44-es a labom :/ nemtudom hogy jo lehet e? Igen a családom :) köszi
Figyu jövőhéten küld el! Max ha nem jo tovább adom! :) 30/220-1196 dobj egy sms-t visszahivlak ;)
Holnap nemcsak nyitva tartunk,hanem minden nem akcios termekunk 10% kedvezmennyel vasarolhato meg! Gyertek es csemegezzetek! www.darazsgarazs.hu
Aki pedig motorral erkezik annak megmutatjuk a kipufogo tisztito es a spray wax hasznalatat gyakorlatban.
Mindenkit szeretettel varunk.
Eladó Berik Titán 2 részes bőrruhám. össze cipzározható, protektoros. Pár karc van rajta mivel nem új, de egyáltalán nem vészes. Új ár töredékéért. Kérdésed van keress bátran.
Az én csizmámon is megsárgult már sajnos a fehér műanyag, sőt még a lorica is. Szerintem ezek anyagukban sárgulnak meg, és mivel nem felületi szennyeződésről van szó, nem is hiszem, hogy le lehetne mosni bármivel.
Én is mindig megfogadom, hogy fehéret soha többet, de tudom, hogy úgyis fehér lesz a következő is.
Elsőnek a legjobb ha kitöltöd az adatlapod! :) Másodszor meg ultra dermel dörzsöld át ha az nem hozza le (nem fogja) akkor ecetes olló, vagy egy új elem ha levehető. A fehérnek ez az átka... por napfény füst vagy csak a puszta lét sárgítja és tönkreteszi! :) Lsd régi régi monitorok... az is már csak az öntödébe fehéredne újra ki!
A csizmámon lévő fehér műanyag részek eléggé megsárgultak. Van valami praktika hogyan lehetne fehéríteni rajta? Gondolok itt háztartási súrolószerre vagy egyéb dologra. Még nem mertem semmivel próbálkozni, hátha csak rosszabb lesz. Ötlet?
Maradt két db BERING nyári kabátunk 2XL méretben.
Akcióban kiszórjuk őket. Az oldalán elég hangsúlyos a szellőzés.
Ha valakinek érdekes lehet, akár postázzuk is!
Darázsgarázs motoros bolt.
06 70 246 71 50
Nem vagy konfekcióméret?
Nálunk a helyed! Márkás nagy méretű motoros ruházatok a legjobb árban!
Akár 5XL-ig is! Raktáron!
Nagyméretű kabátok és nadrágok 24.990Ft-tól!
Darázsgarázs motoros bolt
06 70 246 71 50
Budapest XIII. Kerület Váci út 170/A
A legjobb árat nálunk találod!
Valós készlet
Előre is bocsi tudom nem teljesen motoros,de nincs valakinek eladó
IIvhs rohamsisakja?