Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt a ruha, ez Monza, és 2 részes...
Viszont némi ellentmondás hogy a linkelt monza egyrészes.Ha a fellelt bácsis monza akkor nem kétrészes vagy a linken nem monza van vagy zűr van az éterben.
Akkor az kiváló! Vedd meg.
Nem misztifikálásnak szántam, csak egy rövid történetnek...
Egyébként ez 2 részes, nadrág és dzseki, és össze lehet zipzározni.
Kicsit talán túlmisztifikálod a történet.
Akad egy lehetőség, tetszik a ruha, alig hordták, jó a méret, nem nyom, nem szorít sehol, és még (talán) jó áron is van. Tessék megvenni, és pont.
Egyébként az egyrészes bőr utcára nem túl komfortos, igazán pályára való, de ha Te meg tudsz vele barátkozni, akkor ne agyalj annyit.
A rövid sztori annyi hogy van egy öregebb bácsika, aki régen nagy motor buzi volt... volt neki egy 1000-es gixere, és ő azzal a gixerrel és ezzel a ruhával ment 2-szer euroringen... de csak akkor is már papásan, tehát nem ért le se koptató se könyék se semmi.
Aztán a fia elment benne egy túrára, kb 500 km-es út volt de tényleg csak túra. Aztán sajnos a srác feltekeredett egy fára a gixerrel, és sajnos ott maradt ő is. Úgyhogy az apja (tehát az öreg bácsika akié a ruha) azóta nem motorozik, és mindent elad amije van. A ruha így megkímélt állapotban maradt. A zipzárt is még nehéz felhúzni is, mert annyira új.
Hát ha nem hordták szarrá, nézd meg a bőrt hogy illatos és puha legyen (lehetőség szerint) akkor nem mosták áztatták szarrá, akkor jó lesz meg persze próba próba próba aztán mehet!
Hát nem mai modell, de nem 15 éves
Ugyan ilyen mint a linken van. Kéz alól jutnék hozzá, tehát "használt" de 2-szer volt az öregen meg 1 szer a fián és annyi... semmi kopást semmi sérülést nem találtam rajta csak port és pár bogarat, de nincs elöregedve se a bőr... a koptatón sincs egy karcolás sem. Tényleg nem használták...
Csak ugye olyat nem akarok venni ami max 2-szer lesz hordva utána meg kuka, mert volt olyan bőr ruhám régen ami olyan kibaszott kényelmetlen volt hogy mire beértem dolgozni már ríva fakadtam a bukó alatt...
Ami dainese és nem 15 éves modell azzal bajod nem lesz!
Sziasztok!
dainese monza ruháról valakinek van valami tapasztalata?

http://www.ebay.com/itm/tuta-p...

ő róla lenne szó, csak nem tudom milyen minőségű és hogy mennyire strapabíró.
Hello
Bukó vásárlás előtt állok Kb 40000ft-os árban gondolkodom
HJC-tr1 vagy Caberg V2R szerintetek?
Mondjuk ezt a hirdetővel is tudatnám:

Vásárlástól való elállás webshopon keresztül
Ezt igazából csak közelről tudod megállapítani hogy eredeti-e... http://olx.hu/hirdetesek/?q=al... itt is van egy pár... persze függ h milyen méretre van szükséged. De mint irtam nekem volt kamu is hibátlan volt! Pro és SP1 is!
Hát méret probléma végett 15Eft ért hírdetik
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Jók, de aprón, apródon jófogáson biztos találsz olyat aki eredetit ad kamu áron, méretprobléma stb! De a kamu is hibátlan csak abból is a jobbat kell venni!
Butaság ennyire általánosítani. Én zakóztam már corduraba is és semmi bajom nem lett. Pedig csúsztam sokat. Igaz a kabát szétmállott, de megvédett!
Ezek a vadi új Alpinestars Gp Pro kesztyűk gondolom másolatok vagy nem is tudom hogy nevezzem mert a boltban közel 60EFt ez meg amit néztem bőven olcsóbb,ezek jó kesztyűk?
Nekem a 44es lábamra SIDI-ből minden csizma csak 46osban jó.
ó balcsikán mennyi izomtrikó & sort vs flip-flop papucsos "fitymahuszárt" láttunk hasalva a tankra..... de ott az a meNNő
Megjött a nadrág. és határeset. Úgy néz ki, hogy a 42-esről az évtizedek alatt 43-asra taposott lábamra a 44-es SIDI finoman szólva is igen passzentos.
Eladó !

Xl a mérete,vadonat új, 25.000 ft.
Hát, amikor engem csaptak el a térdvédőt is átütötte. Úgyhogy nagyjából mindegy. Viszont a Cordura Goretexes verziójánál nincs kényelmesebb, míg a bőrben hőgutát kapsz.