Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Túl gyors és véletlen volt a küldés...
Szóval a fotók:
Eladó egy PROSPEED márkájú, vastag bőr motoros nadrág a fotón látható használt, de nagyon jó állapotban, a hozzá való kemény térd-sípcsont védő protektorokkal. Csípő (lágy) protektoroknak is van helye.

A dereka gumírozott. A gyenge patentot lecseréltetem kettő darab erősebbre és tetettem rá egy kiegészítő övet is. A cipzárak rendben működnek.

A nadrág a címke ellenére 52/L méretnek felel meg, azaz legfeljebb 175 cm magas és max. 85 kg-os normál testalkatra ajánlom. Egyéb mértek a fotókon.
(Rám is feljön 90/176, nem kényelmetlen, ellenben szoros ezért lecseréltem.)

Ára: 9.000,- Ft + posta
Roppant jó kérdés.
39-et tippelnék, cipőkbe az szokott jó lenni. Még nem voltam próbán, de iparkodok eljutni oda. Akkor többet fogok tudni.
Eladásra kerülnek motoros cuccaim!

Arlen Ness 50-es bőrkombi: 85.000Ft
Alpinestars SMX-5 42-es csizma: 35.000Ft
Alpinestars SP-8 M-es kesztyű: 10.000Ft
Zandona Shield Evo X8 L-es gerincprotektor: 15.000Ft
Mekkora lábra kellene?
Csak mert 19.990-ért van akciós pár darab Cross-enduro csizmánk.
40 és 41-es méretek.
Sziasztok!

Ruhavásár előtt állok.
Az a kérdésem volna, hogy milyen csizmát ajánlotok Endurómhoz.
Ami a használatot illeti, inkább túrázni szoktunk, van, hogy napi 500km.
Időnként pedig csak a három utcányival odébb lévő boltba nézünk el, de az valahogy mindig 50km+ szokott lenni a megtett út.
Én személy szerint eddig cross csizmára voksolok, tetszösebb darab.

Esetleg más? Okot, megjegyzést is kérek, meg tapasztalatokat!
7000,-
Itthon azt hiszem a Superzone foglalkozik/foglalkozott vele.
Sziasztok!
Rendelt e már valaki közületek az Fc-moto.de oldaláról, ha igen milyen tapasztalatotok volt? kiszállítási idő, kiszállítás ára stb. http://www.fc-moto.de/Arlen-Ne... egy ilyen kesztyűt szeretnék beszerezni L-es méretben. Ha esetleg tudtok olyan beszállítót Magyarországon aki foglakozik Arlen Ness ruhákkal és tart belőle polcon is ( méretproblémák elkerülése miatt ) az is érdekelhet.
Kivételesen jó árban kínált termékünk, a NOLAN új fejlesztésű levehető állú bukósisakja! Mindössze 5 db várja az extra kedvezményes árban új gazdáját. Jó hír hogy S-XL-ig,.minden méret készleten van és azonnal elvihető!
A készlet erejéig 86.900Ft helyett most: 49.990Ft-ért lehet hozzájutni.
Sajnos az akció csak erre a véges darabszámra érvényes.
És hogy miért ilyen különleges ez a sisak?
A másfélszeresre növelt plexi, egészen ritka élménnyel ajándékoz meg! Sokkal több mindent látsz a motorozás közben a tájból, a forgalomból, mindenből. Egyszerűen nem lehet érzékelni hogy egy bukósisak van a fejeden, mert a fejlesztéseknek köszönhetően a sisak szélei nem korlátoznak a kilátásban. Ez a közlekedésbiztonságban is nagy szerepet játszik! Nagyon jó minőségű, finoman járó napszemüveg is elhelyezésre került a sisakban. Mondhatni persze : Ezen a szinten már alap elvárás. De mégis a minőségérzetet erősíti ,ahogyan a teljes látómezőt betakarja a 80% sötétségű , erősen tompító E szabványos napszemüvegrész.
A szellőzése a sisaknak messze a konkurencia fölött álló!
Hatalmas légbeömlők biztosítják hogy a legnagyobb kánikulában se kelljen az izzadtságban fürdeni. Mindemellett a szélcsatornás tesztelésnek köszönhetően a sisak nem zúg, még országúti tempónál sem.
A bélés természetesen kivehető, a csatolási rendszer pedig a legkényelmesebb.
Amennyiben ezt választod ,kimagasló minőséget vásárolhatsz meg, egy hihetetlen és sajnos attól tartunk vissza nem térő akció keretén belül! 86.900 Ft helyett 49.990Ft.
Tel: 06 70 246 71 50
Sziasztok!

