400 gramm................az már számít...............1500-ról 1100-ra.
Mikor bárki kezébe adom a sisakot elámulnak hogy milyen könnyű.
64e volt accijóban.
Nakednél 160-nál 800 km után nem mindegy mekkora erő akarja kitépni a vállaid közül a fejed.
A párásodás nem a gagyi sisak "tünete". Az előző Shoei sisakomat még 40 fokban is képes voltam belehelni. A mostani már pinlock-os, ez így kiváló.
Barátnőm tavaly újonnan vásárolt AGV-jén a plexi önálló életet él. Hátazmiaz? Ettől én hamar agyvérzést kapnék...
nem szeretem a krosszbukót, tiszta retek leszek miatta, aztán amikor az aszfalton haladunk akkor a silt-be(vagy mipicsa a neve) elég jól belekapdos a szél
a bukóm(agv gp1) meg lehet vagy 10 éves, lassan kellene másik helyette de olyan amihez viszonylag olcsó a plexi mert kb évente kinyírok egyet
Úgy vigyorogsz, mint mikor a gátoldalba felmentem a gátra, gát tetejénél leért az alja, otthon idomjavítás lett belőle.
De megmondtam én, jó ez horgászatra járni is.
Jah utálok horgászni, csak kilestem haverokhoz, ők szeretik a horgászatot.Én csak a halat enni.
Krosszbukóból az 1500 g-os az valami nagyon gagyi...a 10 évvel ezelőtt vett, már akkor sem legfrissebb darabnak számító Bell-em volt asszem 1300, ma meg már csinálnak 1 kg alattiakat is...
reggeltől estig rajtad van és nem 200+ feletti tempónál akkor kurva sokat számít a súly
ha gyorsan haladsz akkor a forma jobban számít
volt 1300gos bukóm estére nem fájt a nyakam úgy mint a mostani 1550esben
probléma nincs, csak a tököm teli a hülye cikkekkel.
Terjednek, mint a Pestis.
Legrosszabb mikor olyan cikket olvasok amihez hülye vagyok és elhiszem a baromságot, hisz ugye mindenhez én se érthetek :(
A fogyasztónak meg szerintem semmi köze az "alapanyaghoz", inkább a "minőség" érdekelje, hogy mi védi jobban a fejét.
Venni akarok fogfájásra gyógyszer nem a kémiai összetétel érdekel, hanem a hatásai.
Megy a hatos?
Múltkor 3db. t láttam egymás mellett pont mind 2001 es
ez az 1500g környéke az átlag
ami műanyag kb ilyen mind, edzéssel ki lehet küszöbölni a nyakfáradást ebben is
az hogy a fülét nyúzza az azért van mert kicsi rá
árakat nem tudom, nem terveztem még idén venni, nem vagyok képben
Mint láthatod, ez egy idézet volt, valami cikkből szedtem, és forrásmegjelölés nélkül idéztem. A tartalmáért felelősséget nem vállalok, bár nem látom a problémát vele.
A szaksajtó miindent dicsér, amiben pénzt lát!
Az olcsóbb sisakok szánt-szándékkal adalékolva vannak öregedést segítő anyaggal! Ezt nevezik fogyasztóitársadalomnak...
NEM A TÖMEG SZÁMÍT LEGINKÁBB!
Jó jó oké az is de nem a legfontosabb!
Egy komfortosabb sisaknál nem fogod érezni a grammokat ide-oda...
Hiába van 24centis valakinek, ha nem ál fel és puha, persze oké nem azt mondtam a 12centinek örülni kellene.
Nagy kofferba jó pakolni
Mikor bárki kezébe adom a sisakot elámulnak hogy milyen könnyű.
64e volt accijóban.
Nakednél 160-nál 800 km után nem mindegy mekkora erő akarja kitépni a vállaid közül a fejed.
Barátnőm tavaly újonnan vásárolt AGV-jén a plexi önálló életet él. Hátazmiaz? Ettől én hamar agyvérzést kapnék...
nem írtam grammot.
Számít, de nem a legfontosabb.
Úgy értem 10-20gramm ide-oda...
Engem az szokott zavarni a gagyi sisakokban, ha párásodik, kényelmetlen, belekap a szél, plexije magától le vagy felnyillik,stb.
Megy szépen a hatos, már több, mint 1000km-t mentem vele. Van még mit tanulnom, meg gyakorolnom, meg csiszolni a technikákat, de nem reménytelen.
a bukóm(agv gp1) meg lehet vagy 10 éves, lassan kellene másik helyette de olyan amihez viszonylag olcsó a plexi mert kb évente kinyírok egyet
De megmondtam én, jó ez horgászatra járni is.
Jah utálok horgászni, csak kilestem haverokhoz, ők szeretik a horgászatot.Én csak a halat enni.
ha gyorsan haladsz akkor a forma jobban számít
volt 1300gos bukóm estére nem fájt a nyakam úgy mint a mostani 1550esben
Terjednek, mint a Pestis.
Legrosszabb mikor olyan cikket olvasok amihez hülye vagyok és elhiszem a baromságot, hisz ugye mindenhez én se érthetek :(
A fogyasztónak meg szerintem semmi köze az "alapanyaghoz", inkább a "minőség" érdekelje, hogy mi védi jobban a fejét.
Venni akarok fogfájásra gyógyszer nem a kémiai összetétel érdekel, hanem a hatásai.
Megy a hatos?
Múltkor 3db. t láttam egymás mellett pont mind 2001 es
ami műanyag kb ilyen mind, edzéssel ki lehet küszöbölni a nyakfáradást ebben is
az hogy a fülét nyúzza az azért van mert kicsi rá
árakat nem tudom, nem terveztem még idén venni, nem vagyok képben
Van otthon olyan méretben is, nem csak karbikhoz tartok
Az olcsóbb sisakok szánt-szándékkal adalékolva vannak öregedést segítő anyaggal! Ezt nevezik fogyasztóitársadalomnak...
Jó jó oké az is de nem a legfontosabb!
Egy komfortosabb sisaknál nem fogod érezni a grammokat ide-oda...
Hiába van 24centis valakinek, ha nem ál fel és puha, persze oké nem azt mondtam a 12centinek örülni kellene.