Ilyen ruhát keresek segítsetek! Az a helyzet hogy pont ugyan ez kellene esetleg valakinek nincs eladó 50 méretben vagy nem tudja valaki honnan tudok venni?
Okulásként elmondom az én történetem..... itt Debrecen környékén nem sok olyan bolt van ahol értelmes motoros ruházatot tudnál venni, ennek ellenére én elmentem egy Debreceni boltba... vettem egy Shox márkájú motoros kabátot.... szépen hazavittem.... na mondom kiveszem a termobélést, illetve az eső membránt...... igen, de ekkor a varrásnál vagy 20cm hosszan elengedett az anyag.... motort még nem látott a kabát..... másnap visszavittem.... mondtam, hogy nem javítást kérek ha nem cserét..... korrektek voltak, cserélik, de most nincs olyan fazonban majd hívnak.... 3 nap múlva telefon és kaptam az új kabátot ami már jó volt...
Szintén innen vettem egy motoros túracsizmát.... IXS Pacific márkájú.... leírása szerint vízálló, akciósan 35 rugó.... előtte egy Lidis műanyag csizmám volt... 6 évig bírta, és soha sem ázott be, az utólsó évben adta meg magát. Új csizma szuper míg nincs eső. Ausztriában vagyunk amikor esni kezd.... a vízálló csizma magába szívja a vizet.... és érdekes módon magában tartja azt.... a lábam 1 cm magas vízben van..... estére a lábam úgy nézet ki mint egy hetes vízihulla. Túra után vissza bolt ( kb 1 hónapos volt csizma )mondom boltosnak a csizma nem vízálló, mint ahogy azt hírdetik.....majd nem körberöhög, hogy miért vagyok olyan naiv, hogy elhiszem, hogy 35 ezerért van vízálló csizma.... mondom, én magyar ember vagyok, ha azt írja a termékleírásban, hogy vízálló, az nem azt jelenti, hogy víztaszító és egy idő után beázik... azt jelenti, hogy teljesen vízálló... de ha nem igy van akkor engem a gyártó, és a kereskedő is megtévesztett, mert egy terméket nem annak tüntette fel mint ami........ eladó mondja, nem véletlen az esőnadrágról folyt a víz a csizmába?....mondom neki 51 évesen hülyének néz......Na szóval próbáltak ledumálni, de én hajthatatlan voltam.... nekem fizessék vissza a pénzt..... felírták a telefonszámom, hagyjam ott a csizmát és meglátják, hogy mit tehetnek..... 1 hét múlva hívtak, és elnézést kérve visszafizették a pénzt. Végül is megint korrektek voltak, csak kicsit már hülyének néztek. Azóta utána néztem a dolgoknak... jegyzőkönyvet kellett volna felvenni... csere, javítás, vagy pénzvisszafizetés mind megállapodás kérdése.
Az arany-fekete akcióban 44990Ft. a fehér-fekete 73990Ft
Sajnos már én sem tudok pozitívat mondani róla,tartósság szempontjából. Baromi kényelmes,de hiába,ha ilyen hamar szétmegy
Hadd legyek már annyira indiszkrét, hogy megkérdezem, hogy mégis mennyibe kerül ez a bizonyos csizma, amirõl olyan sok topikban van már szó. Eddig pozitív tapasztalatot nem olvastam.
Igen,akkor még minden rendben volt vele.
Lehet,hogy ott elírtam a vásárlás időpontját,mert csak tippeltem,hogy mióta van meg. Most utánanéztem pontosan,de hiába. A gari már lejárt Sajnálom,mert nagyon kényelmes és jól szellőzik. De azért nehogy már fél évet bírjon ki,ennyi pénzért
Úgy látszik ezek a diadorák már csak ilyenek. Régebben kérdeztem véleményt másik típusáról aminek meg a varrás megy szét a sarkánál [36988] hsz még reagáltál is rá, hogy neked addig rendbe volt a tied.
Ez a 6 hónap ez jó, ha mondjuk őszi-téli akcióban veszel egy csizmát mire elkezded használni 1-2-3 hónap múlva már le is jár a gari róla.
Az én Forma F1-es csizmámra 1 év garancia volt.