Hirdetek egy Alpinestars pulóvert, hátha valakinek megtetszik! Garantálom, hogy egyszer használtam!

Itt megtaláljátok! LINK
Szia!
Helyileg hol található?
szívesen
Szia
ha nagy a buko picivel azon tudsz valtoztatni. Ulloi ut imet kft. Attilat keresd a boltban. Tud cserelni komplett belsot. Nagyobbat tud belerakni de csak egy merettel. Ha szerencsed van eleg lesz. Kb 15-20 e ft a csere.
Üdv! Lenne egy kérdésem felétek!Tavaly vettem egy Shoei tc-1 raid 2 bukot! Nagyon tetszik formára és fényezésre is de az a gondom hogy kicsit nagy!Elég drágán vettem és az lenne a kérdésem hogy ezen lehetne-e változtatni?tehát kisebb legyen belül vagy nagyobb a párnázat!? Köszi előre is a válaszokat! Üdv
Askew túra csizma 44-s Vadiúj,sosem viselt,motor eladásból kifolyólag megvehető!
Az a fejformádtól,is függ,mert sok fejforma van!
Az,hogy AGV-t néztél akkor lesz véleményed,ha felpróbálod!
Ha valahol szorít az rossz,és ugyanaz,ha mozog a fejeden!
Gondolom majd megosztod fészbùkon is, szóval majd értesülök róla. Ott elõbb, mint itt.
Majd csak alakul :)

vasárnap megyünk ki terepre és videó is lesz :)
A bőrruha ára lemardt: 49900Ft
Német, Polo márkájú bőrkombi. Kemény protekotrokkal. Váll, könyék, térd, és medence.
Alig használt szinte új.
Daytona kitűnő állapotú 44-es protektoros csizma ,szintén eladó.
Ára. 15 000Ft
Tel. 70/281-3305
Új, vagy újszerű Metzeler Sportec M3 130/70 R16 gumi csere értékegyeztetéssel érdekel.
Eladó egy PROSPEED márkájú, vastag bőr motoros nadrág a fotón látható használt, de nagyon jó állapotban, a hozzá való kemény térd-sípcsont védő protektorokkal. Csípő protektoroknak is van helye.

A dereka gumírozott. A gyenge patentot lecseréltetem kettő darab erősebbre és tetettem rá egy kiegészítő övet is. A cipzárak rendben működnek.

A nadrág a címke ellenére 52/L méretnek felel meg, azaz legfeljebb 175 cm magas és max. 85 kg-os normál testalkatra ajánlom.
(Rám is feljön 90/176, nem kényelmetlen, ellenben szoros ezért lecseréltem.)

Ára: 9.000,- Ft + posta
Jaaa, akkor jó!
Én is elgondolkoztam már, hogy kellene télire egy motor terepre. De ha már lenne egy, akkor mindketten akarnánk menni, szóval rögtön kettő kéne. Helyhiány miatt viszont egy sem megoldható, nemhogy rögtön kettő. Így egyelőre maradunk a csilli-villi sportgépeknél, ha lesz nagy garázs, akkor meg majd jöhetnek a játszósok is.
Üdvözletem! Szeretnék felnyitató bukósisakot venni. Az AGV Compactot néztem ki. Ha valaki ezt a típust használja,legyen szíves ossza meg velem a tapasztalatait. Mennyire kényelmes,zajos, stb.
Előre is köszönöm.