Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alpinestars Tech 3 Enduro-Cross 42-es egy szezont futott csizma eladó!
20000Ft
bali105gsxr@gmail.com
Megfelelő ruházatban, a kellemes novemberi napok is valódi motoros élményt tartogatnak!
Az aszfaltot nem tudjuk felfűteni, de a komfortos ruházattal támogatni tudunk hogy a munkába járás, vagy a hobbi motorozás ilyenkor is teljes értékű élmény legyen!

A neoprén térdmelegítő amely megakadályozza a térdízület kihűlését most 4990Ft-ért vásárolható meg üzletünkben. A termék nagyon kényelmes, észrevétlen viselet .
Egyetlen dolog az amiből tudhatjuk , nem felejtettük el felvenni: Nem fázik a lábunk!

A szintén neoprén anyagból készült Német importból származó minőségi vesemelegítő 2.990Ft-ért érhető el, minden méretben üzletünkben. A test vonalát mindenkor tökéletesen követő termék megakadályozza a vesemedence, és az alsóháti szakasz kihűlését, benntartva a test természetes melegét!

A legnagyobb felületet takaró, hideg elleni termék a bélelt motoros nadrágokon kívül, az eredeti FYZZ magas minőségű robogós térdtakarója. A térdtakaró nem a motoron, hanem a derékrészen rögzül, így megakadályozható a térdtakaró lelopása a motorról, hiszen csak egy mozdulat és el lehet tenni az ülés alá .
Átlagos esőnek ellenáll, illetve kellemes polár belső részével megakadályozza a teljes alsó test, illetve a hasfal kihűlését.
Mindössze 9.900Ft-ért megvásárolható.
Messze felülmúlja az utánzatok értékét és tudását!

Amennyiben elégedetlen vagy a motoros kabátoddal és azt érzed valami melegebb, valami sokkal komfortosabbra van szükséged , úgy a BF AKITO Német cég kínálatából a Terra kabát most 37.990Ft helyett: 31.990Ft-ért , tesz pontot a fagyoskodással töltött időszak végére!
Extra szél, eső és hideg elleni védelem, extra láthatóság!
Aki még ennél is többre vágyik,az a BF AKITO DESERT EVO kabátot , (személyes tapasztalat 5 óra szakadó esőben =száraz felső) az az országban a legolcsóbban 49.990Ft-ért megveheti ! Magas minőségérzet, prémium kialakítás. Máshol ez a tudású kabát 100-150.000Ft!Nálunk most : 49.990!

A minőségi bélelt kordura nadrág (BF Terra) 24.990Ft-ért teljesen kizárja a hideget és az esőt, ahogy a BF többi terméke is!

A téli kesztyűkből, egységáron 9.990Ft-ért több típusból lehet válogatni. Akár -10 ;-20Celsius hőmérsékletig!

További ajánlatainkért keress minket a www.darazsgarazs.hu internetes portálon, vagy látogass el hozzánk személyesen !
Címünk: Budapest XIII. Kerület Váci út 170/A
Telefon: 06 70 246 71 50
A termékeket előzetes egyeztetés után, a Magyar posta díjszabásával, postai úton is szállítjuk.
Éppen csak nyom egy kicsit, amint nincs terhelve a lában (értsd pl ülök), akkor hozzá sem ér az orrához. A gokartos cipőm is ugyan ez a márka és abból is 43as kellett. Lehet, hogy hozatok mellé egy 44est is próbának, amelyik nem jó visszaküldöm.
Nekem is volt csizma ami nyomta először kicsit de engedett. Tudni kéne hogy mennyire kicsi. Mert ha nagyon nyomja akkor az gázos... Igazából itt most arra kell gondolni mint egy cipőre. Meg kellene nézni egyel nagyobbat és ha az meg minden szempontból jó akkor mellé lőttél...
Alpinestars SMX Plus. Állva ugye a merev hátsó bokarész nyomja előre a lábam, ezért is érhet nyomhatja kicsit séta közben. Csak azt nem tudom, hogy ez így normális-e, ez az első csizmám.
http://img.f.ridersdiscount.co...
Melyik típus?
Talp irányba is tudnak tágulni de nem mindegy hogy mennyit kell neki mert úgy is járhatsz hogy elválik a talpa....
Sziasztok! Megérkezett végre a várva várt Alpinestars csizmám. Viszont a méretben nem vagyok biztos, hogy jó lesz, mert ha sétálok benne akkor enyhén nyomja a lábujjamat, viszont ülve vagy pl motoron meg teljesen jónak érzem (motorozni nem motoroztam, csak ráültem). Nagy baj ha állva nyom kicsit, vagy ennyi belefér ha motoron teljesen jó?
Semmi problemam nem volt vele, csak mar jonehany eves es szeretnem lecserelni valami masra.
Elhasznalodott vagy nem vagy megelegedve vele?

Mert ha az első akkor nekem van egy szószerint null km.-es!
És 30-ba odaadom, ha esetleg érdekel.
Kicsit ugyan kiesik nekem ez helyileg, de eszben tartom az infot!
Giszo!
www.aunergyor.hu
A kínálat szerint van HJC RPHA sisak!
Olcsóbban,mint a Kelonál!
Koszi, bar idokozben elkezdtem mas markak haza tajan is nezelodni, hatha talalok valami jot.

Sajnalom, hogy itthon nagyjabol az egyetlen forgalmazo igy all a temahoz...
Akkor ezen keress!
www.bukosisak.lap.hu
Hátha lesz valamelyiknél!
A weboldalukon lattam en is, viszont amikor jartam az uzletben miatta, akkor ugyan azt a valaszt kaptam, mint Czimby irta a 38228-as hozzaszolasaban.
Nekem is epp egy XL-es FG-15 van, ezt szeretnem lecserelni.
Giszo!
Néztem a Kelomotor honlapját,és van RPHA sisak 139.900Ft-t!
És nincs a boltban?
Akkor miért reklámozzák?
Hát ha nem fogom tudni sehol felprobalni lehet akkor is berendelem, max ha rám nem jó szólok neked hátha.

Nekem amugy Arai, Shoei Xr1100-ból XL a méretem, és ezek iszonyat kényelmesek is. Vettem egy HJC FG-15-öt, ami szintén elég franko, de homlokban nyom egy kicsit, így inkább el se kezdtem használni.
Már egy éve az apróhirdetésen van...
És jóval olcsóbban mint amennyiért venni lehet, de mégsem viszi el senki
nem ismerem őket, sőt egyik motorosboltolt se, de ez aztán a hozzáállás! ahehelyett hogy megpróbálna a gyártónál minél nagyobb kedvezményt kiharcolni, inkább veszni hagyja ezt az üzleti lehetőséget. igazi klasszik magyar vállalkozás
Nekem is XL kellene nagy valoszinuseggel, de elozetes proba nelkul nem fogok ilyen draga sisakot megrendelni.
Kajak ezt mondták? Az igen ... :D
Giszo neked mi a méreted kb?
Köszi ezt majd meglesem!
Voltam és nem tartanak mert mindenki csak felpróbálja és berendeli nintről...

JA hát mert kint féláron van lehet azért.

Zsidrákok