Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Konkrétan melyik Forcefieldet adjátok ennyiért?
Igen és mellé adok még 1l finom házi pálinkát
Sziasztok! Nem érdekel valakit egy kétrészes S-es méretű bőrruha? :)
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
... és akit hihetetlen-irgalmatlan-űberbrutál-kiszabottul-stb. érdekel, annak meg ingyen adod oda?
Örülünk a pozitív tapasztalatoknak!

Az akciós térdvédő új termék!
Jah és az Asesso térvédő is brutál kényelmes, kb fél perc a fel és fél perc a levétele! :-)
Szerintem majd köv héten rendelek egy Pro Sub 4-et, elvileg a héten megveszik az Pro L2K-t, amit tőletek vettem még nyár elején :-)

Pár hete pedig az Elite Chest-et vettem tőletek, az is nagyon jó biztonságérzetet ad, remélem élesbe nem kell tesztelni! :-)

Jók az árak, ajánlom mindenkinek!
Több terméket az országban a legjobb áron nálunk szerezhetsz be az őszre!
Valós készlettel állunk a rendelkezésedre, nem csak katalógusképekkel.

A létező legjobb kabátot most akcióban csak 49.990Ft-ért kínáljuk ! Készleten S- 3XL méretig a kimagasló igényeket is teljesítő BF DESERT EVO kabát.
A prémium érzést erősíti a kabát külső megjelenésén túl, a termo bélés , illetve a külön eső és szélzáró betét. Bármilyen esőbe kerülsz, ebben a kabátban szárazon megúszod!
A nyitható szellőzőknek köszönhetően (mellkas, kar, és hát) , nincs olyan időjárási körülmény, amiben ne a maximális kényelemben és komfortban utaznál.
Teljes szezonos kabát amelyet télen –nyáron is tudsz használni! Minden igény egy kabátban!

Olasz ütéselnyelő térdprotektor 14.000Ft helyett 9.990Ft!
A készlet erejéig akciós áron lehet a tiéd egy komoly minőséget képviselő , masszív térdvédelmet garantáló térdprotektor.
A legkényelmesebb termékünk, amelynek használata a végtelenségig egyszerű és kényelmes.
Kiemelt szerepet kap a térd oldalsó védelme is, nem csak a szemből érkező behatások ellen véd mint a noname térdvédők. Válassz minőséget a legjobb árban.

A FORCEFIELD nevet a protektorok világában nem kell bemutatni!
A prémium kategóriás termékeket gyártó FORCEFIELD cég teszt győztes gerincprotektorát
Egy kényelmes aláöltözőként pillanatok alatt veheted minden nehézség nélkül magadra.
Megvédeni a gerinced, még sosem volt ilyen egyszerű és az ár, garantáltan nálunk a legjobb!
55.000Ft helyett: 29.990Ft
A világ legbiztonságosabb protektora! Így hirdeti magát a cég .
Mindössze 6.86 kN átlagos áthatoló (hátat érő ) erő , 50 J ütközési energiából!
Őszintén…Melyik más gyártó ad részletes mérési eredményt a termékéről?
A CoolMax anyagnak köszönhetően nagyon kényelmes a viselet!

A LAZER egyik legújabb fejlesztésű sisakja ! 2014 legátütőbb újítása.
Levehető állú, igényes kialakítású bukósisak extra nagy látótérrel, pinlock előkészítéssel és napszemüveggel!Az állrész egy pillanat alatt le, illetve felhelyezhető.
A legjobb árban nálunk juthatsz hozzá ehhez a magas minőségérzetet közvetítő sisakhoz.
A bevezető készlet erejéig mindössze : 44.990Ft!

A legjobb árakért, a legjobb kiszolgálásért keress minket!
Postán is elküldjük a kiválasztott terméket.

Darázs Garázs motoros bolt
Budapest XIII. kerület Váci út 170/A
Nyitva : Hétfő-Péntek : 10-19h , Szombat: 09-14h
Tel: 06 70 246 71 50
darazsgarazs.hu
SHOEI XR1000 ROYAL BLUE L-es méretű eladó. 25000 Ft.Posta megoldható.
20.000, 43-as, szép állapotú. TCX
Eladó a képen látható nyakvédő
Ár:45.000FT akit komolyabban érdekli annak 40.000
Sziasztok !

Segítséget kérnék bőrruha ügyben ! Repsol-os egyrészes vagy akár kétrészes ruhát szeretnék vásárolni, lehetőleg nem NoName-et ! Tudnátok mondani esetleg valakit vagy, hogy merre induljak el ? Hondaásokat hívtam nem tudnak beszerezni .... no komment, alpinestars oldalát néztem ők sem forgalmaznak ... :(

Köszönöm előre is !

Üdv.: Ádám
Ja, néha ellopom a profilját. Persze, csak ha nem veszem észre, hogy õ van bejelentkezve. ( és általában nem veszem észre )
Szia! Megpróbáljuk kijavítani a hibát. Írok, amint működik már. Köszönöm az észrevételed!
hmmm kettős személyiség köszönöm Neked és F2Tom-nak is
Nem tudok. Nem ismerem a hirdetőt.
Elég olcsó, egy telefont megérhet.
Az előbb én írtam F2Tom nevében.
A méhviaszhoz adnak szivacsot, amivel fel kell vinni. Semmi extra, olyan mint egy mosogatószivacs dörzsi nélkül. Vékonyan kell kenni, akkor maradéktalanul, szépen beszívja az anyag. Egy ilyen tubus, mint amit linkeltem kb életed végéig elég.
Az első légbeszívón kis adagokban
de hogy adod a lovaknak? kiskanállal a motorolaj helyére? lehet pár lóval csökkenne a ménes
Aha lehet hogy kéne ilyen.Van 117 lovam.
Mi az a nyereg szappan?