A "kisflex"-szel az a baj, hogy 10000-et forog, míg egy polírozó gép az igénynek megfelelő fordulatra állítható. A festéket valószínű megégetné, míg a plexit jó eséllyel megolvasztaná, vagy elkenné. Nem beszélve arról, hogy a polírpasztát is lecsapná a nagy ford. miatt.
Komplett női felszerelés eladó (2 kabát, Bering nadrág, Spyke csizma, Held kesztyű, Zandone gerincvédő, Icon sisak), minden alig használt.
Külön-külön is, de egyben is eladó. Egyben 160ezer.
Kabát: Icon bőr és Mugen cordura, mindkettő S méret és kivehető bélés. Icon 40,000ft és Mugen 20,000ft.
Komplett női felszerelés eladó (2 kabát, Bering nadrág, Spyke csizma, Held kesztyű, Zandone gerincvédő, Icon sisak), minden alig használt.
Kabát: Icon bőr és Mugen cordura, mindkettő S méret és kivehető bélés. Icon 40,000ft és Mugen 20,000ft.
Sisak: Icon Lady, XS (54-es): 35,000ft
Csizma: Spyke Sport Tourer, 40-es (39-es lábra): 30,000ft
Nadrág: Bering Lady, S méret, kivehető béléses, Icon bőrkabáttal össze cippzározható: 30,000ft
Kesztyű: Held (német) kenguru bőr + carbon betét: 20,000ft
Sziasztok!
Tegnap beszereztem egy kiskőrösi bukót és az érdekelne hogy a plexit lehet-e polírozni? Ha igen, van valami különleges eljárása? Csak apróbb karcok vannak rajta.
Azért remélem nem gondolod, hogy a bőr ruha jobban védett volna? A képen a térded van bedagadva ha jó látom. Inkább a ruhában levő esetleg nem levő protektorok számítanak. Cordurában motorozok évek óta, többször elütöttek és a betéteknek köszönhetően semmi bajom nem lett. Ami eredetileg benne volt a ruhában azt kidobtam és helyettük Forcefield betéteket vettem .
Csizma: Spyke Sport Tourer, 40-es (39-es lábra): 30,000ft
Nadrág: Bering Lady, S méret, kivehető béléses, Icon bőrkabáttal össze cippzározható: 30,000ft
Kesztyű: Held (német) kenguru bőr + carbon betét: 20,000ft
Gerincvédő: Zandona női S-es: 15,000ft
Tegnap beszereztem egy kiskőrösi bukót és az érdekelne hogy a plexit lehet-e polírozni? Ha igen, van valami különleges eljárása? Csak apróbb karcok vannak rajta.
Nekem az előző Aero-van, de imádom. Berik-em volt előtte, de abban nem éreztem ilyen biztonságban magam.
1 hétig használtam és úgy mondom, hogy hangos, hogy autópályának a közelében se voltam.
De a tesztmotor.hu-n jókat mondtak róla