Cross csizmát,sisakot szemüveggel,protektor inget,térdvédőt,Nagy méretű cross ruhát keresek reális áron!
Csizma:44-45
sisak:55-57cm
Na igen a protektor inget vagy páncél méretet nem tudok meg ruhát sem.Utcán 2xl szabadidőt hordok.
110kg és 187 magas vagyok.
akinek esetleg vannak ilyen cuccai ne tartsa magában
Axo cross csizma használt állapotban elado! Egy csatt
hiányzik róla,de a tèpőzár tartja! Egy takaritás ráfèr!44-
es van beleírva,de inkább 43- as lábra ajánlom! csere is
èrdekel gyorsasági motoros cuccokra,de mindent
meghalgatok!
Sziasztok! Honda Karasnában van most 2-t fizet 3-at kap Dainese akció. Szeretnék venni egy egy bőr kabátot és nadrágot, mindegyik 100e környékén van viszont nincs szükségem most másra. Ha lenne még valaki akinek szintén szüksége lenne bármi öltözékre ami 100e körül van akkor most fogjunk össze gyorsan, mert így kb 66e-ért jutnánk hozzá a cuccokhoz.
Egy baratom befejezte motoros palyafutasat, kemeny 2- 3 e km-t motorozott. Elado ketreszes swift borruhaja, 43-as akito csizmaja, xl-es wintex kesztyuje.
borruha 30 e ft, csizma 10 e ft, kesztyu 5 e ft.
kb 175-180 cm 80-90 kg-os emberre jo
Akár ajándéknak is!
Motoros fényvisszaverő csősál: 2490Ft
A legjobb innovatív termék a piacon!Fényvisszaverő betéttel, láthatósági színben. Technikai anyagból, amely a szelet és a hideget nem engedi át. Többféle felhasználásra alkalmas.
Használható nyaksál illetve sapkaként is, tetszőlegesen. Más szabadidős sportokhoz is alkalmas. Nem irritálja a bőrt, nem izzaszt, mégis magas szinten véd. A termék csomagolása kulturált megjelenést és azonnali minőségérzetet biztosít! www.darazsgarazs.hu
tel: 06 70 246 71 50
Sziasztok!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy szikrázós térdkoptatót honnan tudnék elfogadható, normális áron beszerezni?
Köszönöm előre is a segítséget!
A 9 -es-téli álmot alszik Majd tavasszal ébresztem :)
tetszett az edudózás is ezért vettem mellé egyet