Szerintem se csinálj ekkora gebaszt ebből a ruha témából... (mondjuk én nem szeretem a szinre fújt dolgokat... zöld motor zöld motoros zöld visszapillantó... sztem gagyi!) Ruhához meg annyi hogy 186/72 vagyok és az 50 es ruha rövid de terebéjre jó, az 52 elég hosszra, de bő. Szóval azt felejtsd el hogy jó ruhát fogsz venni mert mi rehabosok hosszúak vagyunk és tömetlenek! Szóval ha majd jó ruhát akarsz venni akkor ugyis magadra kell szabatnod, igy tettem én is... de jó tanács vedd a nagyobbat és abból csinálj kisebbet! Egyszerübb mint forditva!
Helyedbe amúgy lehet spórolnék még egy kicsit és 400as helyett 600ast vennék. Kaptak már eleget az élettől, pörgetni is kell, hogy menjen. Nem azt mondom, hogy némelyik 600as nem. De sokkal több van belőle. Alkatrész is...
Teljesen igazad van, és simán előfordulhat, hogy később nem fogom tudni hasznosítani a ruhát, vagy a következő motoromhoz a jövőben nem fog menni.
De. Hosszú évek óta tervezem a motorozást, és ezalatt az idő alatt csak és kizárólag egy vonalon nézelődtem... ZXR400, fehér-zöld. Meg sem nyitottam már képeket, nem néztem hirdetéseket amik más színűek. És igen, lehetséges, hogy ezért kihagyom a világtörténelem legjobb vételét, egy fekete hibátlan állapotú gépet fillérekért, de ez van. Mivel nincs tapasztalatom márkákkal, ezért csak és kizárólag a külsőbe szerettem bele. És abból nem vagyok hajlandó lejjebbadni, vagy attól eltérni. :)
És amúgyis van egy kis stiklim, hogy szeretem az összeillő színeket, így magától érthetődő hogy a kinézett motorhoz választok ruhát. Ha neadjisten később váltok, majd ráérek azzal a problémával foglalkozni, hogy nem illik össze a két dolog. Mondjuk azt már meg sem említem, hogy a legújabb, friss motorokból is csak a Kawákba vagyok belezúgva. Már most sejtem hogy mi lesz ha később új moci vásárlásán fogok gondolkozni... :D
@TheGreenNinja: A motorosborruha.hu-t megkérdeztem, sajnos már nem árulnak ruhákat, az oldal elavult. Ami azt illeti, az összes létező boltnak írtam aki bármilyen kiegészítőt árul ebben a színkombóban, és mindenhol kifogyott minden, már nem divat úgy tűnik...
Én nem bírom elviselni, ha koszosak a ruhák. És nem szívesen viszem be a döglött bogarakat, bogárbelet, satöbbit a házba.
Annyira nem sok idő, általában fél óra alatt végzek a 2 sisakkal, 2 kabáttal, 2 nadrággal, 2 kesztyűvel, 2 pár csizmával. Addig az uram lemossa a motorokat. Nálunk, kérlek rend-fegyelem-pedantéria uralkodik, hál' Istennek mindkettőnk a tisztaságot szereti, így ebből sosincs vita. A napi rutin része.
Egyébként láttam én már ritkán takarított fehér ruhát, hát mit ne mondjak, okádás. Nem is fehér, inkább szürke. És csúnya. Egy ilyen mellett mindig "világít" az én szép tiszta fehér ruhám. És felvenni is jó érzés. Koszos ruhát nem szívesen húzok magamra.
Szia!
Olvastam én is a 400-as topikban a "problémádat". Egy költői kérdést hadd tegyek már fel: És ha nem zöld lesz a motorod? Ha jól vettem ki a szavaidból, akkor zxr400-at szeretnél, de az volt más színben is, nem csak zöldet gyártottak.
