Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hiába mondod/mondjuk ezt, ha egyszer nincs rá pénze az embernek. Gyorsan, olcsón kell valami, míg nem lesz pénz jobbra. Biztos, hogy Te sem Arai sisakkal kezdtél.
Én is tanácsoltam volna Shoei-t, de hiába mondom, hogy vegyen 130 ezres sisakot, ha "csak" 50.000 Ft a keret. Most gondolom az a cél, hogy ebben az árkategóriában a legjobbat válassza. Ebben segítsünk, de az elérhetetlen sisakokat ajánlgassuk.
Ne variáljatok már ennyit.
Ott az Arai.
A régim közelit a 20évhez de még most is különb, mint pár új!
A fiatal Araim meg hmmmmm....
Ne az árát nézzétek, hanem azt, hogy mindegy milyen olcsó egy sisak, ha a feladatára alkalmatlan!
Bocs, hogy beleszólok, de nekem van tapasztalatom NOX márkájú sisakkal. Olcsónak olcsó, az tény, anno én is azért vettem meg a kis ötvenesemre, de azt kell mondjam, hogy kidobott pénz volt. 800 km-t mentem benne, összesen egy szezont használtam, és gyakorlatilag a vége felé már használhatatlan volt. A bélése úgy kitágult, hogy az újonnan még passzos sisak majdnem körbefordult a fejemen. A védelmi funkcióit nem teszteltem.
Sok jót az AGV-ről sem hallottam, de ha csak a NOX vagy az AGV közül lehet választani, akkor inkább az AGV-t mondanám.
Miért gond, hogy túl gömbölyű?
K3 meg állítólag zajos és párásodik is.
http://www.motorinfo.hu/piac/termekbemutato/2012/03/28/scorpion_bukosis
ak_akcio_a_superzone_nal_folytatas/
vicces h en is pont ezt a sharkot neztem ... ahogy irtad tul gombolyu! Agvre visszaterve nekem is tetszik a formavilaga de felveve ... parom azt mondta h kicsi vagyok a sisakhoz
árban milyen az AGV-hez képest?
Én nem tapasztaltam az AGV K3 SV-n amiket te mondtál, már hónapok óta többször, többfélét is próbáltam, ma is nézegettem a boltban, tükörben is több irányból is, de nekem kifejezetten tetszik az AGV Pista csúcsmodellre hajazó nagyon kihegyezett álla.

Viszont nézgettem egymás mellett egy NOX kínai sisakkal is, az 30 ezer körül megy. Az is beépített napszemüveges, sőt, még pumpa is van benne, hogy fejre igazodjon. Igazából nem tudok beleközni semmiben a NOX minőségébe sem, de az igazi az lenne, ha elvihetném próbakörre mindkettőt, egymás mellett. (de az nem fog menni, mert a hazai Shox boltok kiadnák az AGV_t próbakörre, de itt meg NOX márka nincs).
Nem könnyű döntés különben tényleg, én megvenném a drágább sisakot is, ha tényleg egyértelműen felé hajlik a mérleg, de a NOX a maga 30 ezrével egyáltalán nem tűnik rossznak...

De próbáltam már 50 ezres Shark S700 Redding-et is, az is nagyon szimpi volt minden tekintetben, csak kissé gömbölyű az AGV dizájnja mellett.
Koszi de ebbol is az xs kellene de lemondtam errol a sisakrol mert kicsit vicces , ufos hatasa van fejteton nagyon kiszelesedik rajtam nagyon karikaturas . Ő lesz inkább scorpion Exo-1000 Twister konnyu plusz megsem 1 muanyag sisak
Üdv!

Netán ha valakit érdekelne!

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Értem, köszi.

Szóval a kiállítási darabokról van szó, vagy ilyesmi? Kiállításiként lehet, hogy tudok neked S-eset, ha esetleg az is eladó, bár nekem az SM-et nem akarták ideadni legutóbb a próbadarabok közül.
M-es volt mondta a srac h ez az 1 maradt amit akcioba arul .... de azt nem is kerdeztem h mennyi az 'akcios' ara nagy volt
Az nagyszerű lenne,mert egy ideje már alkudozom egy ugyanilyenre Szlovákiában. 150 Euroért szerettem volna elhozni, de 170 a minimum, amiért adnák. Az meg sajnos a jelenlegi 320-as Euroval számolva 55k. (bár ez még mindig jóval a hazai hivatalos 69 ezres ár alatt van, de legutóbb már a Shoxban is ideadták volna 60k-ért is teljesen újan.)
Mindenképp próbáld fel a ruhád alá,mert nem biztos,hogy elfér.
Hogy melyiket veszed meg,annak csak a pénztárca szab határt
Igen pont ez , ebben a szinben, tegnap probaltam en is de nem volt xs..
Üdv,

Szeretnék informálódni arról, hogy mi a hozzáértők véleménye azzal kapcsolatban, hogy a Mugen textil túra dzsekim protaktorai helyett (nem igazán jó helyen vannak, nem kényelmesek) a kabát alá inkább teljes protektor inget használnék.

Valami hálós verzióra gondoltam, estleg van valkinek közvetlen használati tapasztalata, illetev ötlete arról, hogy melyik gyártó és azon belül milyen típus alkalmas erre?

Thx a válaszokért: István
Szia!

Köszi!

Kifejezetten ez az AGV K3 2014-es modell, ami a képen látható?
Mert engem csak ez érdekelne...
Szia agv nyhn a shoxba van most akcios
Egy kérdésem lenne. van egy iridiumos plexim (HJC) , ami már csak inkább volt kategória ugyanis 2 hét alatt kb 70%-ban lekopott a szürke bevonat. A boltban azt mondták, hogy langyos vízzel vegyszer nélkül puha ruhával takarítsam. Ez így is történt. Lehet ez így sem jó vagy akinek ilyen plexije van az miként tisztítja?
Bőrkabátok üzletből, hihetetlen áron!
Olasz eredeti bőr motoros dzseki félárban, most 24.990Ft-ért

Tel: 06 70 246 71 50
Motoros csizma 46-os méretben eladó.

http://www.kepesmotor.hu/verse...
Forcefield RACE lite protektoring.
Hmm, ez engem is érdekelne.