Az általad írt 2 kupakot igencsak emelgeti a menetszél 200-nál,főleg,hogy nincs idom a motoron.
Azzal számolnod kell,hogy nem lesz fáklyás menet!
Ezektől még a Shark sisakok is 1000X jobbak!
Ugyan annyi pénzért!
Amelyik szorosabban fogja a fejed!
Ez nem márka függő,hanem a fejformád-é!
Csak próbáld fel!
Hiába veszel te Arai-t,ha nem passzol!
200-nál már tép a menetszél!
HJC CS-14 és Caberg Vox körül melyiket ajánljátok inkább naked motorra? Kawa ER 5-össel használnám, tehát a 200 km/h feletti hangszigetelési teljesítmény engem hidegen hagy.
Eladó.
Arlen Ness bőrdzseki (56-58)
Arlen Ness bőrnadrág (56-s) Supermoto
UFO gerinc védő.180-190 cm magassághoz.
X-LITE-701 "Spirit" D-gyűrűs sport sisak.
Five RFX kesztyű xxl.Hirdetésben az ára.
Nordica túra,motoros hátizsákKb.25 l.-s
Szemtelen nyerészkedők ne erőlködjenek,mert én ráérek!
Ezt ízületi panaszok miatt eladott motorom után kínálom,de nem reális ár alatt!
BERIK kétrészes 48-as protektoros motoros bőrruha
Kétrészes full protektoros motoros bőrruha, kiváló állapotban, szakadás és karc mentes. Keveset használt. 48-as méretben.
Méret probléma miatt eladó.
SIDI Vortice motoros verseny csizma
SIDI Vortice fekete csúcskategóriás 39-es verseny csizma. A csizma lábon csak egyszer volt. Az egyik oldalsó koptatója már látott aszfaltot is egy versenyen, de ez cserélhető. Talpa belseje hibátlan, karcmentes.
Egy ideje csak porosodik, ezért válnék meg tőle.
HJC FG-14 Új kék irídium plexivel zárt kompozit bukósisak
FG-14 es kompozit sisak kék irídium plexivel és egyéb gyári tartozékaival, bogárháló, orrvédő, víztiszta plexi. Épp csak kipróbálva lett, de nem jó a méret. A mérete XS.
SPOOL full protektoros női motoros kabát
Spool női kivehető béléses, vízhatlan, szűkíthető.
Új állapotban lévő motoros kabát. A mérete S. Kb 160-170cm és 50-58kg méretre való.
Van szerintem megoldásom ÚJ ruhában az ügyre.
Van egy Akciós IXS motoros kabátunk , illetve a nadrággal együtt bele tudunk férni az árba!
És ami fontos új!
Hívj: 06 70 246 71 50
Szólj hogy te vagy innen a fórumról.
helló szerintetek cross-ozáshoz milyen csizmát érdemes venni most jelenleg egy TCX van de lassan cserés! viszont ócskát nem akarok venni SIDI-t és az Alpinestar tec 3/7-et nézegettem. Szerintetek melyik lenne jobb?
Cserebere útján hozzám került, de nekem nagy, meg amúgy sincs mihez felvennem, így inkább megválnék az alábbi képeken látható motoros bőrnadrágtól.
36-os méret, derékbőség: 88-100 cm, belső lábhossz: 79 cm, teljes hossz: 108 cm. Vastag, fekete bőr, vékony műszálas béléssel, magasított derékkal, csípőnél párnázással, térdnél protektorzsebbel (protektor sajnos nincs benne), deréknál és térdnél rugalmas betétekkel, övbújtatókkal. Kabáttal összezipzározható.
Állapota a képeken látható, minimális, valószínűleg tárolás során keletkezett kopások vannak rajta, gyanúm szerint sosem volt használva (az előző tulajnál és nálam biztos nem).
12000 Ft, budapesti személyes átvétel vagy szállítás a vevő költségére.
Eladó!
Five RFX sport kesztyű.
Diadora FX Eagle 44-s 1X használt sportcsizma.
Askew 44-s vadiúj túra csizma.
UFO protektor keveset használt 180-190 cm magassághoz.
Shox nadrág