Na, a kötözködés megvolt, most kis empátiát is mutatok. Abszolút meg tudlak érteni, én pont ugyanilyen dilemmában voltam a ruhám vásárlásánál. (mondjuk én nő vagyok... ) Akkor még piros-fekete motorhoz kerestem színben illő ruházatot, de az én méretemben sehogy sem találtam. Végül akadt egy alkalmi vétel, fehér-sötétkék színösszeállításban, azonnal lecsaptam rá. Egyrészt mert tetszett, másrészt meg mert baromi olcsó volt, végre találtam egyet, ami jó rám, és ami a legfontosabb (nekem), hogy új volt. Nem olyan volt, mint amit eredetileg szerettem volna, de a sötétkéket mindenki feketének nézi, a fekete-fehér meg mindenhez megy. Aztán elég hamar el is adtam a motort, kb fél évet, ha motoroztam vele, mentem összesen 800 kilométert, aztán annyi. Most meg zöld motorom van, és ehhez is megy a "fekete"-fehér.
Szóval én csak ajánlani tudom a fehér vagy a fekete ruhákat, mert nem árt azzal is számolni, hogy mi van ha motort cserélsz, ha már egyszer ennyire érdekel, hogy menjen a ruha a motorhoz.
Amúgy én mindig mikor takarítom a ruhákat motorozás után, (az enyém fehér, az uramé fekete) szinte minden alkalommal elmondom az uramnak, hogy ha egyszer esetleg új ruhát akarnék, és fehéret választok, akkor lőjön agyon, még mielőtt kifizetem a ruhát. Nem egyszerű takarítani, viszont nagyon szép. Úgyis legközelebb is fehér lesz.
Huhh de feledékeny vagyok, elraktam a hirdetést de végül nem írtam neki... most orvosoltam a hibát. Köszi, magamtól egyszerűen nem találtam 50es ruhát sehol, 52estől kezdődött minden méret.
De már félek attól, hogy egyszerűen nem lesz rám rendes ruha amíg nem kezdek el gyúrni:D
Ilyen méretekkel nem lesz egyszerű a dolog. Én szintén 183 cm vagyok viszont 85 kg fazontól függően 52-54 a méretem. Az a gond, hogy ami neked bőségre jó lenne az valószínűleg a magasságod miatt rövid lesz és esélyes, hogy a protektorok sem lesznek jó helyen. A 48-as biztos rövid az 50-es határeset, próbálni kell mindenképp, esetleg 52-es és megszokod, hogy kicsit bő vagy átalakíttatod esetleg sok kenyér+szalonna és belakod a ruhát.
400-as topicban linkeltem neked egy 50-es spyke-ot azt láttad?
Sziasztok!
Keresnék "kawasaki" zöld színű bőrruhát (fekete/fehér/zöld kombóban). A baj ott van h vékony testalkatra sehol sem találtam (183 cm / 65 kg), 48-50es lehetek nagyjából.
Ha eladósorban épp nincs is, nincs ötletetek hogy hol szerezhetnék be ilyet magamnak?
Rosszul is látod, meg nem is noname :D
Pfff..egyébként róka...jól látod...esett is, mi meg meztelenek vagyunk...de légy oly drága, menj hátra és verd le azt a ...... lakatot
Ha valamit nem ismersz akkor az nem noname maximum számodra ismeretlen.
Protektoros.
Utolsó csökkentett ár, lényegében újak, nagyon minimálisan használt.
Kabát: Mugen cordura S méret és kivehető bélés, 12,900 Ft
Csizma: Spyke Sport Tourer, 40-es (39-es lábra), 23,900 Ft
Nadrág: Bering Kiev Lady, S méret, kivehető béléses, 23,900 Ft
Kesztyű: Held (német) kenguru bőr + carbon betét, 9,900 Ft
Eladó Dickies Vermont esőruha szett, "láthatósági" sárga színű, L-es méretű (kb. 175 cm testmagasságig jó).
Egyszer volt használva, sajnos nekem karban-lábban rövidnek bizonyult
Zipzáros szállító-tároló szütyő jár hozzá.
