Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor javaslom a hjc.hu-t nekik weboldal szerint van

itt laknak:
Kerepesi út 178, Budapest, 1163

bolt
Nem tartanak ebbol a modellbol polcon, mert tul draga.
Ha talalsz ilyen helyet, akkor szolj, mert engem is erdekelne.
kelomotor pesten?
Sziasztok!

Esetleg nem tud valaki, olyan helyet ahol fel tudnám próbálni a HJC RPHA 10 sityakot L és XL méretben?

Vagy ha valakinek ilyen van és megengedné, hogy csukjában bedugjam a buksimat 5 percre a sisakjába az is nagy segítség lenne!
Sziasztok!
Hátizsák vásárláson töröm a fejem, főleg olyan kellene, ami rejtett hálóval rögzíthető bukósisak pluszban.
Alpinestars Tech Aero került képbe, olx-en van fent replika 22e-ért. Eredetit 40e-ért tudnék venni.
Volt már dolga valakinek a kínai Tech Aero-val? Ahogy olvasgatok, Pohi tűnik komptensnek az "ugy" Alpinestars-szal kapcsolatban, szóval főként az ő válaszára várok :-) Előre is köszönöm!
Itt a link is: http://olx.hu/hirdetes/alpines...
Sziasztok !
Esetleg valakit nem érdekel egy ÚJ tükörlencsés Cross fekete szemüveg ?
Helló Urak!

Valaki tudna segíteni?
Protektor inget használok endurózáshoz.
Venni szeretnék egy nyakvédőt,de nem tudom,hogy együtt az használható-e.
A protektor ing nem kulcscsont védős.
Ha teheted inkább cseréld le. Elöregszik a héjszerkezetük 5-6év alatt. Nem látsz rajta kívülről semmit, de esésnél nem fog úgy védeni már.
euromotor, jófejek, még az e-mailre is viszonylag hamar reagálnak
Köszönöm, ez még nem jutott eszembe,de körbe nézek. Igaz ez egy nem mai gyerek Schubert Sprint R, de hátha.
sisak tipustól függően lehet venni a forgalmazónál. vagy nem erre gondolsz? pl shoei-imet,pardi
Valaki meg tudná mondani, hogy a szivacsos sisakbélés anyagot hol lehet beszerezni? Interneten sem találok sehol.
Köszi szépen. Muszáj lesz jövőre lecserélni a mostani bukóm. De akkor a nolan nem lesz rossz választás.
Nekem és barátnőmnek is az van. Sima ezüst színben. Ami tetszik benne:
+ Pinlock, gyárilag 1 fehér lencsét adnak. Ez szuperjó megoldás, nincs párásodás.
+Jó a plexi mechanikája, lehet csak 1-2mm rést nyitni rajta, stabilan tartja a pozícióját
+beépített napszemüveg, én modjuk csak 1-2cm szoktam lehajtani, árnyékolás céljából, de itt is stabil nem csúszik le.
+Szellőzése szerintem elég jó, ha már mész.
+full kiszedhető, mosható bélés
+az állszíj nem rossz, de a dubla D gyűrű nekem jobban bejön.
+ Ncom szerelhető bele, Nekem van is bent B3+. Nem olcsó, de ellenben drága. Egész jól működik kb. 130-ig.

Ami lehetne jobb/kevésbé tetszik:
-A szellőző nyílásoknál (áll és fej) nincs bogárhálló.
-Nálam van egy sebesség tartomány 60-70 km/h körül ahol picit fütyül vélhetően a felső szellőző miatt. (CBR600F4i-2003). De pl. barátnőmnél nincs ilyen.
- ugyan van az állánál bogárhálló, de volt már olyan, hogy bekeveredett 1-1 apróbb bogár a bukóba. Ez lehet üléspozícó+motor miatt is.

Zajosság szempontjából nem tudok mit írni. Lehetne halkabb is, de szerintem nem hangosabb az átlagnál.

Véleményem szerint összességében nem egy rossz sisak, viszonylag elfogadható áron.
Nolan n86-al valakinek tapasztalata?
Köszi! Van még bolt a Pardin kívül, aki foglalkozik Alpinestars ruhákkal és van is nekik készleten? Pardival beszéltem, nekik csak jövőre lesz.
Szia,
Mindenképp menj el és próbáld fel.
Én is beszívtam evvel 2szer is már.
Parilla!
A méreted szerint neked 56-s,vagy 58-s kell!
Mindenképp próba!
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy van-e valakinek méret ügyben olyan tapasztalata, hogy Alpinestars 2 részes ruhában (Atem) milyen méret lenne megfelelő 185 centihez és 90 kilóhoz? Mérettáblázat alapján az 54es tűnik megfelelő választásnak. Köszönöm!
Én meg szinte minden márkából 44-est hordok. De a sidi vortice-ból a 46os lett a jó méret. Helyedbe bemennék próbálni motorline-hoz még ha nem is ott veszed meg. Csak biztos legyen a méret.
Nekem Sidi Mag-1-em van, 45-ös a lábam, Nike cioőim vannak, mind 45-ös és a Sidinél is a 45-ös volt jó. Személyesen vettem a Motorline-ba.

Asszonynak rendeltünk 37-es Sidi csizmát, neki 36,5-37-esek a Nike/Puma cipői, de nem lett jó, nyomta, mint állat.
Visszavitte a Motorline-ba és visszautalták a cash-t.
Helló !
SUOMY Spec 1R plexit keresek !
H A S Z N Á L T É S Ú J

Shark Speed-R
Shark Race-R
Shark Vision-R

K U P A K O K E L A D Ó K

http://olx.hu/hirdetesek/hirde...