1 éven belül sem volt semmi baja, és most sincs. Nem kopik a talpa, nagyon kényelmes, jó masszív darab. A protektor magnézium, és cserélhető. A sípcsontvédőt műanyag csattal kell rögzíteni és oldani, az is tökéletesen szuperál. Ja, meg ami még fontos, hogy nagyoooon széééép. Csak ajánlani tudom.
Látom nem vagyok egyedül...
Nekem 8-9 hónap után adta meg magát,viszont a garancia csak 6 hónap! Azt mondták küldjem vissza és annyit megtesznek,hogy ingyen megragasztják,viszont a postaköltség az enyém,oda vissza. Mondom kösz,akkor inkább megragasztatom itt valakivel. Egyébként nekem ez nem tiszta,hogy hogyan lehet csak 6 hónap a garancia. Ha jól tudom 1, vagy 2 év normál esetben.Ha valakinek van infója ezzel kapcsolatban,azt megköszönném. Próbáld meg kicseréltetni,ameddig még garis,mert a rugalmas rész is szarrá fog töredezni,mint az enyémen. Az egyik képen láthatod is. Soha többet nem veszek Diadorát az biztos.
"012. ben vásáróltam tőlük 1 db sötöt plexit a Suomy sisakra. Megvettem elhoztam kb ötször mentem benne, tisztítás: lejött a réteg és tiszta foltos lett, magyarán nem ért semmit/ hozzáteszem csak itthon a mocizás végén műgonddal tisztított sisak és plexi..../ na: telefon a plexi eljutattása még a Debrecenbe található boltba. kb augusztus. / telefonszám megadva... cserélik..........majd........ amint kijutattatják Olaszba ez kb már 2012 karácsony, mikor felhívtam őket.
Oké, rendben a karácsonyfa alatt ott legyen az ő piostaköltségükön. Telefon ...telefon.... 2013 nyarán adták a nagyfőnököt vmi nő: VEGYEK A1 MÁSIK PLEXIT ÉS AH AZ MAJD VISSZAJÖN OLASZBÓL VISSZAKAPON AZ ÁRÁT? Na Én akkor mondta elindulok.... 2014 április elején kaptam meg a plexit, ÚJAT ÉS AZ Ő POSTA KÖLTSÉGÉN.
Szerintem ne hagyad magad mivel kötelesek kicserélni pár napon belül., ja és fenyegetni kell őket....
Zárt bukósisakot keresek, BP-n melyik boltban van a legnagyobb választék, amit érdemes felkeresni?
Airoh, AGV, Shark, Lazer márkák érdekelnek elsősorban, 70 ezer alatti árkategóriában!
sziasztok! csak pársort szeretnék írni a motoros csizmám vásárlásával kapcsolatban. a parilla nevű motoros boltban vásároltam egy diadora extrém csizmát ,amit kb. 3 órát használtam és miután hazaértem benne akkor láttam hogy mind a kettő csizma talpa levált.bosszantó! sebaj felhivtam a parillát ahol azt a választkaptam hogy esetleg nem tartottam a kocsiban mert ott a melegben leválhat a talpa.a fejem majd eldurrant,az ottani hölgy az mondta majd visszaragasztatja a talpát,erre én azt azért nem kellene! én kérek egymásikat vagy adják vissza a pénzt.a válasz azt nem lehet! ök megragasztják vagy ha nem akkor (rugjak a falba)mehetek a fogyasztóvédelemhez,aki ugyse fog vele foglalkozni vagy legalábbis 3 hónap. ez egy szemét társaság,neve PARILLA KECSKEMÉT. nevegyetek itt semmit ezt csak jóindulatból ajánlom nektek ha valakinek van tippje szivesen meghalgatom!
Próbálni kell.
Látatlanban, mindössze egy adat alapján senki nem fogja tudni megmondani a méretedet. Főleg, hogy gyártónként eltérőek lehetnek a méretezések is.
Nincs mese, ha új ruhát akarsz, akkor azt vásárlás előtt fel kell próbálni.
Most 85 kg, 180 cm magas vagyok, eddig (kicsit híztam) az M-es méretű motoros ruha jó volt rám, viszont most egy kicsit feszül.:D
Szeretnék új ruhát venni mi lehet a méretem (105 cm mellbőségem) kb. 50-52-54 ?
Ilyen ruhát keresek segítsetek! Az a helyzet hogy pont ugyan ez kellene esetleg valakinek nincs eladó 50 méretben vagy nem tudja valaki honnan tudok venni?