Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet túl jó a lehelőd.
E-mail címe?
Akkor kb így néznétek ki.
Na ja és 60 éves.
Nagy melle és nagy feneke van?
Nagy kofferba jó pakolni
400 gramm................az már számít...............1500-ról 1100-ra.
Mikor bárki kezébe adom a sisakot elámulnak hogy milyen könnyű.
64e volt accijóban.
Nakednél 160-nál 800 km után nem mindegy mekkora erő akarja kitépni a vállaid közül a fejed.
Kezdem úgy érezni túl nőtt rajtam a téma :D van egy nővérem, és szeret motorozni :P
A párásodás nem a gagyi sisak "tünete". Az előző Shoei sisakomat még 40 fokban is képes voltam belehelni. A mostani már pinlock-os, ez így kiváló.
Barátnőm tavaly újonnan vásárolt AGV-jén a plexi önálló életet él. Hátazmiaz? Ettől én hamar agyvérzést kapnék...
amikor küzdesz a patakmederben és csatakosra izzad a fejed(is) a legfaszább pinlockról is csorog a víz
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLLLJJJJ
nem írtam grammot.
Számít, de nem a legfontosabb.
Úgy értem 10-20gramm ide-oda...

Engem az szokott zavarni a gagyi sisakokban, ha párásodik, kényelmetlen, belekap a szél, plexije magától le vagy felnyillik,stb.
Micsodaaaa? Te sem értesz mindenheeeez? Naneeeeee!

Megy szépen a hatos, már több, mint 1000km-t mentem vele. Van még mit tanulnom, meg gyakorolnom, meg csiszolni a technikákat, de nem reménytelen.
nem szeretem a krosszbukót, tiszta retek leszek miatta, aztán amikor az aszfalton haladunk akkor a silt-be(vagy mipicsa a neve) elég jól belekapdos a szél
a bukóm(agv gp1) meg lehet vagy 10 éves, lassan kellene másik helyette de olyan amihez viszonylag olcsó a plexi mert kb évente kinyírok egyet
Úgy vigyorogsz, mint mikor a gátoldalba felmentem a gátra, gát tetejénél leért az alja, otthon idomjavítás lett belőle.
De megmondtam én, jó ez horgászatra járni is.
Jah utálok horgászni, csak kilestem haverokhoz, ők szeretik a horgászatot.Én csak a halat enni.
Krosszbukóból az 1500 g-os az valami nagyon gagyi...a 10 évvel ezelőtt vett, már akkor sem legfrissebb darabnak számító Bell-em volt asszem 1300, ma meg már csinálnak 1 kg alattiakat is...
reggeltől estig rajtad van és nem 200+ feletti tempónál akkor kurva sokat számít a súly
ha gyorsan haladsz akkor a forma jobban számít
volt 1300gos bukóm estére nem fájt a nyakam úgy mint a mostani 1550esben
probléma nincs, csak a tököm teli a hülye cikkekkel.
Terjednek, mint a Pestis.
Legrosszabb mikor olyan cikket olvasok amihez hülye vagyok és elhiszem a baromságot, hisz ugye mindenhez én se érthetek :(

A fogyasztónak meg szerintem semmi köze az "alapanyaghoz", inkább a "minőség" érdekelje, hogy mi védi jobban a fejét.
Venni akarok fogfájásra gyógyszer nem a kémiai összetétel érdekel, hanem a hatásai.

Megy a hatos?
Múltkor 3db. t láttam egymás mellett pont mind 2001 es
Egy hetessel?
Te se motoroztál még terepen, látom
ez az 1500g környéke az átlag
ami műanyag kb ilyen mind, edzéssel ki lehet küszöbölni a nyakfáradást ebben is
az hogy a fülét nyúzza az azért van mert kicsi rá
árakat nem tudom, nem terveztem még idén venni, nem vagyok képben
Kérsz O gyűrűt?
Van otthon olyan méretben is, nem csak karbikhoz tartok
Mint láthatod, ez egy idézet volt, valami cikkből szedtem, és forrásmegjelölés nélkül idéztem. A tartalmáért felelősséget nem vállalok, bár nem látom a problémát vele.
A szaksajtó miindent dicsér, amiben pénzt lát!
Az olcsóbb sisakok szánt-szándékkal adalékolva vannak öregedést segítő anyaggal! Ezt nevezik fogyasztóitársadalomnak...
Dehogynem.
NEM A TÖMEG SZÁMÍT LEGINKÁBB!
Jó jó oké az is de nem a legfontosabb!
Egy komfortosabb sisaknál nem fogod érezni a grammokat ide-oda...
Hiába van 24centis valakinek, ha nem ál fel és puha, persze oké nem azt mondtam a 12centinek örülni kellene.
Nem sok köze van a két dolognak egymáshoz.