5000 Ft, budapesti személyes átvétel vagy szállítás a vevő költségére.
Kettévágja a látómezőmet,és folyamatosan baxtattam.
Kisüt-le-snitt felhő-sötét-snitt-fel. ect,ectt.....áhhhhhh gyön a kinyírkanyar émmeg ezt a szart baxtatom.
Elvonta figyelmem.
Van egy kis fény-árnyék érzékenységem.
Ajándék a 4 szemműtét után.
Mindez együtt azt mondatja elég a sima enyhe füst plexi és egy víztiszta a tanktáskába.
Akkor különbözőek vagyunk, én már csak ilyet használok, megszoktam és megszerettem. Gondolom vannak ezzel még így páran. Az a pár deka plusz meg kibírható, bőrruha sem könnyű.
Sisakot csak próba után vegyél, legyen benne legalább pinlock előkészítés, dupla-D csat javasolt.
Bőrruhát a Superzoneban érdemes nézni (Berik, Mugen), még a motorkiállítás előtt. +gerincprotektor!
Csizmából is olyat vennék amin van fém protektor.
A lecsukhato napszemüveg es a mozgatomechanika.
Jelenleg az rs2-esem egy kilo.
Tokeletes.az rs3 as jovore ugyanennyi lesz.
Nem novelem felesleges cuccal
Volt de csak idegesitett.
De. Hosszú évek óta tervezem a motorozást, és ezalatt az idő alatt csak és kizárólag egy vonalon nézelődtem... ZXR400, fehér-zöld. Meg sem nyitottam már képeket, nem néztem hirdetéseket amik más színűek. És igen, lehetséges, hogy ezért kihagyom a világtörténelem legjobb vételét, egy fekete hibátlan állapotú gépet fillérekért, de ez van. Mivel nincs tapasztalatom márkákkal, ezért csak és kizárólag a külsőbe szerettem bele. És abból nem vagyok hajlandó lejjebbadni, vagy attól eltérni. :)
És amúgyis van egy kis stiklim, hogy szeretem az összeillő színeket, így magától érthetődő hogy a kinézett motorhoz választok ruhát. Ha neadjisten később váltok, majd ráérek azzal a problémával foglalkozni, hogy nem illik össze a két dolog. Mondjuk azt már meg sem említem, hogy a legújabb, friss motorokból is csak a Kawákba vagyok belezúgva. Már most sejtem hogy mi lesz ha később új moci vásárlásán fogok gondolkozni... :D
@TheGreenNinja: A motorosborruha.hu-t megkérdeztem, sajnos már nem árulnak ruhákat, az oldal elavult. Ami azt illeti, az összes létező boltnak írtam aki bármilyen kiegészítőt árul ebben a színkombóban, és mindenhol kifogyott minden, már nem divat úgy tűnik...
Annyira nem sok idő, általában fél óra alatt végzek a 2 sisakkal, 2 kabáttal, 2 nadrággal, 2 kesztyűvel, 2 pár csizmával. Addig az uram lemossa a motorokat. Nálunk, kérlek rend-fegyelem-pedantéria uralkodik, hál' Istennek mindkettőnk a tisztaságot szereti, így ebből sosincs vita. A napi rutin része.
Egyébként láttam én már ritkán takarított fehér ruhát, hát mit ne mondjak, okádás. Nem is fehér, inkább szürke. És csúnya. Egy ilyen mellett mindig "világít" az én szép tiszta fehér ruhám. És felvenni is jó érzés. Koszos ruhát nem szívesen húzok magamra.
Itt van ződ: http://motorosborruha.hu/
Nem tudom milyen minőségű, nem láttam ilyet élőben.
Olvastam én is a 400-as topikban a "problémádat". Egy költői kérdést hadd tegyek már fel: És ha nem zöld lesz a motorod? Ha jól vettem ki a szavaidból, akkor zxr400-at szeretnél, de az volt más színben is, nem csak zöldet gyártottak.
