot akkor nézni fogok egy ilyet.
Kézfáradásra a megoldást nem a kesztyű, hanem több más dolog mellett legolcsóbban ez a két eszköz szokta tudni:
Az egyiket úgy hívják, hogy Pro Taper Pillow Grip- markolat.
Pár éve ilyet használtam, szvsz a legkiválóbb mx markolat, ami kapható. (más márkák hasonló párnás/tüskés megoldásai is sokat csillapítanak a rezgésekből)
Másik a grip donuts nevű habkarika, amit a markolat tövére kell húzni...
A mostani enduro/cross/off-road kesztyűm elhasználódott és néznék egy újat. Több évet kibírt, de az utóbbi időben kezdtem el rendszeresen kihasználni. A tenyér résznél foszlott el az anyaga, így mindenképp olyat néznék, aminek a tenyér része erősített vagy dupla rétegű. Amit még megfigyeltem, hogy igénybevételt jelentő terepen elfárad a csuklóm, így jó volna, ha valami ilyen kézkímélő tulajdonsággal is bírna, szivacsos vagy valami.
Lehet annyira próbáltad árnyalni, hogy közben kicsit megváltoztattad a tartalmat. Biztosan azt akartad mondani, hogy "Az asszonyokat szeretjük, és vigyázunk rájuk, de vegyék meg szépen maguknak a felszerelést."
"Pedig pár hét múlva veszem a 600RR-t vagy 600F4i-t :-)"
Akkor nem lesz gond rendesen felruházkodni még két személyre sem.
Pár hét múlva már reálisan vége lehet a szezonnak, onnantól kezdve pedig lesz majdnem fél éved, hogy összegyűjts minden cuccot, ami kell majd.
Én is így vagyok, addig nézegettem a különböző sisakokat augusztus eleje óta, hogy ma már rájöttem, szinte felesleges lenne pont mostanában venni valamit, mert nagyon már úgysem élvezhetem, innentől kezdve viszont nagy eséllyel a következő hónapokban nyugodtabban, sietség nélkül fogok tudni választani valamit. (akár drágább modellt is)
Ez a gond, hogy ez már magyar rendszámos motor "sima" átírása.
Háát, szóval létezik olyan a motorozásnál, hogy nem kell másra költeni?:D
Nekem még a motor megvásárlása mellett tervbe van Sidi Vortice, Alpinestars Celer vagy Atem kabát meg kellene valami gatya is, de bőrt azt valahogy nem érzem.
Most egy régebbi Alpinestars csizmám van, de nincs benne bokavédelem, a kabátom meg egy Dainese/Puma, viszont kicsi lett :D (összement, nem én híztam, áá dehogy :D)
Ja, persze úgy más. Azén 50 kilómhoz a 75-80 kg hátul sokkal gázabb. Utassal vagy anélkül, a súly igencsak érződik a lassú manővereknél.
Sajnos a papírozás drága... Nekem is sokba került az olasz motort forgalomba helyezni, de szerencsére addigra már mindnen felszerelésem megvolt, ezért nem éreztem úgy, hogy a fondosabb dolgok elől megy el a pénz. Már az ötvenes motort is bőrruhában hajtottam...
Nem úgy általánosságban kérdezem hogy jó e hanem a konkrét gyár konkrét tipusa használható e?
Mail címemre küld légyszi! (adat lapomon van)
Félig el van törve!
50.000 HELYETT:24.990Ft
A nagy durranás ajánlatok közül az első egy hihetetlen áron kínált Olasz marhabőr kabát.
Akik ismerik egy bőrkabát speciális tulajdonságait, azoknak nem lesz újdonság, hogy ez a kivételes áron kínált dzseki, akár évtizedes választás is lehet. Gondolj bele! Letudtad ennyiért 10 évre a motoros dzseki vásárlását? Ugye? Talán fura lesz ezt olvasni, de szerintünk előbb unod meg ezt a dzsekit, minthogy bármi baja is lenne.
A döntést a kedvező áron felül, a kivehető bélés is támogatja, amellyel így végre búcsút inthetünk a „télen hideg, nyáron meleg” bőrkabátokra egykoron jellemző tulajdonságoknak!
A termék két féle színösszeállításban , korlátozott méretekben érhető el!
Hozz egy jó döntést és élvezd a tudatot, hogy sok-sok évre kipipáltad a kabát projectet!
A neten használt bőrkabátokat kaphatsz a motoros oldalakon ennyiért!
Gyere el hozzánk és válogass jobbnál jobb őszi kínálatunkból!
Hidd el, elégedetten fogsz távozni!
www.darazsgarazs.hu
KÖVESS MINKET ITT A facebook-on, ÉS ÉRTESÜLJ AZONNAL A DARÁZS GARÁZS MINDEN AJÁNLATÁRÓL!
Az egyiket úgy hívják, hogy Pro Taper Pillow Grip- markolat.
Pár éve ilyet használtam, szvsz a legkiválóbb mx markolat, ami kapható. (más márkák hasonló párnás/tüskés megoldásai is sokat csillapítanak a rezgésekből)
Másik a grip donuts nevű habkarika, amit a markolat tövére kell húzni...
Kabát: Mugen cordura S méret és kivehető bélés, 13,000ft
Csizma: Spyke Sport Tourer, 40-es (39-es lábra), 26,000ft
Nadrág: Bering Kiev Lady, S méret, kivehető béléses, 26,000ft
Kesztyű: Held (német) kenguru bőr + carbon betét, 12,000ft
A mostani enduro/cross/off-road kesztyűm elhasználódott és néznék egy újat. Több évet kibírt, de az utóbbi időben kezdtem el rendszeresen kihasználni. A tenyér résznél foszlott el az anyaga, így mindenképp olyat néznék, aminek a tenyér része erősített vagy dupla rétegű. Amit még megfigyeltem, hogy igénybevételt jelentő terepen elfárad a csuklóm, így jó volna, ha valami ilyen kézkímélő tulajdonsággal is bírna, szivacsos vagy valami.
Tudtok ajánlani jó szívvel valami márkát, típust?
ilyen árnyaltan már rég fogalmaztam
Tel:06202695366
Akkor nem lesz gond rendesen felruházkodni még két személyre sem.
Pár hét múlva már reálisan vége lehet a szezonnak, onnantól kezdve pedig lesz majdnem fél éved, hogy összegyűjts minden cuccot, ami kell majd.
Én is így vagyok, addig nézegettem a különböző sisakokat augusztus eleje óta, hogy ma már rájöttem, szinte felesleges lenne pont mostanában venni valamit, mert nagyon már úgysem élvezhetem, innentől kezdve viszont nagy eséllyel a következő hónapokban nyugodtabban, sietség nélkül fogok tudni választani valamit. (akár drágább modellt is)
Háát, szóval létezik olyan a motorozásnál, hogy nem kell másra költeni?:D
Nekem még a motor megvásárlása mellett tervbe van Sidi Vortice, Alpinestars Celer vagy Atem kabát meg kellene valami gatya is, de bőrt azt valahogy nem érzem.
Most egy régebbi Alpinestars csizmám van, de nincs benne bokavédelem, a kabátom meg egy Dainese/Puma, viszont kicsi lett :D (összement, nem én híztam, áá dehogy :D)
Sajnos a papírozás drága... Nekem is sokba került az olasz motort forgalomba helyezni, de szerencsére addigra már mindnen felszerelésem megvolt, ezért nem éreztem úgy, hogy a fondosabb dolgok elől megy el a pénz. Már az ötvenes motort is bőrruhában hajtottam...