Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
csak most olvastam a bejegyzésed.
Szóval mond nekik ,hogy semmi baj.Te majd felkeresed a Békéltető testületet és elmondod nekik a problémádat.
Hidd el azonnal engedni fognak és kicserélik.
Az a baj azt hiszik a boltosok , hogy nekik mindent lehet...De vannak szabályok...Amit a Békéltető Testület betartat mindenkivel.
Egyébként a kermivel is fenyegetőzhetsz , igaz 8000 Ft.- a bevizsgálás,de ha igazad van akkor Boltos fizeti...
Sziasztok eladó a képen Látható Shohei VFX-W bukósisak és Leatt Brace GPX nyakvédő
sziasztok. Van pár eladó dolgom olcsón.

Oxstar csizma 45-ös 20e ft
Diadora csizma 41-es 15e ft
Joe Rocket Honda textil kabát XL 12e ft
KBC sisak S-es 15e ft
Két részes Modeka női, S méretű, újszerű (talán 1x, ha viselték) bőrruha eladó. (Kb 159-168 cm magas, 49-53 kg-os hölgyre). Váll/könyök/térd eu. alapprotektorok, gerincnél szivacsprotektor.

Személyes átvétel Budapesten, vagy postázás.

Tel: 06-20-3238219
Nekem van egy kabátom két éve van szerintem jó,mivel ápolom szinte még újszerű,kényelmes is gondolkozom hogy veszek hozzá egy nadrágot is.
Am mi a véleményetek a shox bőrruhákról?
Jó állapotban van vigyáztam rá nem gyűrött nem szakadt nem is kopott a bőr. Cipzárok tökéletesen működnek. A felső részén belül jobb és bal oldalt zsebek a bal oldalt egy akkora hogy két másfél literes kóla elfér bennük és az nadrág jobb oldalán is egy. Protektorok váll, könyök és térd. Kényelemről, hogy mit mondjak szerintem baszott kényelmes ruha mondjuk nekem a nadrág nem annyira a térdemnél a hajlóba kicsit szorít de azért mert még nem sokat volt használva nincs betörve. Motoroztam vele 35-40 fokba is nem mondtam hogy nem izzadsz benne de nem sülsz meg mint egy grillcsirke annyira nem engedi át a hőt.
Megnéztem a hirdetést.
De sajnos én csak télen,a holtszezonban tudok nagyobb összegeket költeni.
Nagy vonalakban.
Pl.:minőség kényelem,protektorok,stb
Mire vagy kíváncsi? Épp eladó!
Amúgy milyen a wintex ruha?
Hát kicsit érdekesen néznék ki mondjuk annyira eláll a derekamtól hogy egy másik eber simán beleférne. Ja am engem is bosszant pont színben is jó lett volna na de keresgélek tovább hátha találok valami értékeset!
Az szar ügy. Hózentróger!?
Egy nappal maradtam le egy ilyen berikről, a mai napig bosszant.
Sziasztok!
Keresnék egy eladó 38-as női bőr ruhát. Tud valaki valamit?
Vagy valami tippet, hogy egy 36-os nadrágot, hogy lehet átvarázsolni 38-asra? Tapasztalata van valakinek ilyen téren? Őket találtam: http://ruhaklinika.eu/motoros-...
Lecsúszik a gatya
Ment a mail edemzxr
Wintex-eddel mi a gond?
pedig még fent van majd
télen akarok egy ilyen ruhát
Ja ezt szerettem volna de már elkelt!
Ajándékba kapott vadonatúj sisak méretprobléma miatt áron alul eladó!Dobozában,minden tartozékával,tartalék sötétített plexivel,bogárhálóval,pinlockal,matricákkal,stb!Bolti ára 150.000.Az ár minimálisan alkuképes.
M-es(57-58) méretű.
Szia!

Nem én árulom, de ahogy nézem egyezik a tipus, illetve a szín.
Talán a méret is jó lehet, ha eladó motor nélkül.
-egy telefont megérhet...
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Hova valósi vagy ? Dobj egy mailt a pzozo@freemail.hu
Dobj meg egy képel!
Csak berik vagy jó suomy is ?