Na, a kötözködés megvolt, most kis empátiát is mutatok. Abszolút meg tudlak érteni, én pont ugyanilyen dilemmában voltam a ruhám vásárlásánál. (mondjuk én nő vagyok... ) Akkor még piros-fekete motorhoz kerestem színben illő ruházatot, de az én méretemben sehogy sem találtam. Végül akadt egy alkalmi vétel, fehér-sötétkék színösszeállításban, azonnal lecsaptam rá. Egyrészt mert tetszett, másrészt meg mert baromi olcsó volt, végre találtam egyet, ami jó rám, és ami a legfontosabb (nekem), hogy új volt. Nem olyan volt, mint amit eredetileg szerettem volna, de a sötétkéket mindenki feketének nézi, a fekete-fehér meg mindenhez megy. Aztán elég hamar el is adtam a motort, kb fél évet, ha motoroztam vele, mentem összesen 800 kilométert, aztán annyi. Most meg zöld motorom van, és ehhez is megy a "fekete"-fehér.
Szóval én csak ajánlani tudom a fehér vagy a fekete ruhákat, mert nem árt azzal is számolni, hogy mi van ha motort cserélsz, ha már egyszer ennyire érdekel, hogy menjen a ruha a motorhoz.
Amúgy én mindig mikor takarítom a ruhákat motorozás után, (az enyém fehér, az uramé fekete) szinte minden alkalommal elmondom az uramnak, hogy ha egyszer esetleg új ruhát akarnék, és fehéret választok, akkor lőjön agyon, még mielőtt kifizetem a ruhát. Nem egyszerű takarítani, viszont nagyon szép. Úgyis legközelebb is fehér lesz.
De már félek attól, hogy egyszerűen nem lesz rám rendes ruha amíg nem kezdek el gyúrni:D
400-as topicban linkeltem neked egy 50-es spyke-ot azt láttad?
Keresnék "kawasaki" zöld színű bőrruhát (fekete/fehér/zöld kombóban). A baj ott van h vékony testalkatra sehol sem találtam (183 cm / 65 kg), 48-50es lehetek nagyjából.
Ha eladósorban épp nincs is, nincs ötletetek hogy hol szerezhetnék be ilyet magamnak?
Pfff..egyébként róka...jól látod...esett is, mi meg meztelenek vagyunk...de légy oly drága, menj hátra és verd le azt a ...... lakatot
Ha valamit nem ismersz akkor az nem noname maximum számodra ismeretlen.
Protektoros.
Kabát: Mugen cordura S méret és kivehető bélés, 12,900 Ft
Csizma: Spyke Sport Tourer, 40-es (39-es lábra), 23,900 Ft
Nadrág: Bering Kiev Lady, S méret, kivehető béléses, 23,900 Ft
Kesztyű: Held (német) kenguru bőr + carbon betét, 9,900 Ft
Egyszer volt használva, sajnos nekem karban-lábban rövidnek bizonyult
Zipzáros szállító-tároló szütyő jár hozzá.
5000 Ft, budapesti személyes átvétel vagy szállítás a vevő költségére.
Érdeklődni csak ezeken higi.dika001@gmail.com vagy 30 661 81 56
Üdv
Kisüt-le-snitt felhő-sötét-snitt-fel. ect,ectt.....áhhhhhh gyön a kinyírkanyar émmeg ezt a szart baxtatom.
Elvonta figyelmem.
Van egy kis fény-árnyék érzékenységem.
Ajándék a 4 szemműtét után.
Mindez együtt azt mondatja elég a sima enyhe füst plexi és egy víztiszta a tanktáskába.
Bőrruhát a Superzoneban érdemes nézni (Berik, Mugen), még a motorkiállítás előtt. +gerincprotektor!
Csizmából is olyat vennék amin van fém protektor.
Jelenleg az rs2-esem egy kilo.
Tokeletes.az rs3 as jovore ugyanennyi lesz.
Nem novelem felesleges cuccal
Volt de csak idegesitett.