Eladó HELD fekete-szürke színű, \‘L”-es méretű, motoros kabát. Beépített (nem kivehető) hát-váll-könyök protektorok, ujjak végén tépőzár, gyári öv, kifejezetten jó állapot, esztétikus és tisztított külső-belső.
(Sikerült a motoromhoz illó sárga-fekete dzsekiket vennem, így ezt nem használom.)
54/XL méretű, sport jellegű motoros bőrnadrág csere - érték egyeztetéssel - érdekel.
Ennyiért elég jónak tűnik. Shiro SH-821 Kerosen-t akarom lecserélni erre. Az a sisak annyira hangos, hogy autópályázás után (M0-s, max egy óra) szabályosan fáj a fülem tőle. Ez minőségileg magasabb, vagy ne várjak tőle sokat?
Köszi srácok, de még nem aktuális, ugyanis nincsen pénzem. Még csak nézegetem, hogy milyen kabát lenne a legmegfelelőbb. Tájékoztatásul: kb 70 ezret szánok rá
Hétköznapi viseletre keresek motoros dzsekit, tehát nem motorozáshoz. Valaki tudna ajánlani valamit?
Protektoros legyen, vagy a nélküli, a protektoros a mindennapokban kényelmetlen-e vagy nem?
Az országban jelenleg nálunk a legolcsóbb ez a prémium kategóriás felnyitható sisak!
39.990Ft-ért szerezhető meg akcióban!
AZ AKCIÓ A JÖVŐ HÉT VÉGÉIG ÉL!
Tel: 0670 246 71 50
Adatlapomon találsz galerryt! Én cölöpéknél csináltam neked nem lesz messze, de nyisd a buxád! És előtte mielőtt neki esel, gerincprotkót rakj bele, az is növel egy kicsit a terbéjen, vagy kezgyé gyúrni vaze! :D
Budapesti vagyok, úgyh Komárom nem feltétlenül a legideálisabb... :D
De most egy gyors guglizás elég sok ilyen helyet dobott ki, szóval majd választok egyet véletlenszerűen ha senki nem ajánl konkrétat aztán kész.
Ő nemrég szabatta át a ruháját, ha jól emlékszem, Komáromban van a szaki. Sajnos nem tudom, hogy az jó-e Neked, mert nem töltötted ki az adatlapodat. A srácot a zx7-r topikban megtalálod. Remélem nem csap agyon, hogy beajánlom.
Remek, bár nem is értem miért gondoltam, hogy ha utcai ruhát alig bírok venni magamnak, akkor motorosruhával máshogy lesz. :D
Akkor azt hiszem inkább a hosszra figyelek és max megigazíttatom. Tudtok valakit aki ilyennel foglalkozik? Lehet nem adnám oda bárkinek h egy tűvel nekiessen aztán egy esésnél meg csodálkozok, ha szétnyílik a varrásnál... :P
én is vékony vagyok és az a baj, hogy nem nagyon létezik a motoros ruhák között -slim fit- opció ellentétbe a farmerekkel, tehát bármit vehetsz (nálam) a nadrág mindig bő lesz.
méretre kéne szabatni csak az ugye extra pénz.
és próbáltam már 1 számmal kisebb nadrágot is, de ha jó derékba akkor meg rövid.
Shiroról nincs tapasztalatom.
(Sikerült a motoromhoz illó sárga-fekete dzsekiket vennem, így ezt nem használom.)
54/XL méretű, sport jellegű motoros bőrnadrág csere - érték egyeztetéssel - érdekel.
Ár fix.
Telón veled beszéltük meg!?
Köszi: Peti
Erről mi a véleményetek?
http://www.hjc.hu/product_info...
Ennyiért elég jónak tűnik. Shiro SH-821 Kerosen-t akarom lecserélni erre. Az a sisak annyira hangos, hogy autópályázás után (M0-s, max egy óra) szabályosan fáj a fülem tőle. Ez minőségileg magasabb, vagy ne várjak tőle sokat?
Tudok segíteni.Keress privátban.
Hétköznapi viseletre keresek motoros dzsekit, tehát nem motorozáshoz. Valaki tudna ajánlani valamit?
Protektoros legyen, vagy a nélküli, a protektoros a mindennapokban kényelmetlen-e vagy nem?
Cölöpék minden szerdán szoktak rendelni a Forgách utcában. Összegyűjtik a ruhákat és elviszik Ceglédre. Akár postán is elküldik.
39.990Ft-ért szerezhető meg akcióban!
AZ AKCIÓ A JÖVŐ HÉT VÉGÉIG ÉL!
Tel: 0670 246 71 50
De most egy gyors guglizás elég sok ilyen helyet dobott ki, szóval majd választok egyet véletlenszerűen ha senki nem ajánl konkrétat aztán kész.
Akkor azt hiszem inkább a hosszra figyelek és max megigazíttatom. Tudtok valakit aki ilyennel foglalkozik? Lehet nem adnám oda bárkinek h egy tűvel nekiessen aztán egy esésnél meg csodálkozok, ha szétnyílik a varrásnál... :P
méretre kéne szabatni csak az ugye extra pénz.
és próbáltam már 1 számmal kisebb nadrágot is, de ha jó derékba akkor meg rövid.