Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Off-road motorozásra, nem utcára.
Ez fölé vesznek még egy mezt, aztán annyi. Terepen való boruláskor nincs csúszás a betonon, viszont vannak kövek, faágak, mittudomén. Ezért több a kemény protektor, kevesebb az anyag, ami az ember bőrét védi. Jobban szellőzik a fizikai igénybevétel miatt. Ez a háló azonban, a betonon hamar elkopna... Akkor meg már semmit nem ér a protektor sem, ha nincs a helyén.

Egyébként tegnap mentem először az új hernyómban. Nem vettem ki a beépített protektort a kabátból, csak a kabát alá felvettem a hernyót is pluszba. Nagyon kényelmes. Egyszer sem zavart, egy mozdulatnál sem akadályozott. Jó vétel volt. Ajánlom Neked is. Persze első körben a bőrkabát fontosabb.
Bocs, hogy még ragozom, de akkor ez most mire van kitalálva:
http://olx.hu/hirdetes/evoluti...

Próbáld fel. Az én GP Pro kesztyűm amit vettem Pohitól, az tökéletesen passzol a kezemre. Nekem pl nagyon kényelmes :)
Ez tetszik, nincs mit tenni...
Köszi a segítséget!
Sziasztok!Nem tud véletlenül valaki eladó SIDI Vertigo Lei-t,38-ast,lehetőleg minél jobb állapotban?
Eladó két bukòsisak.A Lazer M-es, 2évet használt. Kívülről karcmentes, és a bélésén sem látszik hogy viseltes lenne. ára: 30.000FT

Az AGV XL-es, de L-es párnák vannak benne hogy picit szűkebb legyen. Ennek iridium lila plexije van, de megvan a gyári enyhén karcos víztiszta plexi is. Sosem esett le, de a bélésén már meglátszik hogy a használat. ára: 15.000Ft

Megtekinthető/felpróbálható Móron, de a csomagküldés is megoldható.
Ok. Köszi, majd értesíts.
Hello!

Nincs már motorom,eladni szeretném a kabátot. Keressél ha érdekel.
A five rfx1 sokkal jobb. Vagy vegyél gp tech-et az nagyobb szabás.
Egy srác már szólt, hogy kell neki. Ha mégsem akkor írok.
Szia,

Ha még nem kelt el engem elképzelhető, hogy érdekelene a kabát. Most indulok túrázni, ha aktuális esete tudok válszolni........
Hali.
Csere egy bőr nacira+dobok még rá egy kis pénzt?
Köszi Pohi,
Jólvan, persze abból a festésűből már csak XL-esek vannak javarészt, mert kifutó modell...
Nyaraltam. Bocsi, hogy most írok. XXL szerintem mert elég szűkek.
Köszi.
Akkor különösen kár, hogy nem a méretem!
Németországba 150 euroért vettem,a neve Roleff Racewear.
Én 177 vagyok és 89 kg. Szerintem szűk lenne. Amúgy szegedi vagyok.
Egyébként mi a pontos neve, hol és mennyiért kapni újonan? Köszi.
Hello !

Xl a mérete 185 cm vagyok 82 kg. B-A-Z megye ,Tibolddaróc.

Ha érdekel, a tel számom: 0620 /2695366.
Mi a méret, és hol vagy? :) Lehet jobb, ha testsúly/magasságot írsz. Köszi
Hello!
Ezt neked ajánlom figyelmedbe,vadonat uj kabát eladó,ha érdekel írj választ. 25.000 ft.
Üdv!

Emberek, köszönöm szépen azoknak, akik véleményeztek! Fogalmam sincs, milyen bukót válasszak, hogy őszinte legyek... Majd alakul!
Köszönöm!
A Corsaro mint üzlet már több éve nem létezik
... úgy értettem, hogy nem krossz páncélra ...
Csizmám az már van.
Akkor veszek egy dzsekit, és ha akarom, a protektorait lecserélem keményebbekre - és esetleg egy gerincvédővel még megfejelem.
Több városi, kevesebb országúti motorozás lesz.
Kösz srácok a kimerítő válaszokat.