Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HJC FS-11, már kifutott.
Illetve most mi van helyette?
Ez most meglepett. Itt a boncteremben ódákat zengtek róla. Milyen körülmények között használtad?
A semminél jobb, ennyi pénzért ne várj csodát!
Hogyhogy? Ilyen rossz volt?
Van ilyenem, átminősítettem utas sisaknak, egyébként ebayen postával 14-20ezerért megrendelheted más színben is.
Shiroról nincs tapasztalatom.
Bocs: Ár 9.000,- Ft
Eladó HELD fekete-szürke színű, \‘L”-es méretű, motoros kabát. Beépített (nem kivehető) hát-váll-könyök protektorok, ujjak végén tépőzár, gyári öv, kifejezetten jó állapot, esztétikus és tisztított külső-belső.

(Sikerült a motoromhoz illó sárga-fekete dzsekiket vennem, így ezt nem használom.)

54/XL méretű, sport jellegű motoros bőrnadrág csere - érték egyeztetéssel - érdekel.

Ár fix.
Szia!

Telón veled beszéltük meg!?
Egy ilyen Kawasakis dzseki mennyibe kerül?
Köszi: Peti
Helo!

Erről mi a véleményetek?

http://www.hjc.hu/product_info...

Ennyiért elég jónak tűnik. Shiro SH-821 Kerosen-t akarom lecserélni erre. Az a sisak annyira hangos, hogy autópályázás után (M0-s, max egy óra) szabályosan fáj a fülem tőle. Ez minőségileg magasabb, vagy ne várjak tőle sokat?
Köszi srácok, de még nem aktuális, ugyanis nincsen pénzem. Még csak nézegetem, hogy milyen kabát lenne a legmegfelelőbb. Tájékoztatásul: kb 70 ezret szánok rá
Ha érdekel írj ! teljesen új a kabát.
Szia!

Tudok segíteni.Keress privátban.
Sziasztok!

Hétköznapi viseletre keresek motoros dzsekit, tehát nem motorozáshoz. Valaki tudna ajánlani valamit?
Protektoros legyen, vagy a nélküli, a protektoros a mindennapokban kényelmetlen-e vagy nem?
Szia!

Cölöpék minden szerdán szoktak rendelni a Forgách utcában. Összegyűjtik a ruhákat és elviszik Ceglédre. Akár postán is elküldik.
Az országban jelenleg nálunk a legolcsóbb ez a prémium kategóriás felnyitható sisak!
39.990Ft-ért szerezhető meg akcióban!
AZ AKCIÓ A JÖVŐ HÉT VÉGÉIG ÉL!
Tel: 0670 246 71 50
Adatlapomon találsz galerryt! Én cölöpéknél csináltam neked nem lesz messze, de nyisd a buxád! És előtte mielőtt neki esel, gerincprotkót rakj bele, az is növel egy kicsit a terbéjen, vagy kezgyé gyúrni vaze! :D
Budapesti vagyok, úgyh Komárom nem feltétlenül a legideálisabb... :D
De most egy gyors guglizás elég sok ilyen helyet dobott ki, szóval majd választok egyet véletlenszerűen ha senki nem ajánl konkrétat aztán kész.
Ő nemrég szabatta át a ruháját, ha jól emlékszem, Komáromban van a szaki. Sajnos nem tudom, hogy az jó-e Neked, mert nem töltötted ki az adatlapodat. A srácot a zx7-r topikban megtalálod. Remélem nem csap agyon, hogy beajánlom.
Remek, bár nem is értem miért gondoltam, hogy ha utcai ruhát alig bírok venni magamnak, akkor motorosruhával máshogy lesz. :D
Akkor azt hiszem inkább a hosszra figyelek és max megigazíttatom. Tudtok valakit aki ilyennel foglalkozik? Lehet nem adnám oda bárkinek h egy tűvel nekiessen aztán egy esésnél meg csodálkozok, ha szétnyílik a varrásnál... :P
nah jó látni hogy nem vagyok egyedül!
én is vékony vagyok és az a baj, hogy nem nagyon létezik a motoros ruhák között -slim fit- opció ellentétbe a farmerekkel, tehát bármit vehetsz (nálam) a nadrág mindig bő lesz.
méretre kéne szabatni csak az ugye extra pénz.
és próbáltam már 1 számmal kisebb nadrágot is, de ha jó derékba akkor meg rövid.