Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A "kisflex"-szel az a baj, hogy 10000-et forog, míg egy polírozó gép az igénynek megfelelő fordulatra állítható. A festéket valószínű megégetné, míg a plexit jó eséllyel megolvasztaná, vagy elkenné. Nem beszélve arról, hogy a polírpasztát is lecsapná a nagy ford. miatt.
jó kérdés, ha lehet akkor kell hozzá egy kisflex, egy polírkorong, meg megfelelő anyagm mondjuk valami ilyesmi: http://www.conrad.hu/conrad.ph...
Szerintem lehet kérdezz meg egy autófényezőt nállunk vállalnak fényszoró polírt de polír gép kell hozzá meg hozzá való polírozó anyag
Komplett női felszerelés eladó (2 kabát, Bering nadrág, Spyke csizma, Held kesztyű, Zandone gerincvédő, Icon sisak), minden alig használt.
Külön-külön is, de egyben is eladó. Egyben 160ezer.

Kabát: Icon bőr és Mugen cordura, mindkettő S méret és kivehető bélés. Icon 40,000ft és Mugen 20,000ft.

Sisak: Icon Lady, XS (54-es): 35,000ft
Komplett női felszerelés eladó (2 kabát, Bering nadrág, Spyke csizma, Held kesztyű, Zandone gerincvédő, Icon sisak), minden alig használt.
Külön-külön is, de egyben is eladó. Egyben 160ezer.

Kabát: Icon bőr és Mugen cordura, mindkettő S méret és kivehető bélés. Icon 40,000ft és Mugen 20,000ft.

Sisak: Icon Lady, XS (54-es): 35,000ft

Csizma: Spyke Sport Tourer, 40-es (39-es lábra): 30,000ft

Nadrág: Bering Lady, S méret, kivehető béléses, Icon bőrkabáttal össze cippzározható: 30,000ft

Kesztyű: Held (német) kenguru bőr + carbon betét: 20,000ft

Gerincvédő: Zandona női S-es: 15,000ft
Autók fényszóróját polírozzák valahogy, arra kellene rákeresni, talán ott el lehetne lesni hogy csinálják.
Sziasztok!
Tegnap beszereztem egy kiskőrösi bukót és az érdekelne hogy a plexit lehet-e polírozni? Ha igen, van valami különleges eljárása? Csak apróbb karcok vannak rajta.
Vedd meg, sztem nem bánod meg.
Mocskos jó!
Nekem az előző Aero-van, de imádom. Berik-em volt előtte, de abban nem éreztem ilyen biztonságban magam.
Így van. Én is így vettem a mostanit. Féláron volt szállítással kintről. Tökéletes a méret.
Bemész felpróbálod, megrendeled ebayről.
Sisakot inkább személyesen próba után veszek mert nincs 2 egyforma gyártó,vagy méret.
HJC amúgy ebayről olcsóbb, ha van a méretedben
Nem kötözködni akartam a HJC felé hajlok.
Akkor döntsd el kinek hiszel...kérdeztél válaszoltam.
1 hétig használtam és úgy mondom, hogy hangos, hogy autópályának a közelében se voltam.
A véleményeknél ezt olvastam én is.
De a tesztmotor.hu-n jókat mondtak róla
A HJC-t nem ismerem, de a caberg g.ci hangos.
Nem, de úgy is tudod mire gondoltam.
Miért, neked két jobb lábad van?
A saját testfelépítésemből indultam ki.
Ezt nem tudhatom.
a jobb van bedagadva? Azt hittem a bal van a gipszlevétel után lesoványodva?
Azért remélem nem gondolod, hogy a bőr ruha jobban védett volna? A képen a térded van bedagadva ha jó látom. Inkább a ruhában levő esetleg nem levő protektorok számítanak. Cordurában motorozok évek óta, többször elütöttek és a betéteknek köszönhetően semmi bajom nem lett. Ami eredetileg benne volt a ruhában azt kidobtam és helyettük Forcefield betéteket vettem .
Pont erre gondoltam én is...
És a srác isten nyugosztalja gondolom ruha nélkül tekeredett a fára?